allice
Ističe se
- Poruka
- 2.382
Ekipici sa kultnih stvari chestitam Novogodishnje i Bozicne praznike! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, a ja sam ljubitelj sopstvene stvarnosti.8-)
Moja je lepša i nije surova. I samo ja mogu da joj se suprotstavim.
Ekipici sa kultnih stvari chestitam Novogodishnje i Bozicne praznike!![]()
Ekipici sa kultnih stvari chestitam Novogodishnje i Bozicne praznike!![]()
Ruzicaste naocare samo oboje vidokrug. Ako imas amove, ruzicaste naocare oboje samo ono sta amovi ne skrivaju... plava pilula prosiri vidike u neogranicenost.
Pa to mu dodje isto...
Surov i sirov... iste reci, zar ne?
Surova istina = sirova istina
surova istina <> ruzicasta ili ukrasena, ublazena istina.
cak i da je ogranicis samo na sebe.
Ниси ме разумео... или се нисам довољно јасно изразила...
Мени изгледа да говоримо о потпуно истој ствари... ти је називаш ''пилулом'' а ја ''наочарима''...
Наравно... оно са ''ружичастим наочарима'' је требала да буде новогодишња шала... но није ни важно...
a tuj se sg zbirate 8)
Cek da procitam prethodno malo bolje pa cu da ispravim sta ima das e ispravlja,
Ne mora da bude.
Sirova istina je ona "ogoljena do daske", što ne mora da znači i da je surova.
Možda je i isto, ali nisam razmišljala na taj način.
U svakom slučaju, uvek možemo da uzmemo sopstvene pilule za lilule ili ružičaste naočari, i da nas boli uvo za tamo neku stvarnost, tj. istinu.
Jbg, Medo, ja sam kreativac, a kreativci često sanjaju na javi i vide realnost kroz sopstvenu prizmu. Surova istina im je samo inspiracija, materijal koji treba modifikovati.
Eto meni sirove, tj. surove istine.Vidim je, prepoznajem, ali i ne hajem previše za nju.
Ja mislis da ne sanjarim? Na isti nacin. Kad vidis stvarnost onakvom kakva jeste onda nije pogresno da na nju pogledas i kroz sopstvenu prizmu jer time ne bezis od stvarnosti....ja sam kreativac, a kreativci često sanjaju na javi i vide realnost kroz sopstvenu prizmu. Surova istina im je samo inspiracija, materijal koji treba modifikovati.
a tuj se sg zbirate 8)
srecna nova svima kojima nisam vec chestitao![]()
Ja mislis da ne sanjarim? Na isti nacin. Kad vidis stvarnost onakvom kakva jeste onda nije pogresno da na nju pogledas i kroz sopstvenu prizmu jer time ne bezis od stvarnosti.
Tim bolje... jer koliko vidim, ti, Halle Berry i ja govorimo o nijansama.Нема шта да се исправља... ја нисам била јасна... све је ОК...
...evo prvo da cestitam svima novu i ovde na ovoj temi sa lepim željama naravno svima,da napišem malo o ovoj temi stvarnost je ono cega si svestan,toliko za sada dok ne smislim još nešto...
Hvala, zorane82.
Pa možda si u pravu - možda je stvarnost zaista ono čega smo svesni.
Ne da nije malo, nego je mnogo i neuhvatljivo.Bravo... bingo!
Ostaje samo da prosirimo svest na svim nivoinma i po svim dimenzijama (sto nije malo)
Mi smo u kafani "Kod stvarnosti", a povremeno i u onom ćumezu, koji se zove "Duša".
Dok nas modovi ne katapultiraju u surovu stvarnost.
Ne da nije malo, nego je mnogo i neuhvatljivo.
Toliko "božanska" nisam.
mnogo?
Neuhvatljivo?
Stvar je kolika je zelja.
Dovoljno je da zelis da prosiris vidike barem onoliko koliko mozes da poneses.Sve preko je pride.