Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.783
Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.

bravo momce!Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.
Brate mi smo htele da ti pomognemo ali pogledaj kako nas nazivasJa stvarno ne znam gde si ti shvatila da se ja hvalisem, iznosim cinjenice na forumu kako bi znali bolje situaciju. A vi to iskoriscavate da mi se rugate. Ocekivao sam da ste ljudi i da ce neko pomoci, ali ispade da me samo zajebavate
Projekcija. U stvari si se ti njima ogadio. A bio si simpatičan...Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.
Što mi žaoooooPa.nazivam ih zvog tebe, ogadila si mi zenski rod i to za jedno vece.

Ima 28koje si godiste, nesrecnice?
Hmmmm. Dijagnoza... grandiozni narcis.Pa.nazivam ih zvog tebe, ogadila si mi zenski rod i to za jedno vece.
Pa nije ovde doso da trazi ribu toliko ocajan nijebravo momce!
potvrdio si sebe ...
Seko, zabiberidal da se umesam?ma necu dosta mu je
Očajan je nego šta.Pa nije ovde doso da trazi ribu toliko ocajan nije
Ti si samo ljubomoran jer mene i džordžija vole!Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.
pa sta trazi jadn ne bioPa nije ovde doso da trazi ribu toliko ocajan nije

Pa skroman siTi si samo ljubomoran jer mene i džordžija vole!

Ма пусти форум, жене у јавности никад нису искрене. Е како си постигао овде да те омрзну тако требаш и ван форума. Чим те кретенишу значи не виде те као пријатеља и брата сигурно, а на дуже стазе ко зна....можда буде оно "ко се бије тај се воли"...видео сам то безброј пута. Балканке су ово брате, сви смо изашли из ратничких племена, не ради нас романтика и нежна реч, а груба реч може да одведе у сукоб тако да пробај да будеш негде измеђуEvo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.
Savet nas iskusnih pa je vido da nema nista iskreno sa zenamapa sta trazi jadn ne bio![]()
jel ovo neka obrnuta psihologija?Ма пусти форум, жене у јавности никад нису искрене. Е како си постигао овде да те омрзну тако требаш и ван форума. Чим те кретенишу значи не виде те као пријатеља и брата сигурно, а на дуже стазе ко зна....можда буде оно "ко се бије тај се воли"...видео сам то безброј пута. Балканке су ово брате, сви смо изашли из ратничких племена, не ради нас романтика и нежна реч, а груба реч може да одведе у сукоб тако да пробај да будеш негде између
svaka mu castSavet nas iskusnih pa je vido da nema nista iskreno sa zenama
pljucAli stvarno Lazo pomisli da si žensko i priđe ti tip
teratana, audi, naočare za sunce, prebacio sako preko ramena i kaže
Mala, ja sam menadžer... i pogledaš u stranu... nezainteresovan
Pogledajte prilog 1657431
Pukli su.jel ovo neka obrnuta psihologija?