Sta igrate trenutno?

Završio sam, konačno, ovaj stari klasik i jednu od duhovitijih video-igara koje postoje.

4719817281.jpg

Kada sam je prvi put startovao u emulatoru Demul, tamo negde oko 2018, nije bilo zvuka što mi je ubilo volju da se upustim u igranje. Godinama kasnije sam probao da je igram preko Redreama, mnogo boljeg emulatora, ali me je ovaj put odbilo to što nije bilo jasno naznačeno šta treba raditi sledeće, a mrzelo me je da provaljujem. Sada sam konačno zacrtao sebi da završim igru s obzirom da bi bila gre'ota da to ne uradim, posebno što je poprilično kratka. Dobra je, sve u svemu, ali je šteta što je prva epizoda ostala i jedina.

Jedino sam igrao Far Cry 5 i meni se svidjela igra, nekako mi bilo zabavno za igrati a i kraj nije los.

Sada igram Wolfenstein 2 The New Colossus. Moram reci da mi je The New Order bio bolji ali konacna ocjena ide kada kompletiram drugi dio.
Ako si igrap Far Cry 5 onda obavezno moraš igrati i Far Cry New Dawn. To je bukvalno nastavak petice. Radnja se dešava na istim lokacijama kao u igri koju si igrao samo što je sve izmijenjeno zbog katastrofe koja se desila.

Uzeo opet malo da igram Endless Sky

Kao neki casual / Space trading sa dosta upgradeable elemenata

Jedna od najboljih ako ne i najbolja "potpuno" besplatna igra koju sam igrao :lol: Da mi je neverovatno da developer nije nista unovcio.

endless-sky-ship-building.jpg

Screenshot 2024-07-27 095142.png

Total War: Pharaoh
Kada je igra izasla, blago je reci da je prvi utisak bio los. Zapravo je bila opsta katastrofa za ceo Total War imidz.
Medjutim, izgleda da su se potrudili da kroz tonu besplatnih update-a dovedu igru u neko normalno stanje.
E pa da vidimo kako to sve izgleda. :)

20240825190439_1.jpg

Crusader Kings 3 Game of Thrones mod. Spektakularno uradjen mod, potpuno profesionalno. Moze se reci da je ovo i najbolja GoT igra koja postoji.

Krajem septembra izlazi nova ekspanzija: "Roads to Power" gde ce glavni fokus biti Vizantija. To se vec ne moze propustiti. :D

Screenshot 2024-08-26 161731.png

Screenshot 2024-08-26 161800.png

Screenshot 2024-08-26 161842.png

Izgleda zanimljivo.

Back