Šta čitate?

ovo leto:

- zlocin i kazna,
- taras buljba,
- sudija,
- molitva (1. i 2.),
- koreni,
- kockar.

danas pocinjem majstor i margarita, a posle nesto od dostojevskog ili bulgakova (ukoliko mi se svidi ova), idiot ili psece srce najverovatnije, i naravno, do leta 2013. cu procitati cosicev prikaz nacije kroz vreme (deobe, vreme smrti, vreme zla i vreme vlasti), iako mi se koreni nisu bas svideli.

A ja ti kazem da ih imam sve kuci :lol: I da citam zadnjih 10 godina... Msm da me je majka terala sa 10 godina da citam Zlocin i Kaznu i Tragediju u tri cina :D

Moj deda je bio strastveni kolekcionar, a i cale je. Obojici je hobi knjizevnost (dedi bio)... Vec sam ti rekao ti kada bi dosao kod mene i popeo se na tavan zinuo bi u cudu :D

Kao sto imam Dostojevskog, Andrica, Frojda, sada i Tolstoja, Imam tonu knjiga Stephena Kinga, ma koliko ti dusa iste... Samo sto pola i nmg da nadjem xD

što ste bacili knjige na tavan kad ste tako strastveni kolekcionari?
Inace citam sliku dorijana greja od vajlda..

Izgleda da sam se ja školovala u nekom sasvim drugom vremenu... :)

Postoje obavezne i izborne lektire. Ako si društveni smer bila, sigurno si radila veći broj izbornih lektira. Ako je neko drugi sa društvenog radio nešto različito od tebe znači da je njegov profesor u dogovoru sa učenicima ili svojom procenom odabrao da radi nešto drugo iz programa. Sve je to isto već 30 godina.

Back