Šta čitate?

spor si bijač :P

Završio sam peti deo, MARTINE MAJKU TI EBEM MRTVU!1111

koji je to.... retard od čoveka :D prekinu knjigu na najzanimljivijem :lol: Ni reči o Sansi i Maloprstiću, ne zna se živ li je Stanis ili Remzi blefira, Džon crko ubiše ga braća jadna im majka, Mens zarobljen, Gvozdenrođeni pale i tuku, Tireli vladaju Kraljevom lukom a Dornjani se usrrali i čekaju Targarjene dok im je princ reš pečen

sve dovraga :D
Polažem sve nade u malu Arju, da ih na kraju sve pobije bodežom kroz grkljan, povrati Zimovrel, oživi sve mrtve, proždere Tuđine i poebe Mirselu i Sersei svojim jezovukom

***** ti usrane spojlere.
DŽON JE MRTAV?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

spor si bijač :P

Završio sam peti deo, MARTINE MAJKU TI EBEM MRTVU!1111

koji je to.... retard od čoveka :D prekinu knjigu na najzanimljivijem :lol: Ni reči o Sansi i Maloprstiću, ne zna se živ li je Stanis ili Remzi blefira, Džon crko ubiše ga braća jadna im majka, Mens zarobljen, Gvozdenrođeni pale i tuku, Tireli vladaju Kraljevom lukom a Dornjani se usrrali i čekaju Targarjene dok im je princ reš pečen

sve dovraga :D
Polažem sve nade u malu Arju, da ih na kraju sve pobije bodežom kroz grkljan, povrati Zimovrel, oživi sve mrtve, proždere Tuđine i poebe Mirselu i Sersei svojim jezovukom

Nisi morao nista ispricati :lol:
Sad sam na pola knjige,upijam je ko sundjer :D
Ironija je da sam imao 3 godine Igru Prestola kod sebe,ali tek pre 3 nedelje sam poceo citati :D
Cekam da se Deneris svima nayebe keve :lp

***** ti usrane spojlere.
DŽON JE MRTAV?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

pa kad dobiješ toliko noževa u telo, ne verujem da možeš da preživiš :lol: Al mislim da će ga Melisandra oživeti ako je stvarno mrtav.a baš bedak bio, on se taman uživeo, krenuo u bitku i onda krk :mrgreen:

ebiga, to je spoiler na koji sam i ja naleteo ovde, a i drugarica mi je rekla -.- mada sam opet bio iznenađen kad sam pročitao :lol: jer je baš u neočekivanom trenutku

Krv i Zlato, tačnije druga polovina treće je najjebenija knjiga u serijalu, mada je i peti deo kul :)
Jedva čekam, sve je interesantnije, sviđa mi se što ne opada kvalitet iz knjige u knjigu. Peti dio čita moja sestra, kaže da se Martin mnogo razvlači i da je to malo nervira. Meni je zasad ok, mada kad dođem do Brenovog poglavlja često pauziram, jer mi on nije toliko interesantan, s tim što mi se sad čini da će i on biti interesantniji, posle ovoga sa Hodorom (da ne spojlerišem ako nekoga bude zanimalo da čita komentar :mrgreen:) Volim poglavlja Tiriona i Dzejmija :manikir: :mrgreen: Sestra mi reče da će i Sersein point of view da ubace a nju bih dobro izbatinala :mrgreen:

Izuzev ovih "Novosti" izdanja, sve ostalo sam kupio, skupio i dobio u roku od god dana :)
Planiram ponovo da se aktiviram sa kupovinom čim krene školska godina, i štekam kintu za sajam u oktobru i u januaru
10h5egn.jpg

Nisam pročitao samo "Neobične Priče" od Mopasana, "Uporište 2" i još dve koje mi nisu tu, dao drugarici, a to su "Tigrova žena" I "lovac na zmajeve"

inače, postoji onaj novogodišnji/božićni sajam u Domu Sindikata, BG. Traje od kraja decembra do polovine januara valjda

Nisam pročitao samo "Neobične Priče" od Mopasana, "Uporište 2" i još dve koje mi nisu tu, dao drugarici, a to su "Tigrova žena" I "lovac na zmajeve"

inače, postoji onaj novogodišnji/božićni sajam u Domu Sindikata, BG. Traje od kraja decembra do polovine januara valjda
Како ти се чине Булгакови ''Белогардејци''? Имаш ли неки посебан утисак?

Back