Šta čitate?

E, to dole uglavnom nisam čitao, to je ono, waiting list :D
Tačnije, one prve dve levo jesam, ona zelena je od Jesenjina, to čitam, a ostalo ne

Treba ovih dana da krenem sa Bulgakovom, mada mislim da ne može da razočara, dobar je on pisac :)

E, to dole uglavnom nisam čitao, to je ono, waiting list :D
Tačnije, one prve dve levo jesam, ona zelena je od Jesenjina, to čitam, a ostalo ne

Treba ovih dana da krenem sa Bulgakovom, mada mislim da ne može da razočara, dobar je on pisac :)
Нема теоријске шансе да те може разочарати, његова дела као и Шолохов монументални запис ''Тихи Дон'' су аутентична сведочанства о тектонским догађајима у Русији тог доба (Октобарска револуција) који су изазвали бурне промене (о самом антагонистичком и анимозитетски настројеном дуализму две боје и суштине: црвене и беле које се вековима преплићу и боре у Русији, прочитати дело Александра Дугина ''Мистерије Евроазије'')

Мај рекомендејшн: ако те већ интересује та тематика, прочитај два класика од Максима Горког: ''Мати'', и ''Моји универзитети''. Неш` се покајати. :)

Haruki Murakami :lol:

Elem što volim kad neko napiše da je pročitao sve od nekog pisca, a ne uzme u obzir da je ovaj napisao više desetina knjiga

A ja ti kazem da ih imam sve kuci :lol: I da citam zadnjih 10 godina... Msm da me je majka terala sa 10 godina da citam Zlocin i Kaznu i Tragediju u tri cina :D

Moj deda je bio strastveni kolekcionar, a i cale je. Obojici je hobi knjizevnost (dedi bio)... Vec sam ti rekao ti kada bi dosao kod mene i popeo se na tavan zinuo bi u cudu :D

Kao sto imam Dostojevskog, Andrica, Frojda, sada i Tolstoja, Imam tonu knjiga Stephena Kinga, ma koliko ti dusa iste... Samo sto pola i nmg da nadjem xD

Back