- Poruka
- 78.346
pa mogu al ovde sve koshta..kapiram da tamo nema odbijanja da se mora laze-maze
за секс мораш да се обрежеш и прихватиш ислам да би тамо добио 72 девице, то кад нас православних НЕМА.

ми шта урадимо овде то нам је
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mogu al ovde sve koshta..kapiram da tamo nema odbijanja da se mora laze-maze

за секс мораш да се обрежеш и прихватиш ислам да би тамо добио 72 девице, то кад нас православних НЕМА.

тако је, само што се верници не баве чајником у орбити око звезде канис мајорис
Raj će biti u 4 dimenzije iako nekima je i jedna dovoljna..

Ali se bave rajom i bogom, koji isto postoji koliki i gore pomenuti cajnik, i o kome trenutno mozemo saznati isto koliko i o gore pomenutom cajniku

Raj će biti u 4 dimenzije iako nekima je i jedna dovoljna..
ma to sa 72 device je bash loshe ... bolje 36 ali da su neke iskusne![]()
а може и обратноA sto bi radili nesto ... zar nije fora u tome da si ovde posten, vredan, radan ... pa tako ceo zivot jedes g... a posle tamo lepo budesh nagradjen i odmarash?

Mene zanima sta cemo mi kad odemo u raj , tamo raditi celu vecnost, treba popuniti to vreme, Hvala

Mene zanima sta cemo mi kad odemo u raj , tamo raditi celu vecnost, treba popuniti to vreme, Hvala

Ljubav u svu vecnost, he he, bice tu svasta bezobrazno ...![]()

Ma znaaam, to kazem za sadasnji ugao posmatranja, ljudi ce vec naci nacin da ubiju beskonacno vreme, a kad pevanje i sviranje na harfi dosadi, - svasta bezobrazno ce im polako poceti da nadolazi na um ...![]()
Nisam primetila da vama crkva zabranjuje nemoral...
Onda si debelo neobavetena...
Ne vidim da se iko pridrzava toga, cast izuzetcima...
ne brini nece....
Ljubav nije nepristojna niti bezobrazna...