Sta cemo da radimo u raju !!!

Ja sam sebi smislio već posao u Raju, naime imat ću monopol na izlete u pakao :D

Zamisli celu večnost na nekom glupavom oblaku sa krilima na leđima i harfom koju ti uvale čim stigneš, a tek non-stop slušanje nebeskog hora :roll:

A ja tada pokupim sve anđele moje i pravac pakao kada Boža ne gleda :whistling:

A tamo dole muzika pi.i, gole ribe, pivo za sve živo......:per:

I sve ostalo nenavedeno, tako je najbolje, živimo u Raju sa povremenim izletima u Pakao :rotf:

A ja bih nešta obrnuto. Ja bih iz pakla naravno kada podmitim onog na vratima, ponekad malo skoknuo do raja koliko da se malo odmorim...:rotf:

Hoces da kazes da Adam i Eva nisi imali mozak? ruke, noge i dt.

Da imali su sve to ali...dok su bili na zemlji. A ako su sada gore na nebu teško da sve to imaju. Kako no Isus kaza...kako će izgledati oni koji dospeju gore na nebo...koliko se sećam kaza da će biti kao andjeli...A kako no izgledaju andjeli...Neki oblačići, neka svetlost i tako to...

Da li si ti čitao bibiliju uopšte...:bye:

Da imali su sve to ali...dok su bili na zemlji. A ako su sada gore na nebu teško da sve to imaju. Kako no Isus kaza...kako će izgledati oni koji dospeju gore na nebo...koliko se sećam kaza da će biti kao andjeli...A kako no izgledaju andjeli...Neki oblačići, neka svetlost i tako to...

Da li si ti čitao bibiliju uopšte...:bye:
Ja bih tebe trebao da pitam da li si uopste otvarao Bibliju, ili samo slepo verujes grcko-egipatskim verovanjima! Pa to o cemu ti i moderni ''pravoslavci'' pricate nema nikakve veze sa Biblijom. Ne znam ni kako uspevas da verujes u to, a da ti se ne postavljaju sama pitanja na to nelogicno verovanje. Pa Bog je stvorio Adama i Evu na vecni zivot, nije im namenio ovo sto su oni izabrali! I u Bibliji nigde nije napomenuto da su Adam i Eva vaskrsnuti, tako da ne mogu biti na nebu...mogu biti samo u tvojoj glavi, a to misljenje je u kontradikciji sa Biblijom.
Dakle, kada Bog vaskrsne pravedne, oni ce se preobuci u neraspadljivo telo, sa rukama, nogama i td. sa licem da bi mogao da prepoznas svoju majku, oca, sestru...ali ce biti od posebne materije, vaskrsnuti na vecnost.

Ja bih tebe trebao da pitam da li si uopste otvarao Bibliju, ili samo slepo verujes grcko-egipatskim verovanjima! Pa to o cemu ti i moderni ''pravoslavci'' pricate nema nikakve veze sa Biblijom. Ne znam ni kako uspevas da verujes u to, a da ti se ne postavljaju sama pitanja na to nelogicno verovanje. Pa Bog je stvorio Adama i Evu na vecni zivot, nije im namenio ovo sto su oni izabrali! I u Bibliji nigde nije napomenuto da su Adam i Eva vaskrsnuti, tako da ne mogu biti na nebu...mogu biti samo u tvojoj glavi, a to misljenje je u kontradikciji sa Biblijom.
Dakle, kada Bog vaskrsne pravedne, oni ce se preobuci u neraspadljivo telo, sa rukama, nogama i td. sa licem da bi mogao da prepoznas svoju majku, oca, sestru...ali ce biti od posebne materije, vaskrsnuti na vecnost.

AMEN RA brate..
Sve stoji,izvanredno ti je ovo.

Tesko da ljudski um moze uopste da zamisli nesto bezprolazno kao vecnost, ja hocu u raj ali da mi se da sta trazim,
zenske , muzike valjane, cigare , i alkohol, izdrzo bi tako jedno vreme, mi smo sinovi bozji, i imamo pravo tako nesto da zahtevamo

Sve to možeš da imaš.
Prikjuče te na aparat s žicama i imaš sve što izmaštaš.
I tako vječno sanjaš..
Voziš motor u holivudu ,dobre koke oko tebe,cigare,srh haš ,alkos itd

Nešta si malo pobrkao. Ja nisam veernik. Ne verujem ni u boga ni u bibliju. A o bibliji dragi servante možemo da pričamo na temi biblija malo kompleksnije. Nisam te na toj temi primetio kao biblijskog znalca.

A što se tiče Adama i Eve napisao sam ovako...

A ako su sada gore na nebu teško da sve to imaju.

pa je malo neprimereno da mi spočitavaš da oni nisu vasksli . Čitaj malo šta je napisano.

Teško vama,ako ćete sve što piše u otkrovenju bukvalno da shvatate,pa tako i hilijazam.Gde je Hristos ikada spomenuo da će uspostaviti hiljadugodišnje carstvo i to na zemlji?

A ko je rekao da je Bozje carstvo na zemlji????

Bozje kraljevstvo je nebeska Bozja valdavina sa Hristom na celu, a naravno da ce uspostaviti svoju vlast i na zemlji...
nakon Armagedona kada zemlja bude ociscena od zla...

Znaso ono Oce nas nek se sveti ime tvoje...
Nek dodje Karljavrstvo tvoje nek bude volja tvoja kao na nebu tako i na zemlji.... itd...

Poslednja izmena:
A ko je rekoa da je Bozje carstvo na zemlji????

Bozje kraljevstvo je nebeska Bozja valdavina sa Hristom na celu, a naravno da ce uspostaviti svoju vlast i na zemlji...
nakon Armagedona kada zemlja bude ociscena od zla...

Znaso ono Oce nas nek se sveti ime tvoje...
Nek dodje Karljavrstvo tvoje nek bude volja tvoja kao na nebu tako i na zemlji.... itd...

Cim ce bog da ocisti zemlju,metlom

Cim ce bog da ocisti zemlju,metlom

Možda nećim slično ovome:

2 Upita me: "Što vidiš?" Ja odgovorih: "Vidim svijećnjak, sav zlata, i gore na njemu uljanicu. On ima sedam svjetionica, i sedam cijevi ide k svjetionicama, što su na njemu
3 . Dvije masline stoje uz njega, jedna s desne strane svijećnjaka, a jedna mu lijeve."
4 Upitao sam anđela, koji je govorio s mnom: "Što znači to, gospodaru moj?"
5 Anđeo, koji je govorio s mnom, odgovori mi: "Zar ne znaš, što znači to?" Ja odgovorih: "Ne znam, gospodaru moj!"
6 Tada mi odgovori: "To je riječ Gospodnja Zerubabelu: 'Ne vojnom moći, niti silom, nego duhom mojim', veli Gospod nad vojskama nebeskim
10 Jer tko je god prezreo dan malih; početaka, vidjet će pun radosti završni kamen u ruci Zerubabelovoj. A ovo sedam svjetionica jesu oči Gospodnje, koje prelaze svu zemlju."

ZAHARIJE 4

Možda nećim slično ovome:

2 Upita me: "Što vidiš?" Ja odgovorih: "Vidim svijećnjak, sav zlata, i gore na njemu uljanicu. On ima sedam svjetionica, i sedam cijevi ide k svjetionicama, što su na njemu
3 . Dvije masline stoje uz njega, jedna s desne strane svijećnjaka, a jedna mu lijeve."
4 Upitao sam anđela, koji je govorio s mnom: "Što znači to, gospodaru moj?"
5 Anđeo, koji je govorio s mnom, odgovori mi: "Zar ne znaš, što znači to?" Ja odgovorih: "Ne znam, gospodaru moj!"
6 Tada mi odgovori: "To je riječ Gospodnja Zerubabelu: 'Ne vojnom moći, niti silom, nego duhom mojim', veli Gospod nad vojskama nebeskim
10 Jer tko je god prezreo dan malih; početaka, vidjet će pun radosti završni kamen u ruci Zerubabelovoj. A ovo sedam svjetionica jesu oči Gospodnje, koje prelaze svu zemlju."

ZAHARIJE 4

A možda kao najblaže ovako...

Luka 19:27...

A one moje neprijatelje koji nisu hteli da ja budem car nad njima, dovedite amo, i isecite preda mnom.

Back