dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Mene zanima sta cemo mi kad odemo u raj , tamo raditi celu vecnost, treba popuniti to vreme, Hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon uspostavljanja Carstva Nebeskog(=punoće zajedništva sa Bogom),neće više biti moguće činiti greh.
Nakon uspostavljanja Carstva Nebeskog(=punoće zajedništva sa Bogom),neće više biti moguće činiti greh.
Mene zanima sta cemo mi kad odemo u raj , tamo raditi celu vecnost, treba popuniti to vreme, Hvala
Netacno, covek prvo treba nakon Armagedona biti doveden do savrsenstva za vreme te Hiljadugodisnje vladavine Hrista...
A Bozje Kraljevstvo je vec uspostavljeno na nebu od 1914 godine...
Hristovi sledbenici to znaju... i osecaju njegovo prisustvo...
Takodje i savrsen covek moze da pogresi, kao sto je Adam pogresio..
A zatim nakon tih 100 godina moze ziveti vecno u raju na zemlji....
A sta ce raditi u raju tako je nebitno...
Treba prvo sasluziti spasenje...
Treba sada brinuti sta raditi pred Bogom...
Jer se blizi sudjenje...
Pre svega bice ti razvijeniji mozak, pa neces moci da pricas besmislice.ja gledam ako mi bude dosadno, da pobegnem nekako, valjda je to dozvoljeno, nece me valjda bog kazniti
Upravo tako...Bog te sigurno nece primiti u svoju kucu ako ti to ne zelis.ja sam slobodan covek i mogu da biram oculi ili necu da budem tamo,
вечност нема време и простор
не брини се нећеш ни осетити
Ja sam sebi smislio već posao u Raju, naime imat ću monopol na izlete u pakao
Zamisli celu večnost na nekom glupavom oblaku sa krilima na leđima i harfom koju ti uvale čim stigneš, a tek non-stop slušanje nebeskog hora
A ja tada pokupim sve anđele moje i pravac pakao kada Boža ne gleda
A tamo dole muzika pi.i, gole ribe, pivo za sve živo......
I sve ostalo nenavedeno, tako je najbolje, živimo u Raju sa povremenim izletima u Pakao
Pre svega bice ti razvijeniji mozak, pa neces moci da pricas besmislice.
Vecnost nema ni prostor ni vreme? Hmm, kako nesto moze da nema ni prostor ni vreme. Bilo sta sto postoji, sto je postojalo i sto ce postojati mora biti odredjeno u vremenu i prostoru.
Elem, da se ne akam fizickim tumacenjem prostora i vremena... Ali, kako ti znas kakva je vecnost? Zamislio si je? Palo ti je napamet da je to tako jer zvuci lepo a?
Ja nemam tih briga...