Sta cemo da radimo u raju !!!

Nakon uspostavljanja Carstva Nebeskog(=punoće zajedništva sa Bogom),neće više biti moguće činiti greh.

Covek prvo treba nakon Armagedona biti doveden do savrsenstva za vreme te Hiljadugodisnje vladavine Hrista...
A Bozje Kraljevstvo je vec uspostavljeno na nebu od 1914 godine...

Takodje i savrsen covek moze da pogresi, kao sto je Adam pogresio..

A zatim nakon tih 100 godina moze ziveti vecno u raju na zemlji....

A sta ce raditi u raju tako je nebitno...
Treba prvo sasluziti spasenje...

Treba sada brinuti sta raditi pred Bogom...
Jer se blizi sudjenje...

Poslednja izmena od moderatora:
Netacno, covek prvo treba nakon Armagedona biti doveden do savrsenstva za vreme te Hiljadugodisnje vladavine Hrista...
A Bozje Kraljevstvo je vec uspostavljeno na nebu od 1914 godine...
Hristovi sledbenici to znaju... i osecaju njegovo prisustvo...

Takodje i savrsen covek moze da pogresi, kao sto je Adam pogresio..

A zatim nakon tih 100 godina moze ziveti vecno u raju na zemlji....

A sta ce raditi u raju tako je nebitno...
Treba prvo sasluziti spasenje...

Treba sada brinuti sta raditi pred Bogom...
Jer se blizi sudjenje...

Teško vama,ako ćete sve što piše u otkrovenju bukvalno da shvatate,pa tako i hilijazam.Gde je Hristos ikada spomenuo da će uspostaviti hiljadugodišnje carstvo i to na zemlji?

вечност нема време и простор
не брини се нећеш ни осетити:)

Vecnost nema ni prostor ni vreme? Hmm, kako nesto moze da nema ni prostor ni vreme. Bilo sta sto postoji, sto je postojalo i sto ce postojati mora biti odredjeno u vremenu i prostoru.

Elem, da se ne akam fizickim tumacenjem prostora i vremena... Ali, kako ti znas kakva je vecnost? Zamislio si je? Palo ti je napamet da je to tako jer zvuci lepo a? :D

Ako zasluzim Raj, prva zelja mi je da upoznam Bruce Lee-ja!
Posle toga cu organizovati "okrugli sto" sa temom - Pravda na planeti Zemlji u periodu od 1900-2010. i "Kucamo na vrata zaboravljenih asova"(gde su i sta rade ljudi koji su imali najvecu odgovornost za desavanja u tom periodu).

Otac Tadej je rekao da i tamo ima isto posla kao na zemlji.
Sigurno da cemo svi imati neko zaduzenje.
Ne brini, Deki, sta ces raditi, brini kako ces stici u Nebo.
Trnovit je to put!

Mene zanima sta cemo mi kad odemo u raj , tamo raditi celu vecnost, treba popuniti to vreme, Hvala

Ja sam sebi smislio već posao u Raju, naime imat ću monopol na izlete u pakao :D

Zamisli celu večnost na nekom glupavom oblaku sa krilima na leđima i harfom koju ti uvale čim stigneš, a tek non-stop slušanje nebeskog hora :roll:

A ja tada pokupim sve anđele moje i pravac pakao kada Boža ne gleda :whistling:

A tamo dole muzika pi.i, gole ribe, pivo za sve živo......:per:

I sve ostalo nenavedeno, tako je najbolje, živimo u Raju sa povremenim izletima u Pakao :rotf:

Ja sam sebi smislio već posao u Raju, naime imat ću monopol na izlete u pakao :D

Zamisli celu večnost na nekom glupavom oblaku sa krilima na leđima i harfom koju ti uvale čim stigneš, a tek non-stop slušanje nebeskog hora :roll:

A ja tada pokupim sve anđele moje i pravac pakao kada Boža ne gleda :whistling:

A tamo dole muzika pi.i, gole ribe, pivo za sve živo......:per:

I sve ostalo nenavedeno, tako je najbolje, živimo u Raju sa povremenim izletima u Pakao :rotf:

Zaboravio si prodaju FLASIRANE VODE za one u Paklu!

Vecnost nema ni prostor ni vreme? Hmm, kako nesto moze da nema ni prostor ni vreme. Bilo sta sto postoji, sto je postojalo i sto ce postojati mora biti odredjeno u vremenu i prostoru.

Elem, da se ne akam fizickim tumacenjem prostora i vremena... Ali, kako ti znas kakva je vecnost? Zamislio si je? Palo ti je napamet da je to tako jer zvuci lepo a? :D

Da zvuči lepo...zvuči...

A pitao bih ovako...Ako se ništa ne oseti...da li se onda postoji...:think:

Back