Šta biste voleli da se desi posle smrti?

Bog je sve stvorio iz ničega „U početku stvori Bog nebo i zemlju“ (1. Mojsijeva 1:1) pa posle sve ostalo i nas
Ako smo vec jednom stvoreni iz nicega, kolike su sanse da se to opet desi?
I drugo pitanje
Kada biste mogli da birate šta biste voleli da se desi nakon sto nestanemo...Šta bi to bilo ?
Da uspem da dođem do afterlife, podzemnog sveta, života posle smrti, gde su svi koji su prethodno umrli. Da ne budem Kasper jbg

Ono što se zagarantovano dešava usljed smrti, je da ćemo imati osjećaj kako nam je Duša izašla iz tijela zatim će se pojaviti vrlo jaka bijela svjetlost, to nije nikakvo svjetlo na kraju tunela nego postepeno buđenje čula koje imamo, a nismo ih dugo koristili koja su potrebna za iskustvo Duhovnog biti ćemo okruženi onima koji su umrli prije nas koje smo poznavali te ćemo se osjetiti prvi put da pripadamo u potpunosti tome Svijetu.

Sigurno, umiruci redovno imaju takve vizije. Postavlja se pitanje zasto... da li ih neko projektuje ili dodju iz podsvesti? Najverovatnije se ne radi stvarno o tim licnostima.
To je moje povratno sjećanje na smrt iz nekih prošlih života, koje sam doživio kad sam bio mladić od 25 godina za vrijeme ovog života. Te za mene nije prvi put da umirem i da se vraćam tamo gdje je pravo prebivalište Duša.

Bog je sve stvorio iz ničega „U početku stvori Bog nebo i zemlju“ (1. Mojsijeva 1:1) pa posle sve ostalo i nas
I drugo pitanje
Kada biste mogli da birate šta biste voleli da se desi nakon sto nestanemo...Šta bi to bilo ?
Raj, nešto u Danteovom stilu... ili islamska verzija gde dobijaš 72 device

I drugo pitanje
Nemam zelja,sem da umrem brzo,da ne mucim moj narod,a tamo sta me ceka,pa sta cu.

I kakvo je prebivaliste, je li sve kao u svedocenjima iz knjiga Majkla Njutna itd.

Ko su duhovni vodici po tebi, i za koga rade?
Sve je neuporedivo bolje i ljepše, a oni koji su umrli komponuju muziku sve se svodi na slavlje sviraju, pjevaju, plešu njihova muzika kad bi je sada čuo izaziva trnce i strujanje u tijelu.

Duhovni vodiči postavljaju izazovne zadaće i pitanja koja su često trikovi, rade za onoga kojeg mi nazivamo Đavlom, ali sve je to u sklopu razvoja Duše.

Ako misliš na duhovne vodiče u obliku ljudi koji su prisutni i žive u tijelima, oni većinom dobro zarađuju od propagiranja putem medija. Ako misliš na one koji su mnogo moćniji, a djeluju iz nevidljivih dimenzija postojanja koje ne možemo očima vidjeti, svi rade za Đavola (Jehovu) prvi kršćani su znali da je Jehova ustvari Đavao.

Back