Sta cemo da radimo u raju !!!

Covek prvo treba nakon Armagedona biti doveden do savrsenstva za vreme te Hiljadugodisnje vladavine Hrista...
A Bozje Kraljevstvo je vec uspostavljeno na nebu od 1914 godine...

Takodje i savrsen covek moze da pogresi, kao sto je Adam pogresio..

A zatim nakon tih 100 godina moze ziveti vecno u raju na zemlji....

A sta ce raditi u raju tako je nebitno...
Treba prvo sasluziti spasenje...

Treba sada brinuti sta raditi pred Bogom...
Jer se blizi sudjenje...
to o bozjem kraljevstvu nije tacno!!!
ono je uspostavljeno 1654 godine. bog je svemocno bice. sta ti mislis da mu je trebalo toliko dugo?

PROBLEM JE STA DA RADIMO NA ZEMLJI, A U RAJU JE LAKO, SIGURNO CE SE DOPASTI ONIMA KOJI GA CEKAJU:

attachment

Kada sam te terao???

Bas me briga da vas teram.

Sve je dobrovoljno i treba uvek tako da bude jer i Bog postuje nasu volju.

Necete raj, ne morate.

Hocete raj, ako...
Pa, jes' ne teraš, sem što spominješ kojekakve pomoćne sprave- naprave za testiranje(nekad se to zvalo Inkvizicija) i ispadanje-propadanje organa onima koji ne dele vaše mišljenje.Apsolutno ne razumem veru gde se odlazak na neko lepše mesto uslovljava bezuslovnim i slepim slušanjem, pljuvanjem neistomišljenika i plašenjem bilo koje vrste.Još nisam našla veru (kao ni ideologiju)koja se toga oslobodila, zbog toga se i gnušam ntih stvari, meni sve to liči na slamanje slobodne volje po svaku cenu i pretvaranje u krdo(a da budem bespomoćna ovčica, ne pristajem, nikako)

možda zato što raj ne postoji?

Mislite...

ne verujete Bogu na reč?

Rev 21:1 И видјех небо ново и земљу нову; јер прво небо и прва земља прођоше, и мора нема више.
Rev 21:2 И видјех Свети град, Јерусалим нови, гдје силази са неба од Бога, припремљен као невјеста украшена мужу својему.
Rev 21:3 И чух глас громки са неба који говори: Ево Скиније Божије међу људима, и Он ће становати с њима, и они ће бити народ његов, и сам Бог биће с њима;
Rev 21:4 И Бог ће отрти сваку сузу из очију њихових, и смрти неће бити више, ни жалости ни јаука, ни бола неће бити више; јер прво прође.
Rev 21:5 И рече Онај што сједи на пријестолу: Ево све чиним новим. И рече ми: Напиши, јер су ове ријечи вјерне и истините.
Rev 21:6 И рече ми: Сврши се! Ја сам Алфа и Омега, Почетак и Свршетак. Ја ћу жедноме на дар дати са извора воде живота.
Rev 21:7 Који побиједи наслиједиће све ово, и бићу му Бог, и он ће ми бити син.
Rev 21:8 А страшљивима и невјернима и нечистима и убицама и блудницима и врачарима и идолопоклоницима и свима лажама, њима је удио у језеру које гори огњем и сумпором, што је друга смрт.
...
Rev 21:27 И неће ући у њега ништа нечисто, ни који чини гадост и лаж, него само записани у Јагњетовој Књизи живота.

Rev 22:1 И показа ми ријеку воде живота, бистру као кристал, која извире од пријестола Божијег и Јагњетовог.
Rev 22:2 Насред трга његова и са обје стране ријеке Дрво живота, које рађа дванаест родова дајући свакога мјесеца свој род, и лишће од Дрвета бијаше за лијечење народа.
Rev 22:3 И више неће бити никаквога проклетства; и пријесто Божији и Јагњетов биће у њему, и слуге његове служиће Му,
Rev 22:4 И гледаће лице Његово, и Име Његово биће на челима њиховим.
Rev 22:5 И ноћи више неће бити, и неће требати свјетиљке, ни свјетлости сунчане, јер ће их обасјавати Господ Бог, и цароваће у вијекове вијекова.
Rev 22:6 И рече ми: Ове су ријечи вјерне и истините, и Господ Бог светих пророка посла анђела својега да покаже слугама својим шта ће бити ускоро.
Rev 22:7 И ево долазим ускоро. Блажен је који држи ријечи пророштва књиге ове.
Rev 22:8 И ја, Јован, чух и видјех ово. И када чух и видјех, клањајући се падох пред ноге анђела који ми ово показа.
Rev 22:9 И рече ми: Пази, немој! И ја сам слуга као и ти и као браћа твоја пророци и они који држе ријечи књиге ове. Богу се поклони.
Rev 22:10 И рече ми: Не запечати ријечи пророштва књиге ове, јер је вријеме близу.
Rev 22:11 Ко чини неправду нека још чини неправду, и нечисти нека се још прља; а ко је праведан нека још чини правду, и ко је свет нека се још освећује.
Rev 22:12 Ево долазим ускоро, и плата моја са мном, да дам свакоме по дјелима његовим.
Rev 22:13 Ја сам Алфа и Омега, Први и Посљедњи, Почетак и Свршетак.
Rev 22:14 Блажени су који творе заповијести његове, да имају право на Дрво живота, и да уђу на капије у Град.
Rev 22:15 Напољу су пси и врачари и блудници и крвници и идолопоклоници и сваки који воли и чини лаж.
Rev 22:16 Ја, Исус, послах анђела својега да вам посвједочи ово у Црквама. Ја сам Изданак и Род Давидов, сјајна Звијезда Даница.
Rev 22:17 И Дух и Невјеста говоре: Дођи! И који чује нека каже: Дођи! И ко је жедан нека дође, и ко хоће нека узме воду живота на дар.
Rev 22:18 Ја свједочим свакоме који слуша ријечи пророштва књиге ове: ако ко дометне овоме, Бог ће на њега наметнути муке написане у књизи овој;
Rev 22:19 И ако ко одузме од ријечи књиге пророштва овога, Бог ће одузети његов дио од Дрвета живота, и од Града светога, што је написано у књизи овој.
Rev 22:20 Говори Онај који свједочи ово: Да, доћи ћу скоро. Амин, да дођи, Господе Исусе!
Rev 22:21 Благодат Господа нашега Исуса Христа са свима светима. Амин.

Kažem da to nije božja reč. To je čovek napisao. Ne znam šta te buni?

Čovek je ZAPISAO samo ono što mu Bog pokazao:

PRVA GLAVA

Rev 1:1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog, da pokaže slugama svojim šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu,
Rev 1:2 Koji svedoči reč Božiju i svedočanstvo Isusa Hrista, i šta god vide.
Rev 1:3 Blago onome koji čita i onima koji slušaju reči proroštva, i drže šta je napisano u njemu; jer je vreme blizu.

POSLEDNJA GLAVA

Rev 22:6 I reče mi: Ovo su reči verne i istinite, i Gospod Bog svetih proroka posla anđela svog da pokaže slugama svojim šta će biti skoro.
...
Rev 22:20 Govori Onaj koji svedoči ovo: Da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse.

Ko govori? Govori sam Isus Hrist...

piše potpuno jasno (za sve uzraste)...

AUTORITET OTKRIVENJA JE SAM BOG

Back