- Poruka
- 3.258
Nema pristup metamfetaminu?![]()
ne bi to svatio ni da ti nacrtam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema pristup metamfetaminu?![]()

,, i docice da sudi zivima i mrtvima i njegovom carstvu nece biti kraja ''
Adam nije bio sin božji nego grnčarski proizvod.Ok ti se salis![]()
Zar Andjeli umiru ? Kao sto su andjeli Sinovi Boziji toliko je i Adam bio Sin Boziji

E, tako. Daklem, sprečio ga je da postane besmrtan.Pa postojalo je to drvo , al kad je jednom pogresio postao je nesavrsen i Bog nije hteo da Adam jede sa tog drveta i vecno zivi![]()

Adam nije bio sin božji nego grnčarski proizvod.![]()

E, tako. Daklem, sprečio ga je da postane besmrtan.![]()
pre vockice

Opet kažem... Adam je bio grnčarski proizvod. Tako da ništa nije zaključio iz života životinja već iz poslovice "krčag ide na vodu dok se ne razbije".Kako su mogli da znaju sta je smrt na pocetku? Kada je Bog njima rekao, ako budete jeli sa drveta, sigurno cete umreti, sigurno, ako vec pre njih neko nije umirao nisu mogli da znaju sta je smrt.
Veoma logicno, zivotinje su te koje su umirale i na samom pocetku, one nisu stvorene sa svrhom da vecno zive.

Ja sam svom ocu sin. Ali, stolica mu nije kći, mada ju je napravio.Proizvod koga je Bog stvorio = automatski mu je sin![]()
Sta si ti tvom Ocu ?![]()

Gde piše da je bio besmrtan?Vec je bio besmrtanpre vockice
![]()
Sprecio zato sto nije zeleo da zivi vecno nakon neposlusnosti i jer ga je vec osudio da ostari i umre![]()
A Bog drzi svoju rec![]()

Ja sam svom ocu sin. Ali, stolica mu nije kći, mada ju je napravio.![]()

Gde piše da je bio besmrtan?
Ne piše nigde.
A piše da bi mogao postati besmrtan da je zagrizao plod voćke života.![]()

Drvo jeste živo biće.Pa Adam nije stolica ili drvo neko zivo bice![]()

Drvo jeste živo biće.
A Adam je komad posuđa. Grnčarska roba. I svakako nikada nije bio besmrtan.![]()
jel jesi ? 
I napisao je, samo mu trebalo vremena. Objavljena relativno nedavno u Bruklinu.Ne mora da pise to se razume citajuci![]()
Ybg trebao je Bog da napise specijalno izdanje Biblije za one koji imaji IQ - 0![]()
Ti si samo posuda. Otprilike ovakva:Onda si i ti samo posudajel jesi ?
![]()
I napisao je, samo mu trebalo vremena. Objavljena relativno nedavno u Bruklinu.![]()
A čitajući razume se da je Adam sprečen da postane besmrtan.
Zato što tako piše.
tu Bibliju niko ne razume od vernika njihovih , citaju i ne svataju sta pise
cak i proste stvari koje i dete moze skapirati 
jel ti cinjenice svatas ? 
Ti si samo posuda. Otprilike ovakva:
![]()

O, ipak sam te naterao da shvatiš da je Adam bio sprečen da postane besmrtan. Napreduješ polako.A zbog cega je sprecen ?jel ti cinjenice svatas ?
![]()

jes ti siguran u to ?
Naravno da jesam jer dusa umire zajedno sa telom , i ima da vaskresne zajedno sa telom .
O, ipak sam te naterao da shvatiš da je Adam bio sprečen da postane besmrtan. Napreduješ polako.![]()

Ja sam svom ocu sin. Ali, stolica mu nije kći, mada ju je napravio.![]()

dusa je besmrtna, zivotno telo podleze zakonima prostora i vremena i kao takvo ima pocetak i kraj, posle odedjenog vremena se gasi
zivotno telo je spona dusevnog i zemljanog, duh se ispojlava kroz dusu, na najnizim ravnima preko osecanja i emocija
dusa razbacuje individualna ega po materijalnim dimenzijama, inkarnira ih pomocu duha u sebi svakom dajci osobenost i karakter, njihova grupna indiidualnost nalazi se u dusi, unutrasnja svest grupnog Ja nalazi se na odredjenoj frekvenciji duha, na jednoj od njegovih podloga sveta mentalne ravni koji je spona duhovnog i dusevnog