Pozdrav kolege da li ima neko od ljekara da radi u Bad Sarrow klinikum Helios i kakvi su utisci? Hvala
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega, da li mozete meni za FSP na otkacidodaske@gmail.com da posaljete? Hvala unapred.[/QUOTE
Postovani, zamolila bi da mi ako imate ispratite materijali FSP na meil t.mihajlova@hotmail.com
hvala
Kolege, znate li kako ide procedura za neklinicke premete tip patologije i koje su sanse da se to uopste dobije? Jos malo polazem B2, nemam radnog iskustva... Bilo koja informacija bi mi koristila. Hvala
Drage kolege, zna li neko kakvi su uslovi za rad na patologiji? Tek sam zavrsila fakultet, tako da nemam iskustva, na stazu sam itd. a zanima me patologija. Hvala svakome ko odgovori.????
Poslala sam Vam privatnu porukuPostovane kolege,
interesuje me da li neko ima iskustva sa aprobacijom u NRW?
Da li se priznaje plan i program niskog Medicinskog fakulteta na engleskom ili mora nemacki prevod? Koja opcija je najjeftinija za prevodjenje? Svaka informacija o procesu dobijanja aprobacije preko Gutachtera je pozeljna![]()
Hvala unapred!
Okej . Termin u ambasadi Bg je dobijen. Prilikom odlaska na termin traze dokumentaciju.
Sta znaci onaj listing iz penzijskog i invalinskog osigutanja, gde se to vadi i da li se to prevodi?
Takodje, na koja se sva dokumetna stavlja apostil? Diploma?Licenca? Drzavni ipit?
Da li se apostil stavlja na kopije ili original?
Hvala
Taj listing ti ne treba. Stavlja se apostil na originale- diplomu, dodatak diplomi, drzavni ispit pa se tek tako prevodi sa sve apostil pecatom jer se i apostil u sustini prevodi kod ovlascenog prevodilaca.
Apostil se ne mora prevoditi prema pravilu Haske konvencije o prevodjenju. To je jedino sto se moze izostaviti. Pa nemojte placati nepotrebno ako prevoditelji traze. Recite slobodno da ne zelite da se apostil prevede.
Prevod dokumenta bez apostil pecata je meni konkretno bio 1500din a sa apostil pecatom 1700din..Zasto bi neko rizikovao za tako smesnu razliku u ceni..
Jedno pitanje za Vas koji ste u Bayernu.
Kada se se predaju dokumenta (posalo bih postom) za aprobaciju na koji nacin se izjasnjavate da ne zelite vestacenje vec polaganje ispita?
Pozdrav Kolege,da li neko priprema FSP za Februar u Beogradu?Da li postoje pripreme,rado bih se prikljucila?Ili je mozda neko ko zivi u Beogradu ili okolini zainteresovan za iste?Hvala....