firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
jos bolje sto je srela da vidi da li je ili nije rascistila sa samom sobom i prosloscu...
to dodje kao neko objasnjenje, lekcija...
to dodje kao neko objasnjenje, lekcija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da je pitala, zasto kisa pada...zasto je lep, zasto ga je srela, zasto je grize savest,zasto se presekla...? Neki prvi put spominje...ne razumem...
...malo nam je podataka dala... ja da ne vidim komsiju 10 godina odsekla bih se, a ne nekoga s kim sam provela izvesno vreme...a kako mozemo mi znati umesto nje?
Milion stvari ima zasto bi se nekom odsekle noge u trenutku...ne mora da znaci da u njenoj sadasnjoj vezi nesto ne stima...
Moze, Aco...mozda je decko bio siromasan, a ona ga sutnula a sada bogat pa se kaje. moze biti i to jel tako ?
a moze biti da je bio bogat, a ona ga sutnula, pa se poceo drogirati i osiromasio pa je grize savjest, moze i to isto tako ...
Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....
jao sto ja volim kad se sve bivse tako preseku kad me videSrela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....
Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....
ja sve bivse ubijem i zalijem sa zivim krechom, sto je sigurno sigurno!!!
Nedavno sam u prolazu sreo bivsu, zapravo samo su nam se pogledi sreli. Nismo ni klimnuli glavama , nista. Prosli smo kao da se prvi put vidimo.
predivno!
tvoj film ce ipak biti bolji
bice nagradjivan, provereno
Ovih si dana, mada nisi htela, slucajno na ulici bivseg srela?
a on, kao i ona, krade Bogu dane
laze je da ima neku, a zeza se sa strane