Srela sam bivseg.....

Ko da je pitala, zasto kisa pada...zasto je lep, zasto ga je srela, zasto je grize savest,zasto se presekla...? Neki prvi put spominje...ne razumem...
...malo nam je podataka dala... ja da ne vidim komsiju 10 godina odsekla bih se, a ne nekoga s kim sam provela izvesno vreme...a kako mozemo mi znati umesto nje?
Milion stvari ima zasto bi se nekom odsekle noge u trenutku...ne mora da znaci da u njenoj sadasnjoj vezi nesto ne stima...

mozda je decko bio siromasan, a ona ga sutnula a sada bogat pa se kaje. moze biti i to jel tako ?
a moze biti da je bio bogat, a ona ga sutnula, pa se poceo drogirati i osiromasio pa je grize savjest, moze i to isto tako ...

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Ne sssse'i da si srela bivseg. Covece 10 godina se zabavljate. Pa to je najvrelija i najzesca vest ovde na forumu. Mora da ti je trebalo 15 minuta da odlucis da li da postavis ovu temu i izjadas se svima ili ne. Zgodan i lep a? Mora da je instruktor aerobika.. 123 idemo 123 idemo 123 ruke gore 123.

Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

10 година није мала ствар, враћа ти се осећај младости :lol:
Ако је толико јак осећај који имаш, запитај се о односу који сте изградили у тој дугој вези, можда треба да порадите на неким пољимаz;)

u svakom slucaju
bar si bila u glavnoj ulozi u tom filmu

a zasto se takve stvari desavaju?
nemam odgovor...
znam, ponekad svet deluje kao zbunjujuce i tuzno mesto
i nasi vapaji i ruke uperene ka nebu nece to izmeniti

probaj da zivis u skladu sa prirodom

Back