Fenomen samih muškaraca

Pa i ja se ložim na SF pa neću da šetam Osmog Putnika pod ruku.
Opasno je :lol:

a drugo
i kriminalci su ljudi koji mogu da se vežu za jednu ženu koja će biti centar njihovog porodičnog života.
sve je to ljudski
samo mi nije jasna ova pretenciozno mudroserska izjava grdobana

najviše mi idu na živac ljudi koji sve znaju o svemu. statistički.
Ne lozis se ti na osmog putnika. Nisi ni u obavezi da mi kazes na sta se lozis. Samo pricamo, relax, uzmi dim iz lule.

To je smernica gore. Dobro pogledaj video. Jedna slika i mjuz a toliko mogucnosti :lol: A nek govori, okruzenje, druge zene, mama tata, tetka, strina, pa cak i mozda sam sebi ubedjen budes govorio a ono ti djuska u glavi, da je to nesto sto nije potrebno,lose, bez veze, nezrelo, nedolicno, neadekvatno, nemoguce pa nadji kompromis, vulgarno, objektifikujuce, bezlicno, neemotivno, neljudski, nekulturno,neestetski, trt trt trt bla bla bla blaaaa

Joj brate niko nije rekao sve zene ima i drugih arhetipa ajde oladi.
Sto te to toliko zacnulo? Da nije pokrenulo nesto iznutra i brzo da ga sakrijes ispod kreveta?
Nema potrebe da komentarišeš mene nego se bavi onim što si sam napisao. Nisi precizirao, ono je generalizacija, pogledaj sam. Šta si tačno mislio to znaš samo ti, dok ne napišeš.

Al si opasan :lol:

Nemoj pisati na forumu ako nećeš da ti se replicira
Ok, vidim da idemo na lico. Nije da mi smeta, nego moram da presrafim pristup ovde.
Ok, evo ga:
Nemoj ti da pises na forumu ako ne mozes da podneses da ljudi generalizuju i ako ne umes da prihvatis cinjenicu da ljudi imaju i zajednicke crte.

1755079235127.webp

Stotine takvih primera, prepune sigurne kuće a i groblja.

Eto im "moćnici".
Naravno. Zveri sve brzo dosadi, a kad mu dosadi zna se ko je prvi na udaru.
Zena od zveri podrzava kad on lomi sve okolo i sebi i njoj krci put, e kad dodje red da se okomi na nju onda kmeee.
Premda i mnogi neuspesni i frustrirani muskarci se izivljavaju na svojoj zeni jer ne mogu na onima na kojima treba.

Back