Fenomen samih muškaraca

Žena ne može da postane ženstvena. Ona to jeste ili nije. I to je do nje, vaspitanja, okruženja, nje same, a ne do muškarca pored nje (osim ako je u pitanju otac koji ju je vaspitao).

Muškarac ne mora da ima, kako ti to zoveš "jaču" energiju jer ta energija, na koju ti misliš nije merljiva u snazi već u različitosti.
Zenstvenost i senzualnost su ZLATA vredna obeležja neke zene.

Meni su oduvek bili zanimljivi muškarci koji nikada nisu sami. Za proučavanje, ofc.😁
Jedna ili više njih, ...oduvek su okruženi ženama. Onda kada ih sve napenale, smežuraju se k'o pečena jabuka. Ego je samo drugo lice straha u tom slučaju.
Žao mi je dečki,...ali samci su bolji "kalibar", ako mene pitate
Ego je ogromna vreća naduvana. Od ničega

Msm da je normalno i psihofizički zdravo da se muškarci u tim godinama malo osame,...u smislu da krenu u neki samački život, kako bi bolje upoznali sebe. Jer je to put spoznaje,...da bi kasnije znali šta u životu žele, šta ne žele, koga, kako i zašto žele pored sebe, e.t.c.
P.S. Znam da je tema u fazonu, zašto ne mogu pronaći devojku ili ženu, ali sve je to u mnogo čemu povezano.
da, ima toga. Bez toga nista

Meni su oduvek bili zanimljivi muškarci koji nikada nisu sami. Za proučavanje, ofc.😁
Jedna ili više njih, ...oduvek su okruženi ženama. Onda kada ih sve napenale, smežuraju se k'o pečena jabuka. Ego je samo drugo lice straha u tom slučaju.
Žao mi je dečki,...ali samci su bolji "kalibar", ako mene pitate
Cuj napenale pa ja ih sve rasteram pocni mi skakati na glavu a Koji ce mi to bolje mir

pa dobro, nisam na te mislio, vec na ove sto imaju tipa 35 a nikad nisu poljubili devojku
Nisi tako postavio pitanje, mislio sam da se odnosi na sve. Imamo jednog takvog i ovde, i ja sam do 29. godine bio u tom loncu. Da ti kažem samo sam bespotrebno idealizovao to sve, kada se desilo samo je razmišljanje bilo bože gospode oko kakvog sranja si ti lupao glavu. Da sam znao da završim sa time dok sam bio tinejdžer, pa da nastavim živeti bez pitanja.

Људе погрешно усмеравају. Терају их да верују у нешто што одудара од стварности. Време иде, а ништа не постижу. Уместо да им се саопшти истина што пре и да схвате да нема ништа џабе, лажу их да није битно ко шта има и колико има.

Откад је света и века, људи су функционисали по принципу да се спајају на основу интереса и тога ко је јачи и ко има више. Исто је било и на селу и у граду. Пошто не могу сви да имају или да имају једнако, измишљена је прича како то све није битно и да свако може са сваким, што није тачно и могуће.

Знао сам гомилу људи који су се разишли да би жене на крају завршиле са неким ко има више и то је сва мудрост свега. Овај што нема или остаје сам или прелази на нешто грђе и тако редом.

Back