bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.554
Zar 35.-e nisu mladost?тај моменат не мора код свих људи да буде у раној младости. има тога код неких и у 35ој...
To su lepe godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar 35.-e nisu mladost?тај моменат не мора код свих људи да буде у раној младости. има тога код неких и у 35ој...
Pa dobro...Zar 35.-e nisu mladost?
To su lepe godine.
Ne znam. Može. Valjda. Različitom vrstom, bojom, nijansom. Ne jačinom, samo bojom.у животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.
Po ovom ispada da posle 22-23 nema emocije.До 22-23 године може да се осети нека љубав, вољење и зацопаност, а после тога је све сексуална и умна привлачност што се погрешно тумачи љубављу. Ја сам апсолутно изгорео за емоције које сам имао у раној младости.....такву врсту сензација сигурно никад више нећу доживети. Јбг тело је сат, а тај сат откуцава
Потпуно си у кривуДо 22-23 године може да се осети нека љубав, вољење и зацопаност, а после тога је све сексуална и умна привлачност што се погрешно тумачи љубављу. Ја сам апсолутно изгорео за емоције које сам имао у раној младости.....такву врсту сензација сигурно никад више нећу доживети. Јбг тело је сат, а тај сат откуцава
Само једном.у животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.
Човек се троши. Сваки следећи покушај је све гори.Не постоји особа која је савршена за било кога од нас, али постоји много оних који нам на много начина пријају, зато и можемо да волимо више пута на различите начине.
Како се троши?Човек се троши.
Лепо.Како се троши?
Није тачно. Љубав и јесте ирационална и као таква је могућа само у раној младости, а после кад постанеш стабилан и кад организам природно смањи производњу хормона раста то онда утиче на све остале хормоне и биохемију мозга и више није у питању љубав него "љубав", саткана од сексуалне и мисаоне повезаности.Потпуно си у криву
Те емотивне сензације у младости, рачунај све до 30тих су заправо као прве инфекције код новорођенчади изазване бактеријама или вирусима непознатим маленом телу и имуном систему....
Дакле, све те заљубљености, идеализовање, патња свеукупна пренаглашеност осећања је раст, развој и далеко од праве, стабилне и свеобухватне љубави.
Све ово је и разлог превеликом броју развода. Већина не сазри синхронизовано, не умеју да решавају проблеме, јављају се суштинске разлике( које је заљубљеност прикрила) и не само да схватају да се не воле, нити су се волели већ почињу да се не подносе па чак и мрзе.
Ретки сазревају заједно, сложно и уз међусобно поштовање гурају до краја и тада видиш шта јесте љубав. Он им пере зубне протезе док она кува јутарњу кафу
Тек касније, када стекнеш имунитет, схватиш шта нећеш, не толеришеш, можеш изабрати адекватног партнера и изградити однос пун љубави.
Тек касније умеш да волиш право.
Дешава се.Лепо.
Када се заљуби, препусти се, машта, мисли да је све одлично. Онда се разочара први пут. После тога поново покуша исто, али има неку задршку. Опет се деси исто. Следећи покушај иде са све већом и већом задршком и опрезом.
Ја сам често то доживљавао од жена. Преварене, изневерене, искоришћене, разваљене. Крећу да причају о прошлим животима, мужевима, пропастима. То све оптерећује садашњи и будући однос. Незавршена посла, неузвраћена љубав, неосвећена катастрофа.
Сто пута сам то осетио и видео да су истрошене. Да пуцају за најмању ситницу, да им све смета, да реагују бурно.
На крају не могу да се смире и остају саме. Филм се премотава у бесконачност уназад.
Ne, može da se umori ali posle "oporavka" je drugačiji.Човек се троши. Сваки следећи покушај је све гори.
Ne, nije trošna i ne menja oblike. Mi se menjamo, a ne ljubav.Није тачно. Љубав и јесте ирационална и као таква је могућа само у раној младости, а после кад постанеш стабилан и кад организам природно смањи производњу хормона раста то онда утиче на све остале хормоне и биохемију мозга и више није у питању љубав него "љубав", саткана од сексуалне и мисаоне повезаности.
Љубав је индивидуални доживљај тако да кад се ми мењамо заправо се све мења па и поимање љубавиNe, može da se umori ali posle "oporavka" je drugačiji.
Ne, nije trošna i ne menja oblike. Mi se menjamo, a ne ljubav.
Menjamo se mi i naše potrebe ali ne ljubav kao takva.Љубав је индивидуални доживљај тако да кад се ми мењамо заправо се све мења па и поимање љубави
Emocije su iracionalne, a osećanja ne idu bez razmišljanja.Потпуно си у криву
Те емотивне сензације у младости, рачунај све до 30тих су заправо као прве инфекције код новорођенчади изазване бактеријама или вирусима непознатим маленом телу и имуном систему....
Дакле, све те заљубљености, идеализовање, патња свеукупна пренаглашеност осећања је раст, развој и далеко од праве, стабилне и свеобухватне љубави.
Све ово је и разлог превеликом броју развода. Већина не сазри синхронизовано, не умеју да решавају проблеме, јављају се суштинске разлике( које је заљубљеност прикрила) и не само да схватају да се не воле, нити су се волели већ почињу да се не подносе па чак и мрзе.
Ретки сазревају заједно, сложно и уз међусобно поштовање гурају до краја и тада видиш шта јесте љубав. Он им пере зубне протезе док она кува јутарњу кафу
Тек касније, када стекнеш имунитет, схватиш шта нећеш, не толеришеш, можеш изабрати адекватног партнера и изградити однос пун љубави.
Тек касније умеш да волиш право.
Naravno..moze da se desi kad god...тај моменат не мора код свих људи да буде у раној младости. има тога код неких и у 35ој...
A ne zna se s ljubavlju nikad...Menjamo se mi i naše potrebe ali ne ljubav kao takva.