- Poruka
- 50.170
Ja gorim dok ne izgorim...
..blesava...

..blesava...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada necete nista da naucite,dozivotni ponavljaci"Svaki put kao da ništa pre nije bilo." reče Paula i kod mene je tako.
Sve što se završilo kao da nije ni postojalo, barem u emotivnom smislu.
Nisam nostalgična, sa razlogom je nečemu bio kraj.
Ne volim niti sam volela da gorim, da peče da boli...Volim nežan plamen što ne pali već titra nežno, u skladu i harmoniji, toplinu koja dugo greje kao večni zagrljaj.
у животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.
Sta bih trebala da naucim?Nikada necete nista da naucite,dozivotni ponavljaci![]()
svako ima svoju srecu, tvoja nije moja...Neznam mozda si bezosecajna ili si mazohista
Kako treba da se voli a na kraju da ne boliSta bih trebala da naucim?![]()
ljubav nikada ne boli...samo odsustvo iste... misli malo o tomeKako treba da se voli a na kraju da ne boli![]()
Da,sredina ne postoji a zna da boli kad nije uzvracenaljubav nikada ne boli...samo odsustvo iste... misli malo o tome![]()
Zaebano kad su osecanja jaca od principa a obicno tako budeNe mislim da se samo jednom može voleti, al nekako iz svog iskustva čovek postane čvrsći.
Ja kad sam prvi put bio slomljen, sam samo nju video sta god da radim, gde god da sam.
Sam sebe mucio tako sto sam isao na mesta gde smo zajedno bili.
Posle toga nikad, nekako ne dozvolim sebi da potonem toliko.
Cim boli, nije uzvracena. Ne postoji.Da,sredina ne postoji a zna da boli kad nije uzvracena
Sad sam zbunjenCim boli, nije uzvracena. Ne postoji.
Niko ne zeli da se pece, svesno...svako ima svoju srecu, tvoja nije moja...
svako nosi ljubav prema svetu i drugima drugaciju...ko zeli da se pece (obicno u paklu te silne ljubavi od koje prah ostane) neka izvoli
"Svaki put kao da ništa pre nije bilo." reče Paula i kod mene je tako.
Sve što se završilo kao da nije ni postojalo, barem u emotivnom smislu.
Nisam nostalgična, sa razlogom je nečemu bio kraj.
Ne volim niti sam volela da gorim, da peče da boli...Volim nežan plamen što ne pali već titra nežno, u skladu i harmoniji, toplinu koja dugo greje kao večni zagrljaj.
mislim da ne mozes istim intezitetom,verujem da je svako doziveo bar jednom totalno pucanje srca,sve posle toga su samo ogrebotine
Ja to ne dozivljavam tako..kad dozivis i probas tu fatalnu ljubav svaki sledeci pokusaj je ustvari potraga za istim obrascem
koji te je odveo u...ne znam kako to da nazovem, recimo...katarzu?..![]()
Moje je srce autobus ,ima mesta uvek ,iznova i iznova![]()
svako ima svoju srecu, tvoja nije moja...
svako nosi ljubav prema svetu i drugima drugaciju...ko zeli da se pece (obicno u paklu te silne ljubavi od koje prah ostane) neka izvoli