Srela sam bivseg.....

Obzirom da je ta veza bila pre 10 godina..On sada i dodje kao vanzemaljac..

Uglavnom je to nostalgija jer nam u sadašnjem trenutku nije nešto dovoljno ispunjujuće ali to nisu stvari koje se ne dešavaju skoro svima na ovaj ili ovaj način.
nebitno je vreme koje je prošlo. Nekad obnove veze posle velikh prekida pa ostanu do kraja života zajedno.
Ovde je bitno da ona svoju sadašnjost proanalizira i vidi da li tu oseća neko nezadovoljstvo jer se onda lepimo za nešto što je bilo i skloni smo da ga vidimo lepsim i boljim.

Uglavnom je to nostalgija jer nam u sadašnjem trenutku nije nešto dovoljno ispunjujuće ali to nisu stvari koje se ne dešavaju skoro svima na ovaj ili ovaj način.
nebitno je vreme koje je prošlo. Nekad obnove veze posle velikh prekida pa ostanu do kraja života zajedno.
Ovde je bitno da ona svoju sadašnjost proanalizira i vidi da li tu oseća neko nezadovoljstvo jer se onda lepimo za nešto što je bilo i skloni smo da ga vidimo lepsim i boljim.
Mozda sam upravo to trazila da cujem...

moral smeta toj erotici biraj ili moral ili erotika
mozes i da objedinis ali jedno ti je prioritet

Moral i erotika mogu savršeno da se objedine ako smo odane jednom čoveku a u harmoniji sa svojom seksualnošću.
Osećaš da mu pripadaš sva a možeš da budeš razuzdana.Sklopila si sve kockice i pomirila najniže i najuzvišenije delove sebe. Divota i krasota!

Moral i erotika mogu savršeno da se objedine ako smo odane jednom čoveku a u harmoniji sa svojom seksualnošću.
Osećaš da mu pripadaš sva a možeš da budeš razuzdana.Sklopila si sve kockice i pomirila najniže i najuzvišenije delove sebe. Divota i krasota!

ma jeste i kad zamislish kocku ona ima sve strane jednake a kad krenes da je pravis malo je drugacije
mora da se to pritegne disciplina i dosada
ok srecni imaju manje discipline i dosade a vise prirodno
kao i neki posao
drugo je da si animalan i zivotinja, ali ni to nisi potpuno jer si covek

ma jeste i kad zamislish kocku ona ima sve strane jednake a kad krenes da je pravis malo je drugacije
mora da se to pritegne disciplina i dosada
ok srecni imaju manje discipline i dosade a vise prirodno
kao i neki posao
drugo je da si animalan i zivotinja, ali ni to nisi potpuno jer si covek
Pa nadješ svoje male zanimacije da ti bude zanimljivo. Nećeš sve sa njim da radiš.
Ne znači da dosadu moraš da razbijaš seksom sa nekim drugim. Šta to donosi? Tu.canje od 15 20 minuta i ?
Jel si srećniji ako zanemarimo osećaje krivice i skrivanja i sl. sranja? Nisi. Dosada je u tebi a ne u onom sa kim si.
Drugi mogu da probude u nama neke slojeve koje imamo ali ne mogu da nam donesu večnu zabavu.

Upravo je zanimljivo što imaš i animalno i ljudsko. Na tom uzvišenom putu ka sebi ne može da ti bude dosadno.

Poslednja izmena:
Pa nadješ svoje male zanimacije da ti bude zanimljivo. Nećeš sve sa njim da radiš.
Ne znači da dosadu moraš da razbijaš seksom sa nekim drugim. Šta to donosi? Tu.canje od 15 20 minuta i ?
Jel si srećniji ako zanemarimo osećaje krivice i skrivanja i sl. sranja? Nisi. Dosada je u tebi a ne u onom sa kim si.
Drugi mogu da probude u nama neke slojeve koje imamo ali ne mogu da nam donesu večnu zabavu.

zato vam je Bog i odredio da perete sudove, usisavate, skidate paucinu, perete prozore ...
a uvijek mozete nesto da ceprkate, kopkate, trazite ...

Laki ste za održavanje. Još te pretplati na sve kanale koji bi mogli da te interesuju i bog da je vidi.
Ako treba i dva tv-a i dva daljinska.

a klinac sa krilima ti nije interesantan :P

a sto se tice odrzavanja, nekad jesam, nekad nisam ... znas kako ja to iz krajnosti u krajnost, nekada sam ravnodusan na sve, a nekada mi smeta i najmanji sum, onda moras da iz prikrajka posmatras da presretnes misao i da delas ...

Back