Fenomen samih muškaraca

Самопоуздање зависи од тога колико сматраш да си способан. Мислиш да окружење не може да утиче на то? Није могуће да те неко убеди да си бољи него што заправо јеси?
Pa ne, ne može niko da me ubedi. Pojedinac posebno jer to je mišljenje jedne osobe. Samopouzdanje se dograđuje vremenom, treba sama da uvidim da sam bolja nego što mislim da jesam. To se uvek desi nenadano, kroz neki razgovor, situaciju, priliku, kada slučajno "vidim sebe kroz tuđe oči" ili se neko nađe u situaciji u kojoj sam ja (ili obrnuto), naprosto je to nešto za šta ti treba, hajde reći ću, "otkrovenje".

Самопоуздање зависи од тога колико сматраш да си способан. Мислиш да окружење не може да утиче на то? Није могуће да те неко убеди да си бољи него што заправо јеси?
Ne moze niko da te ubjedi ali mozes vidjeti na primjerima np kad vidis u mladjim danima da tvoj prijatelj lako dobru koku uhvati koju idealizujes a znas da si bolji od nega ne idealizujes je vise nego postaje lak plijen ili ako ti prijatelj na lak nacin zaradjuje pare a znas da si pametniji ne bojis da isto uradis tj dobijes samopouzdanje.

Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
I ne samo muškarci. Ne pamtim kad sam zadnji put vidjela miješano društvo u izlasku,svi nešto odvojeno. To kao neka boljka današnjice.
Što se tiče muških,pitanje da li u tim godinama žele uopšte vezu? Djeluje mi kao da bi svi nešto opuštenije (ne mislim samo na sex),već da imaju puno vremena za sebe, aktivnosti,druženja sa drugarima. Da bi veza uspjela mora da bude i privrženosti.

Inače,ne sviđaju mi se obostrana nerealna očekivanja,instant muvanja (naročito preko društvenih mreža),premalo druženja itd.

Самопоуздање и битност...исијавају из жене која је освајана...
....чак и када зна да ту неће бити ничега...
....она расте...на позитиван начин је ради его...ја сам неко...то је свакој преко потребно...
....и претвара се у прелеп цвет...
...баш као трудницд...свака је лепа...сија...вољена...

Primecujem i u zivotu a i ovde, mnogo mnogo muskaracs samih u 20tim i 30tim, šta mislite da je uzrok?
Msm da je normalno i psihofizički zdravo da se muškarci u tim godinama malo osame,...u smislu da krenu u neki samački život, kako bi bolje upoznali sebe. Jer je to put spoznaje,...da bi kasnije znali šta u životu žele, šta ne žele, koga, kako i zašto žele pored sebe, e.t.c.
P.S. Znam da je tema u fazonu, zašto ne mogu pronaći devojku ili ženu, ali sve je to u mnogo čemu povezano.

Back