Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
pa mnogo strasti ide brze... a on npr izasao iz zatvora
Jasno, jasno....
Ne skida ni čizme, odmah naskače !?
Zagoreo k'o ciganski tiganj !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mnogo strasti ide brze... a on npr izasao iz zatvora
Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....

Jasno, jasno....
Ne skida ni čizme, odmah naskače !?
Zagoreo k'o ciganski tiganj !
resavam ti tegobu
a i njoj zaklecala kolena!
ali sta ce posle reci sadasnjem kad pita
cek da vidim sta nam radi Memento ....
pregleda index foruma krstarice ... kako ja to da radim, samo udjem ili sta ?
E evoajde bolan pisite nesto, aj nek mi neko napadne ili slicno da se barem svadjam ...
Srela sam bivseg momka, sa kojim sam se zabavljala pre 10 godina!Tenutno sam u dugoj vezi, a noge su mi se odsekle kada sam ga ugledala....Zasto se takve stvari desavaju...Ne osecam se prijatno, malo me i grize savest....a i mnogo je lep....
Možda. Ja imam krila.e to tek kad nam se tijela spoje, ovako tesko, a i klincov ima da se rodi sa krilima :kkn:
daljinski ...
cek da vidim sta nam radi Memento ....
pregleda index foruma krstarice ... kako ja to da radim, samo udjem ili sta ?
upotrijebi ih ...Možda. Ja imam krila.
ostacu dok se ne upoznam sa najvecom, onda sam valjda finisirao ...Udji ali možda ne izadješ.Krsta ima lavirinte tajne.
i....sta si ustvari pitala nas?

zasto se takve stvari desavaju ?![]()