Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.192
Такође не дају одговоре на ова питања. око нашег спора ове теме и овог проблема у теми.
Evo, uprkos svemu što si ti danas ovde meni priredio, ja ću zadržati dobru volju jer sam danas izuzetno dobrog raspoloženja (mislim da je nemoguće da mi ga pokvario, ali ono, doslovno).
Evo, osvrnuću se na te tvoje 3 stavke i na sve 3 ću pružiti odgovore:
Тако да адесирање на гпт чет
Погрешно цитирање поста
Не помаже ни мало расветљавању историјских чињеница око којих је настао спор.
1)гпт пријављен само мој пост који није имао везе са темом заобилажење директног тока дискусије одбијања давања директног одговора и после добијања одговора о пореклу информације накнадног пријављивања.
O čemu se ovde radi, tačno?
Da li sam dobro razumeo da se meni žališ što ti je obrisana objava u kojoj si prekršio pravilo da se mora navoditi izvor ako AI-generisan i u kojoj si, bukvalno ničim izazvan i van gotovo svakog konteksta, počeo da pišeš o Valafridu Strabonu koji (koji doslovno nikakve veze ni sa čim nema) po citatima ChatGPT-ja?
2 Дакле више пута ти је речено овде да дискредитације тог типа бацање прашине у очи и на тај начин окретање конверзације у своју корист не пали више ни код бабе.
Evo, ja nisam primetio da mi je to bilo rečeno više puta.
Da li možeš da naglasiš šta si protumačio kao 'pesak u oči'? O čemu se ovde radi, konkretno?
3 Отприлике " хрватска хроника"
Да ли примећујеш да ти се то све чешће догађа да неурачунљив забринут сам за твоје здравље и тд.
Ovaj deo nije jasno napisan.
Sve češće mi se događa Hrvatska hronika i zbog toga si ti neuračunljiv i zabrinut za moje zdravlje?
Je li možeš da obrazložiš i to lepše napišeš?
1. Šta to sa Hrvatskom hronikom?
2. Šta mi se češće događa?
3. Ko je neuračunljiv?
4. Zbog čega si zabrinut za moje mentalno zdravlje? Ako ne želiš uopšte na Krstarici čak ni iz elementarne pristojnosti napišeš 'Vaistinu se rodi' nekome ko je tebi i tvojim bližnjima poželeo srećan Božić, iz kog razloga (ako se ne radi o nekakvoj glumi) izražavaš zabrinutost za moje mentalno zdravlje?
Eto, željno iščekujem da pročitam tvoj odgovor. Jesam li pokrio ovog puta sve, ili mi je nešto možda promaklo?