Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.621
A kako je glasio u originalu?
Ne sećam se precizno, ali bilo je nešto u mom stilu, prevarant ili borac za istinu. Ja generalno volim da ponekad teme imenujem tako što uzmem dva ekstremna pogleda, žestoko suprotstavljena, pa da onda krene diskusija o ta dva gledišta, koja su uobličena u naslovu teme u dva kraka. Ti si dramio o tome da je protiv pravila da u naslovu stoji prevarant i od toga napravio, kako si jednom za nešto drugo rekao, Istočno pitanje. I onda su obrisali sve i ostavili samo Goran Šarić; ja se sa tim ne slažem i mislim da u dobroj meri upropašćava temu tj. uništava ono što temu čini intrigantnom, zato što imaš ljude koji dele jedno i one koji dele drugo mišljenje, a ti si to svojom dramom od teme oduzeo.
Ps. Ajde, ne kukaj više. Kukaš stalno, danju, noću, svakog dana, nedelje i meseca. To je zato što si običan politički radnik i propagandista. Vučić isto stalno kuka.
Aham. Znači, po ne znam koji put ničim izazvan pišeš menjaju mi teme, kukaš naglas stalno o problemima sa moderacijom, odnosu, bukvalno si prava Drama Queen i to si sad opet ponovio ovde
Meni su nekoliko puta prepravljali naslov teme, čak si i ti tome kumovao, nisu čak dozvoljavali da se naslov teme postavi kao upitna rečenica, ali ovde je to čista propaganda turskog autohtonizma u Anadoliji.
I to po ko zna koji put ponovio.
Bukvalno ti ništa nije po tvome; stalno se duriš za svaku najmanju sitnicu. Svaka diskusija sa tobom mora da bude odmah neki kokošinjac; odmah drama u kojoj mora da se održava konferencija i u okviru koje dozivaš razne druge u pomoć ili na neki drugi način dižeš prašinu (da ni ne pominjem šta si sve radio, zapravo, dok si gajio posebnu opsesiju oko mene). Ali ne, zamisli samo, po tvojim rečima ispada da zapravo ja kukam stalno, a ne ti.
Ma da li si ti, bre, ozbiljan... 
Poslednja izmena:

Uskoro ćemo doći i da je srpska srednjovekovna književnost falsifikat u celosti, kako si krenuo, a sledeći korak da su i možda i sami Srbi falsifiakt jezuita iz 17. veka.