Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.021
A kako je glasio u originalu?
Ne sećam se precizno, ali bilo je nešto u mom stilu, prevarant ili borac za istinu. Ja generalno volim da ponekad teme imenujem tako što uzmem dva ekstremna pogleda, žestoko suprotstavljena, pa da onda krene diskusija o ta dva gledišta, koja su uobličena u naslovu teme u dva kraka. Ti si dramio o tome da je protiv pravila da u naslovu stoji prevarant i od toga napravio, kako si jednom za nešto drugo rekao, Istočno pitanje. I onda su obrisali sve i ostavili samo Goran Šarić; ja se sa tim ne slažem i mislim da u dobroj meri upropašćava temu tj. uništava ono što temu čini intrigantnom, zato što imaš ljude koji dele jedno i one koji dele drugo mišljenje, a ti si to svojom dramom od teme oduzeo.
Ps. Ajde, ne kukaj više. Kukaš stalno, danju, noću, svakog dana, nedelje i meseca. To je zato što si običan politički radnik i propagandista. Vučić isto stalno kuka.
Aham. Znači, po ne znam koji put ničim izazvan pišeš menjaju mi teme, kukaš naglas stalno o problemima sa moderacijom, odnosu, bukvalno si prava Drama Queen i to si sad opet ponovio ovde

Meni su nekoliko puta prepravljali naslov teme, čak si i ti tome kumovao, nisu čak dozvoljavali da se naslov teme postavi kao upitna rečenica, ali ovde je to čista propaganda turskog autohtonizma u Anadoliji.
I to po ko zna koji put ponovio.

Poslednja izmena: