NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Не цитираш само себе јер се то не броји можеш један али вредан али сигурно би на овај пост убројали пола форума.I, gde to piše na ovom linku?
https://forum.krstarica.com/threads/srednjovekovna-hrvatska.949627/post-44635173
Pa ako toga ima koliko hoću, pretpostavljam da bi bilo prilično lako pronaći barem nekoliko primera?
Imaš u objavi samo dve reacije. Jedan ti se smeje zbog gluposti koju si napisao, a drugi ti je Kole11. Iskreno, ne znam šta je gore od ta dva, ako ti to računaš pod, citiram te, „svima“.![]()
Pogledajte prilog 1651769
Zašto si uopšte to ovde napisao, ako nisi spreman da na ikoji način to potkrepiš? Mislim...ako se sećaš, ti si mnogo puta meni stavljao tuđe reči u usta. I ovo bi mogao biti primer istog. I uvek se vrtimo oko istog i završi se da su ti samo nešto pobrkao (različite objave, forumaše, teme, vremena, suštine,..) i sam sebi uneo zabunu.
Svestan si koliko se ti baš često loše sećaš i konfalubišeš stvari? I ovo je primer tvog iskvarenog sećanja, u kojem se referišeš na nešto što se uopšte nikada nije ni dogodilo (ukoliko nije primer čiste pakosti sa tvoje strane, naravno; hoću reći, ukoliko nisi izmislio namerno sa ciljem provokacije i pokušaja prouzrokovanja svađe...kako ja u principu zauzimam dobru volju, dajem prednost ipak zabuni sa tvoje strane)?
I, šta će biti da je slučaj? Jesi li kada si netačno preneo moje reči, pobrkao, ili si slagao?
Да је дан дан а ноћ ноћ нећу се мучити да доказујем.