srednjoskolke i apsolventi

Keeper:
ne bih da opravdavam veze kad matora konjina koja bi trebala da se zheni i osnuje porodicu, nadje sebi neki devojchurak, al ima nekih stvari koje..... onako..... izmichu opravdanim racionalno/moralnim postavkama nasheg Dovle i tako to (:
Samo reci care koje su to stvari... evo spreman sam da se menjam... ja sam covek sirokih shvatanja ali nikako ne bih mogao sebe (kao vec matorog konja) da shvatim pored jedne devojcice od 13god to je ipak jos uvek osnovna skola... ;) :?:

wild_child:
Aj nju i da shvatim...ali njega??????
Sick......
Pa da... uvek te devojcice zude za "matorcima" samo gledaju da uhvate sto starijeg kako bi bile glavne medju drugaricama... ali ne mogu da verujem da te veze traju... veze koje traju bi trebalo da rezultiraju upoznavanjem blizeg drustva i sad zamisli ovog od 24god kako se druzi sa njenim drugaricama ili recimo izadju zajedno sa svojim drustvom pa na jednoj strani imas 5-6 momaka od 24 a s druge 5-6 trinaestogodisnjakinja na sta li to lici??? E da necu pominjati upoznavanje sa roditeljima (sto je nekako logicno valjda idu jedno kod drugog kuci...)... ne znam sta da mislim... ali srecom nema tih slucajeva mnogo tako da...:?:

...
Ova tema me je podsetila da na društvo u Petrovcu. Postojali su tamo (dok se nisu preselili u BG) likovi '83 godište koji su se dugo družili sa mojom sestrom i njenim drugaricama koje su '89. E sad, dok sam se upoznala se sa njima, pitala u koje škole idu, šta studiraju, kako provode te duge sunčane dane...ispostavilo se da svi oni nisu mnogo znali jedni o drugima. Bilo je tu raznih iznenađenja...
I šta su onda radili svako veče tamo?

Heh, eto vam rešenja razlike u godinama:
izađite lepo i ... NAPITE SE.

može i svako veče

Back