srednjoskolke i apsolventi

tvoja pricha je tachna samo kao generalizacija, al kad se upustish u praksu, onda ti tvrdnja kao i svaka generalizacija, uplovi u go.vna.... :)

sad mislim o mom drugaru koji je sa apsolventkinjom, dve/tri god. starijom... a ako je on zreo ja sam napaljena pubertetlijka... :)

i da, vecjina mushkaraca nikad ne sazri.... al emotivno! .... ;-)

Keeper:
tvoja pricha je tachna samo kao generalizacija, al kad se upustish u praksu, onda ti tvrdnja kao i svaka generalizacija, uplovi u go.vna.... :)

sad mislim o mom drugaru koji je sa apsolventkinjom, dve/tri god. starijom... a ako je on zreo ja sam napaljena pubertetlijka... :)

i da, vecjina mushkaraca nikad ne sazri.... al emotivno! .... ;-)

Dobro to je tvoje misljenje...Ok to je vrlo retko decko sto ti pricas za tvog druga,..ja sam zensko i poznajem vrlo dobro zene i njihovu psihu.....ajd sad idi mastaj ........Vidim da ti znas vrlo dobro mnogo toga samo mi nije jasno sta ces onda na ovoj temi? :?:?:?

@ samantha:
pokushavam da svojim znanjem smuvam neku pubertetlijku, poshto one u tim godinama cheznu za nekim od 20, 21, 22...... al mi neshto ne ide.... :)
nisam pravio anketu, al chini mi se da je dosta njih je zauzeto sa svojim vrshnjacima il tu negde. :)

E morao sam da ozivim ovu temu.
Dakle apsolvent cu da postanem za godinu dana ne zato sto sam mator, vec iskljucivo zbog sposobnosti koje posedujem.
Sto se tice srednjoskolki totalno sam digo ruke od njih, to je katastrofa......... imam gomilu ortakinja koje su od 86 do 79 godista i sa svima sam cool i dobro se zezam, a od 88 pa na nize sam pokusavao da ostvarim nekakav kontakt(mislim na caskanje) i to je katastrofa koliko su ili nafurane ili mutave, imam samo jednu ortakinju 88 i to je sve.........
A da ne pricam o tome kad mi kaze imala sam kontrolni ili razredna me je izbacila sa casa prosto mi dodje da se izvrnem, katastrofa........... ali najtuzniji su mi ovi likovi moje godiste sto trce za tim klinkicama u minicima, blago receno uzas....... svakakve price slusam za te klinke, alli najjaci trip je kad neke moje ortakinje kazu:"mi smo se u njihovim godinama igrali zmurke, a one imaju po bar 3 abortusa i traze sponzora", a ja ih zajebavam da su mlade generacije napredne i da su one ljubomorne............ :lol:
Salu na stranu, ali ja smatram da ne bi mogo da budem sa klinkicom ispod 17, jel nemam nameru da setam 6 meseci po parku da bi mi na kraju dala, ne zelim da mi se piton susi cekajuci, a i tuzan mi je trip da ovako nadaren lik kao ja trosi svoje talente na masturbaciju, a jos gori trip mi je da jednom rukom setam ribu, a drugom desanku, a jos tuznije je da me njen cale juri sa motkom, e sreno sam malo sa teme, mrzim te tripove kao cale i braca oteruju djuvegije, tragedija...... ima toga na brdovitom balkanu, iako je 21 vek..........
toliko za danas

klinci su syebani.
bio sam sa drugom kod njegovog burazera, klinja osmi razred puna soba kurtona, prestao je da duva, pushi (a kad je onda pocheo :shock: ) glumi gengsta, lood je skroz. pa onda shta da ochekujesh od srednjoshkolki. ma bolje bezh. ja cju da se pri'vatim akademskih gradjanki i gotovo.

Back