wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Go for it

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta da mi iskrsne?da jurim srednjoskolce?random_cloud_form:Haha, cega se sve necete setiti.
Nije mi ni na kraj pameti, ali nebitno, svakome od nas bi moglo nesto tako da iskrsne, primera radi bilo meni, tebi, banshee, bilo kome.
:shock:brate bas to ne valja,da se prepustis njima...pa koji si se djavo rodio musko kad tjes da pustis zensko da upravlja s tobom!!dadimar:Ja bas volim starije....Samo se prepustis njima!!!!
Master_Chief:Najbolje je kad nadjes neku koja je sa sela,neka kojoj nije zatrovan um gradskim charima,e takve su premija jer ih mozes oblikovati ko figuru od gline...![]()

to je vetj iskorishtjavanje...ja sam tolerantan i popustam prvi uvek,ali zelim da pokazem nekim skrivenim gestom da sam ja shef i da nema zaebancije.IvAnA:):chitaj : mozesh manipulisati njom do iznemoglosti.....![]()
![]()
random_cloud_form:Za one koji prate temu od samog pocetka i kojima stariji 8god od njih nisu problem, vec pre slatke muke, neka sad iskreno, odgovore na sledece hipoteticko pitanje. Svi ostali stop.
Dodje i taj dan kad te profa od 25god konacno izvede negde.
Recimo pred tablu, i dok te ispituje o drevnim fenicanima, u jednom momentu se ucrvenis, sva useprtljas i shvatis: jao pa ja sam se zaljubiskala malo u njega....
Pitanje glasi, da li bi i kakve konkretne poteze preduzela u tom slucaju? Ili ce sve ostati na nivou ceznjivih pogleda....
random_cloud_form:Za one koji prate temu od samog pocetka i kojima stariji 8god od njih nisu problem, vec pre slatke muke, neka sad iskreno, odgovore na sledece hipoteticko pitanje. Svi ostali stop.
Dodje i taj dan kad te profa od 25god konacno izvede negde.
Recimo pred tablu, i dok te ispituje o drevnim fenicanima, u jednom momentu se ucrvenis, sva useprtljas i shvatis: jao pa ja sam se zaljubiskala malo u njega....
Pitanje glasi, da li bi i kakve konkretne poteze preduzela u tom slucaju? Ili ce sve ostati na nivou ceznjivih pogleda....

BlackDragon:Bas su jadne te ucenice koje se pale na profesore, kao i profesori koji jure za njima.