Srđan Nogo

kakav degenerik jbt ak je ozbiljan a 64 % nije

pa štoe onda sraoo kako će ih policija pustiti i sve će gladko proći itd :dash: kakva luzerčina folirantska i pickicca

vučić>>>>nogara i ostala vaka ''opozicija'' bezmudna koja samo ume da serre i loži ovaj bedni ćopavi narod
Ma on im je u policijskoj stanici još pre skupa garantovao da neće biti nasilnog upadanja i jurišanja. Oni su mu poverovali i poslali pandure bez opreme. E sad ovima što su se okupili stalno je govorio da ne odlaze dok ih policija ne pusti. Zeznulo ga je najviše ovo vreme i kiša. Da je bilo lepo vreme možda bi i sad dolazili ljudi, ovako entuzijazam splasnuo a nema više ni muzike i alkohola.

Poslednja izmena:
Ovo je vreme ljudi sa daning krugerovim sindromima... U ovom slucaju radi se o coveku koji legne nocu u krevet i smislja teorije tacnije mitove o zaverama... Te je cuvsi za Antifu kao organizaciju na protestima u USA vec sutradan smislio citav film u kome je cak i naseg dragog precednika psihopatu oznacio kao saradnika te organizacije... I svasta jos tu nesto pridodao.... Uglavnom Antifa mu je bila moderna u govorima tih par dana, nije mu bilo recenice bez nje, sad je valjda demode... Ali duboka drzava, soros, gejts, rotsild i globalisti to je ono standarno za svakog ko ne moze da ima originalno misljenje i svoje stanoviste...Preovladavaju u danasnjem vremenu prosecni, obicni, a i glupi ljudi.... On je onako priglup... Sto se tice toga da li je ima kvalitete, vrlo moguce... Mozda je cesto dobar...

Ma on im je u policijskoj stanici još pre skupa garantovao da neće biti nasilnog upadanja i jurišanja. Oni su mu poverovali i poslali pandure bez opreme. E sad ovima što su se okupili stalno je govorio da ne odlaze dok ih policija ne pusti. Zeznulo ga je najviše ovo vreme i kiša. Da je bilo lepo vreme možda bi i sad dolazili ljudi, ovako entuzijazam splasnuo a nema više ni muzike i alkohola.
neverujem da je neko a pogotovo političar TOLIKO malouman da pomisli kako će išta postići potpuno mirnim putom a pogotovo ući u jebbenu skupštinu, da je on zaista mislio da će ko u crtaćima i filmovima za decu policajci se odjednom promeniti iznutra i uvideti svoj put greha i biti u fazonu oh mon dieu..otvorili ste nam oči gospodine vnogo..sasmo na vašoj strani :zaljubljena: tek tako :bljak: zato sam siguran skoro 86 % dae nameštaljka očigledna

nebi bilo višlje ljudi i dae lepšo vremo,ljudi su skroz ubijeni u pojam i nemaju nimalo energije ni razuma više niti ih zanima bilo šta

Nogo treba da prestane da poziva, i da oformi skupstinu i vladu!

Nogo je to trebalo da uradi 20. juna u 19h kada je imao najvise ljudi.

Ponavaljam vec 100-ti put - bio sam na svim protestima od ukidanja zabrane kretanja, znaci od Nogova dva protesta 8. i 9. maja pa do ovih 20. juna.

SVAKI PONOVLJENI PROTEST, znaci ako se organizuje dva dana za redom, DRUGI DAN IMA DUPLO MANJE LJUDI.

AKO SE PROTEST PRODUZI I TRECI DAN I DALJE, ostaje 10% ljudi od inicijalnog broja, sa tendencijom smanjivanja nadalje.

Znaci NEMA VISE NIKOGA KO CE DA MU IZLAZI. Ljudi su mu izasli na poziv, udostojili ga, dali mu poverenje, dosli iz cele Srbije, neki i iz inostranstva, i dobili QRCINU!

Znam da ce sad mnogi da me napadaju da sam agresivan ali napisao sam vec sta je trebalo da uradi Nogo - da kaze policiji da odluce za koga rade, jer sa njima narod nema nista, vec sa Vucicem i njegovim banditima, i da udje u Skupsinu. Ne znam cak ni zasto mu je trebalo da se udje u zgradu, to je potpuno irelevantno, trebalo je zapravo da idemo na RTS, i to kako je objasnio Popara iz Dostojnih Srbije na KOSUTNJAK jer je tamo studio, a ne u Takovsku!

Eto to je trebalo da uradi Nogo. Ovako mogu slobodno da izjavim DA JE IZDAO. A moram da priznam da sam to sumnjao prosto zato sto je uzeo poslednji dan pred izbore - sto znaci da ako ista podje lose NEMA VREMENA ZA KOREKCIJE.

I to je to narode. Sad cete da uzivate u vlasti Nazadnjaka. Nadam se da ce vam vec sutra uvesti zabranu kretanja, ali 24h pa tako mesec dana, i nadam se da vec sutra necete imati plate i penzije vi sto ste na budzetu. Pa mozete onda lepo na miru da se veselite sto je pobedio Vucic a vi sedeli kuci ceo mesec kad su ljudi zvali da protestvujete protiv izdajnicke i lopovske vlasti.

Nogu su takodje mnogi nudili da se udruze ali nije hteo a sad kuka i moli da se ujedini opozicija - hoce, kao sto je i on hteo da se ujedini.

Znaci Srbi su takve dudukcine sto se tice politike da me stvarno ne bi iznenadilo da nam za godinu dana Vladu prave migranti. A izgleda da smo to i zasluzili.

Inace ja imam gde da zbrisem cisto za rekord.

Kao lesevi ste. Zaudarate po celom netu. Ako nikakvih drugih zamerki nemate osim sto je nekad davno bio dobar prijatelj sa bizonom, ja sam za Nogu.I ja sa svojim bivsim muzem imam punu kutiju fotki gde se ljubimo pa sta to dokazuje?
Druga primedba su njegove kvalifikacije za mesto ministra pravosudja. Da, slazem se. U Srbiji verovatno ima ljudi cije su kvalifikacije zadovoljavajuce za taj deo nase najvece muke ali nisam primetila da se bilo ko od njih javio. Ili nemaju muda , ili su kupljeni , ili ucenjeni ( citaj neposteni). Ako je Nogo jedini istupio i usprotivio se ovoj vlasti mislim da je namanje sto mozemo da uradimo da se pojavimo tamo. U svakom slucaju mozemo da mu zakazemo sastanak na istom mestu sledece godine opet na Vidovdan ,da se ispricamo sa njim i da nam kaze sta je uradio. Ako ne budemo zadovoljni i ne vidimo nikakav napredak, uvek mozemo da ga 'besimo na Terazijama. Cisto sumnjam da on za tih godinu dana moze napraviti vece pizdarije u drzavi i po belom svetu nego sto je to Vucic u stanju.

Ovo je vreme ljudi sa daning krugerovim sindromima... U ovom slucaju radi se o coveku koji legne nocu u krevet i smislja teorije tacnije mitove o zaverama... Te je cuvsi za Antifu kao organizaciju na protestima u USA vec sutradan smislio citav film u kome je cak i naseg dragog precednika psihopatu oznacio kao saradnika te organizacije... I svasta jos tu nesto pridodao.... Uglavnom Antifa mu je bila moderna u govorima tih par dana, nije mu bilo recenice bez nje, sad je valjda demode... Ali duboka drzava, soros, gejts, rotsild i globalisti to je ono standarno za svakog ko ne moze da ima originalno misljenje i svoje stanoviste...Preovladavaju u danasnjem vremenu prosecni, obicni, a i glupi ljudi.... On je onako priglup... Sto se tice toga da li je ima kvalitete, vrlo moguce... Mozda je cesto dobar...

Daning i Kruger velikim slovom.
Sindromom, jednina.

Ja prvi put cujem tog Nogu , ali cuo sam ima i stariji Nogo i ima jos par staraca ali ono sto sam video je da su svi teski bolesnici nekih globalnih zavera koje nisu zavere, a ovo sto jeste zavera to im suvise prosto za njihov ukus...
Tu mladi Nogo jos nije zasao pa hajde onda da ga ne povezujemo za izlapetisima od matoraca bili mu rod ili ne bili..

Ono sto je u pravu je da bez obzira na odziv na ulici, argument da je uspeo bojkot treba da postane i argument za nastavak demonstracija , inace politicka grupa to ne moze tvrditi...Uspeo bojkot je vrsta iskaza naroda ili dela naroda...

Drugi delovi imaju drugo misljenje...
Drugim delovima naroda odgovara ili je moguce da odgovara ovakvo stanje u drustvu , nista cudno ili neverovatno...
Pri tome ne treba po seljackom obicaju i logici, a na zalost Srbija je 99,99999% , mada bih ja rekao 100% seljacka i seljoberska, iako ja to mislim mentalno a ne pezurativno....
Posto sam kao mali ziveo i gledao kako podhebavaju vredne stare seljake koji se vracaju iz polja i njiva, dok piju pivu ispred prodavnice , izgubio sam pojam kao pezurativni , nego je to postao narodni izraz i pojam koji oznacava mentalitet i mentalno ponasanje.

Zato mogu da kazem da je Srbija 100% seljacka jer je taj ispredprodavnicki pivopijski mentalitet sad svuda, znaci 100% Beograd, Nis, NS....
Postoje izuzeci, ali ako to kazem pomislice njih 100 da su izuzeci a nisu...
Za ove sto se nadaju da su izuzeci, postoji naziv praziluk u dupetu....kultivisana varijanta ali istog mentalnog razmisljanja..

Medjutim, ako se gleda preko zelje, , tu ne gledas osobu ni kao inteligentnu niti kao pametnu niti kao logicnu niti kao kulturnu, nego sta misli da mu odgovara i sta mu stvarno odgovara...
Ako tako gledas ljude, onda su 100% svi isti...niti znaju sta im stvarno odgovara, a i ne ponasaju se ni u skladu sa onim sto misle da im odgovara...
Idu protiv sebe na oba ta nacina..

Ovi sto osudjuju rade to po trecem kriterijumu , a to je uspesnost i sveopsta prihvacenost....ili cetvrtom a to je agresivnost i samonabedjenost...
Ako izbacimo te kriterijume, onda nema sta da se osudjujemo i ocekujemo nesto nerealno...
Kako ocekivati inteligentne poteze od ljudi koji su 10 godina do sad konstantno pokazivali sitne i krupne detalje koji ukazuju da nisu inteligentni niti duboko svesni...?
To se vidi odmah , 3,4 dana ti treba da potpuno provalis logicki sklop osobe.

E sad, zasto su svi u Srbiji bez organizacionog iskustva , tj blage veze nemaju o ovome?
Pa zato sto su uvek ono sto vi zovete botovi, ove ili one opcije...
Poltroni ili oportunisti ove ili one opcije , pa onda nikad nisu imali potrebe niti su imali iskustvo procene ko ce kako reagovati...
Prosecan covek iz Srbije, ili zena, se pitaju samo jednu stvar, a to je sto ti sad nemas isto misljenje kao ja, bre glup si za medalju...
Onaj ko gleda oko sebe, on verovatno ima iskustvo kao ja...
Ja sam jos u srednjoj imao iskustvo da me podrzava osoba koja blage veze nema o cemu pricam, ali ima svoju logiku da veruje u mene, zasto pojma nemam.
I imao sam iskustva da mi zabadaju noz u ledja, ali ne u lice, osobe koje dele moralne i logicke argumente u tim slucajevima apsolutno , ali nemaju snage da izadju javno i to pokazu iako je to ono sto zele...
Ono sto bi mozda nazvali 3,14cke...i doslednost ponasanja u smislu da zele nepromenljivost licnih odnosa sa tobom, ne mogu u oci da imaju suprotno misljenje od tvoga niti da kazu da mozda nece doneti odluku koja je dosledna, ali iza ledja sigurno donose odluku koju misle da moraju da bi zastitili svoje dupe iako nije ugrozeno, tj vise guznu cast....

Svaki sistem se moze oboriti na milion nacina, samo treba proceniti koji su moguci koji nisu...
Npr najlakse mi je objasniti metod ekoloskog sistema...
Ako procenjujes da neki sistem nije odrziv iz ugla ekoloskog sistema, tj kao kad u prirodi pustis da nova zivuljka nadje sebe medju postojecim, a znas da nece, onda se moze primeniti taj mozda najjednostavniji metod...
Tada samo trebas provocirati sto vise kontakta nove zivuljke sa postojecim i bice istrebljena, iako nije hrana.

Npr SFRJ kao socijalizam nije odrziv u zemlji u kojoj ima mnogo seljaka i glupaka, ali jeste odrziv u zemlji inzenjera i inteligentnih.
Procenis cega ima vise i onda je dovoljno da stalno pravis suocavanja sa realnim situacijama da bi sistem pukao ako nije odrziv...

Prevedeno na Vucica i ovaj sistem, ako procenjujete da nije odrziv, onda pravite suocavanja sa realnoscu. Medjutim, ja licno ne mislim da za stanovnike Srbije u vecini Vucicev sistem nije odrziv, te da stalno suocavanje sa takvim sistemom ne bi donelo nista posebno , bez obzira sto Vu ima metodu ukidanja javne misli kao osnovnu...
To je zbog drugih osobina naroda, a ne neodrzivost sistema.

Nista od ovoga nije u arsenalu CIA koja naravno ima subverzine delatnosti kao katalog u najvecem trgovinskom lancu, CIA svoje metode pravi po drugim principima i u drugim kombinacijama, sklono mentalitetu USA...uz neke dodatke iz sveta...

Kao lesevi ste. Zaudarate po celom netu. Ako nikakvih drugih zamerki nemate osim sto je nekad davno bio dobar prijatelj sa bizonom, ja sam za Nogu.I ja sa svojim bivsim muzem imam punu kutiju fotki gde se ljubimo pa sta to dokazuje?
Druga primedba su njegove kvalifikacije za mesto ministra pravosudja. Da, slazem se. U Srbiji verovatno ima ljudi cije su kvalifikacije zadovoljavajuce za taj deo nase najvece muke ali nisam primetila da se bilo ko od njih javio. Ili nemaju muda , ili su kupljeni , ili ucenjeni ( citaj neposteni). Ako je Nogo jedini istupio i usprotivio se ovoj vlasti mislim da je namanje sto mozemo da uradimo da se pojavimo tamo. U svakom slucaju mozemo da mu zakazemo sastanak na istom mestu sledece godine opet na Vidovdan ,da se ispricamo sa njim i da nam kaze sta je uradio. Ako ne budemo zadovoljni i ne vidimo nikakav napredak, uvek mozemo da ga 'besimo na Terazijama. Cisto sumnjam da on za tih godinu dana moze napraviti vece pizdarije u drzavi i po belom svetu nego sto je to Vucic u stanju.
naravno da ne, zameramo mu što je ložio jadni narod kako će SIGURNO sve biti rešeno u subotu, i kako će lagano ušetati u skupštinu i izabrati ministre a potom smeniti vučića i poslati ga u zatvor očas posla i toe to, i ljudi u nadi dolazili iz kojekakvih vukkojebina kad ono-ništa

znači nogo je daleko veći šljam i ložač i od vučića i od sličnih,tj isti je ko oni

i pazi ovo je sve pod vrlo smelom pretpostavkom da NE radi za vučića,da je bio barem poluiskren,da nepominjem tu drugu opciju koja je verovatnija,mada ne zna se šta je gore
i kako pominješ nemanje muda kad je tvoj ljubljeni nogo prvi koji nema muda ništa da uradi haha :dash:

Ja mogu da izjavim da je moje misljenje a i uvazavanje naroda isto kao i pre izbora....a mislim i da je narod isti.......tj da za sebe misle da su isti...tako da je problem do ostalih na forumu...

naravno da ne, zameramo mu što je ložio jadni narod kako će SIGURNO sve biti rešeno u subotu, i kako će lagano ušetati u skupštinu i izabrati ministre a potom smeniti vučića i poslati ga u zatvor očas posla i toe to, i ljudi u nadi dolazili iz kojekakvih vukkojebina kad ono-ništa

znači nogo je daleko veći šljam i ložač i od vučića i od sličnih,tj isti je ko oni

i pazi ovo je sve pod vrlo smelom pretpostavkom da NE radi za vučića,da je bio barem poluiskren,da nepominjem tu drugu opciju koja je verovatnija,mada ne zna se šta je gore
i kako pominješ nemanje muda kad je tvoj ljubljeni nogo prvi koji nema muda ništa da uradi haha :dash:

Potpuno se slazem, na kraju pisao sam i ja slicno. Bukvalno Nogu vise zameram jer je izdao nego Vucicu koji "radi svoj posao".

Dodatno, Nogo je sad verovatno unistio sansu da se opet skupi 10000 ljudi u sledecih 10 godina. Sto moze biti neuporedivo veca steta nego sto sad nije uradio ono sto je obecao.

Inace, mogao je - i to bi bilo donekle fer - da kaze: ljudi, ocekivao sam da vas bude X0000, malo nas je, hvala vam ali nemamo snage da uradimo ono sto smo hteli, idite kuci.
A ne: MI MOZEMO DA STOJIMO OVDE I 20 DANA DOK SE VLAST NE SMILUJE DA POPUSTI, a Vucic sutradan organizuje izbore i dobije ponovo formalno vlast - i zbog KOG MOG BI POSLE TOGA DAVAO BILO STA?

Znaci Nogo je ispao ili glup ili je ovo uradio namerno. Bolje bi mu bilo da je ispao glup. Jer ja mu ovo oprostiti necu.

Potpuno se slazem, na kraju pisao sam i ja slicno. Bukvalno Nogu vise zameram jer je izdao nego Vucicu koji "radi svoj posao".

Dodatno, Nogo je sad verovatno unistio sansu da se opet skupi 10000 ljudi u sledecih 10 godina. Sto moze biti neuporedivo veca steta nego sto sad nije uradio ono sto je obecao.

Inace, mogao je - i to bi bilo donekle fer - da kaze: ljudi, ocekivao sam da vas bude X0000, malo nas je, hvala vam ali nemamo snage da uradimo ono sto smo hteli, idite kuci.
A ne: MI MOZEMO DA STOJIMO OVDE I 20 DANA DOK SE VLAST NE SMILUJE DA POPUSTI, a Vucic sutradan organizuje izbore i dobije ponovo formalno vlast - i zbog KOG MOG BI POSLE TOGA DAVAO BILO STA?

Znaci Nogo je ispao ili glup ili je ovo uradio namerno. Bolje bi mu bilo da je ispao glup. Jer ja mu ovo oprostiti necu.
a i 10 000 ljudi je šaka jada,bez najmanje 100 000 nemož niš se uradi, mada i to je relativno malo, milon-dva ljudi i da viš bajo moj kako odjedare proradu iznova sve istitucije,vladavina praveta itd

inače,šta je s tvojim dragašom, i on zakazo nešta? :think:

...njegove kvalifikacije za mesto ministra pravosudja...
Ваљда је свима јасно да је Ного један обичан политички шарлатан.Најављивао је смену власти 20 јуна, окупио је неколико хиљадеа људи, пустили су неколико песмица и то је то.

И опет се он нешто јавља, уместо да се покрије ушима и ћути.

a i 10 000 ljudi je šaka jada,bez najmanje 100 000 nemož niš se uradi, mada i to je relativno malo, milon-dva ljudi i da viš bajo moj kako odjedare proradu iznova sve istitucije,vladavina praveta itd

inače,šta je s tvojim dragašom, i on zakazo nešta? :think:

Dragas je zakazao prvi, to su bili 5. i 6. jun. Ali i to je bio neki glup potez jer je 5. jun bio petak a zakazali su u 12h.

Nikad nisam potpuno shvatio ko je zapravo zakazao taj protest, koliko znam predlog su dali gradjani koji su i podrzali sa preko 20000 glasova u aplikaciji za mobilni (koju zovu kripto drzava Srbija) i koji su (gradjani) potvrdili da ce 5. i 6. juna doci na protest.

Rezultat je bio da je bilo oko 1000 ljudi, i zapravo je bilo veliko razocaranje jer je tih 20000+ ljudi potvrdilo dolazak. E sad ko su tacno ti ljudi i zasto je toliko podbacilo ne znam.

Inace na tim protestima 5. i. 6. juna, posto je Dragas prepustio da prica ko god zeli, zakazani su protesti 13. i 14. juna i to od strane Petra Celika (i Dostojnih Srbije, kako ce se posle ispostaviti, koji su to dalje preuzeli) i od strane Milovana Brkica.

Tako da moze da se kaze da su Dragasevi protesti, da ih tako nazovem, iako su oni sami "propali" (mozda bolje razocarali), iznedrili neka vrlo interesantna dogadjanja kasnije, a to je proglasenje Narodne Republike Srbije od strane Celika 14. juna, i izbor novog parlamenta i vlade od strane Dostojnih Srbije.

Ali to je sad sve zavrseno. Jedino traje Nogov protest, koji se naravno rasplinuo, i on ponovo poziva 27. i 28. juna. Kako sam vec pisao, Nogo PONOVO pravi istu gresku i poziva ljude na dva dana. A objasnio sam vec iz iskustva svih pomenutih protesta da ponovljeni protesti rezultiraju i prepolovljenoj publici.

Znaci ako iko cita ovo od tih koje pominjemo - LJUDI, POZOVITE LJUDE KAD NESTO TREBA DA SE URADI. Protesti radi protesta vise ne pale, to ce samo unistiti i tako malu bazu ljudi koja uopste hoce da izadje na ulice.

Ja cu ovim putem pozvati i jos jednom NASU DIJASPORU koja hoce da se ovaj idiotski sistem koji vlada u Srbiji srusi:

NEMOJTE DA SALJETE SVOJIMA NOVAC U SRBIJU!!! Neka se sistem urusi sam sto pre. Svako "hranjenje" sistema odrzava ga i produzava agoniju, plus se donose nove i nove odluke o izdaji i pljacki Srbije. Jos malo i bukvalno nista nece ni ostati da se opljacka.

Ваљда је свима јасно да је Ного један обичан политички шарлатан.Најављивао је смену власти 20 јуна, окупио је неколико хиљадеа људи, пустили су неколико песмица и то је то.

И опет се он нешто јавља, уместо да се покрије ушима и ћути.
Da ali tvoj predlog je celo vreme bio da se uradi ono što je Nogo uradio izdavši.

Dragas je zakazao prvi, to su bili 5. i 6. jun. Ali i to je bio neki glup potez jer je 5. jun bio petak a zakazali su u 12h.

Nikad nisam potpuno shvatio ko je zapravo zakazao taj protest, koliko znam predlog su dali gradjani koji su i podrzali sa preko 20000 glasova u aplikaciji za mobilni (koju zovu kripto drzava Srbija) i koji su (gradjani) potvrdili da ce 5. i 6. juna doci na protest.

Rezultat je bio da je bilo oko 1000 ljudi, i zapravo je bilo veliko razocaranje jer je tih 20000+ ljudi potvrdilo dolazak. E sad ko su tacno ti ljudi i zasto je toliko podbacilo ne znam.

Inace na tim protestima 5. i. 6. juna, posto je Dragas prepustio da prica ko god zeli, zakazani su protesti 13. i 14. juna i to od strane Petra Celika (i Dostojnih Srbije, kako ce se posle ispostaviti, koji su to dalje preuzeli) i od strane Milovana Brkica.

Tako da moze da se kaze da su Dragasevi protesti, da ih tako nazovem, iako su oni sami "propali" (mozda bolje razocarali), iznedrili neka vrlo interesantna dogadjanja kasnije, a to je proglasenje Narodne Republike Srbije od strane Celika 14. juna, i izbor novog parlamenta i vlade od strane Dostojnih Srbije.

Ali to je sad sve zavrseno. Jedino traje Nogov protest, koji se naravno rasplinuo, i on ponovo poziva 27. i 28. juna. Kako sam vec pisao, Nogo PONOVO pravi istu gresku i poziva ljude na dva dana. A objasnio sam vec iz iskustva svih pomenutih protesta da ponovljeni protesti rezultiraju i prepolovljenoj publici.

Znaci ako iko cita ovo od tih koje pominjemo - LJUDI, POZOVITE LJUDE KAD NESTO TREBA DA SE URADI. Protesti radi protesta vise ne pale, to ce samo unistiti i tako malu bazu ljudi koja uopste hoce da izadje na ulice.

Ja cu ovim putem pozvati i jos jednom NASU DIJASPORU koja hoce da se ovaj idiotski sistem koji vlada u Srbiji srusi:

NEMOJTE DA SALJETE SVOJIMA NOVAC U SRBIJU!!! Neka se sistem urusi sam sto pre. Svako "hranjenje" sistema odrzava ga i produzava agoniju, plus se donose nove i nove odluke o izdaji i pljacki Srbije. Jos malo i bukvalno nista nece ni ostati da se opljacka.
haha ma nisam mislio bukvalno zakazao nego u smislu ''zakazao'', kad nešto zakaže,shebe se,ispali,propadne itd,u smislu i dragaš je ispo prevarant ko nogo jer ništa nije uradio a nolkoe srrao

Back