Intervju Srđan Milivojević: Deset meseci od sloma države

Odlično, zaista odlično, svaku rečenicu potpisujem.

Milivojević je bio u otporu nekada davno, nisam mu posle pratila karijeru. Ali ovo što govori i dela koja sprovodi zaista pokazuje veliku zrelost.

To što nekima zvuči bezveze i pitaju se ko je sad pa on, pa eto - čovek je pokazao 1. da nije Djilasov potrčko, 2. da im je stalo do stvarnih promena.
Свако ко се предано и искрено бори против овог тренутног ЗЛА које се учаурило и које себи умислило да може нам господари Животима,има моју ПУНУ ПОДРШКУ ,
па макар то био и дсовац,отпораш и томе сл.

Свако ко се предано и искрено бори против овог тренутног ЗЛА које се учаурило и које себи умислило да може нам господари Животима,има моју ПУНУ ПОДРШКУ ,
па макар то био и дсовац,отпораш и томе сл.

Па мислим, ако ставимо по страну идеологију, они који су заиста сад остали у ДС и нису се продали за функције у СНС и јесу људи за ценити. Дакле, нису се продали. То је за старт важна ствар. А још ови и не траже места на студентској листи. Зато је ово први такав потез у опозицији и заслужује тему. ;)

Он је врхунски другосрбијанац као и Тадић, само различити карактери и каријере
Jedini preostali Drugosrbijanac u Srbiji je jadnik, kukavica, ucenjeni sluga i izdajnik u pokušaju Aco Usaid Vučić koji služi u svetu za podsmeh gde god se pojavi
FPxu-J2WQAMah3s.jpgSOROŠEV MALI.jpg451743327_793963962933389_2854062566896010493_n.jpg399723723_1800893367044781_4449474000215033011_n.jpg1000024822.jpgturko-daudov.jpgGz53Qv5WIAETHTD.webp

Jednostavno Vučićev drugosrbijanski podanički mentalni sklop je neuporediv sa gosn.Milivojevićem koji ima drugačiji stav
jcc.jpg 4781210_ds-ttjpg.jpg 1732146220075.jpg

Poslednja izmena:
Па мислим, ако ставимо по страну идеологију, они који су заиста сад остали у ДС и нису се продали за функције у СНС и јесу људи за ценити. Дакле, нису се продали. То је за старт важна ствар. А још ови и не траже места на студентској листи. Зато је ово први такав потез у опозицији и заслужује тему. ;)
Ја бих се ту мало и сложио..са тобом.
Међутим,мени исконско мало ДС..оно из прошлости,хмм..
Е,јел могу они ставе Чича Дражу рехабилитованог на Улазна Врата страначких Просторија,и ето мене! :super:

Ја бих се ту мало и сложио..са тобом.
Међутим,мени исконско мало ДС..оно из прошлости,хмм..
Е,јел могу они ставе Чича Дражу рехабилитованог на Улазна Врата страначких Просторија,и ето мене! :super:

Било би лепо да у политици имамо и лево и десно - али све патриотско.

Да главна расправа буде колико процента дати пољопривредницима, да ли да се ојачају државне школе или пусте приватне да се размашу, како управљати здравством и понзионим фондом итд. Али пре тога лопове ставити где им је место, а обављати јавне послове у интересу земље само као посао. И увести обавезно оне законе о издаји - нема багателног продавања државне имовине, нема распродаје, нема крађа. Па ћемо лако после да се делимо по нијансама.

Да главна расправа буде колико процента дати пољопривредницима, да ли да се ојачају државне школе или пусте приватне да се размашу, како управљати здравством и понзионим фондом итд. Али пре тога лопове ставити где им је место, а обављати јавне послове у интересу земље само као посао. И увести обавезно оне законе о издаји - нема багателног продавања државне имовине, нема распродаје, нема крађа. Па ћемо лако после да се делимо по нијансама.
Поштовани Срђан Миливојевић(могу ти кажем) он је чак и мој Комшија..скоро.
Не знам за кога се "удо" из Крушевца његовог,можда ,али ту је он на Церак Виноградима.
Он чак и у слободно Време испред локалног Максија води страначке Битке са 2 Телефона,стане испред Максија и мало виче..сад,дали су му Позиви толико битнио или желео себе мало да рекламира,не знам :lol:...али да су ту стриктно полит.расправе..јесу.
Кад му се аудиторијум мало умањи.он онда улеће у Макси са све тим Разговором који још није завршен :D.

Поштовани Срђан Миливојевић(могу ти кажем) он је чак и мој Комшија..скоро.
Не знам за кога се "удо" из Крушевца његовог,можда ,али ту је он на Церак Виноградима.
Он чак и у слободно Време испред локалног Максија води страначке Битке са 2 Телефона,стане испред Максија и мало виче..сад,дали су му Позиви толико битнио или желео себе мало да рекламира,не знам :lol:...али да су ту стриктно полит.расправе..јесу.
Кад му се аудиторијум мало умањи.он онда улеће у Макси са све тим Разговором који још није завршен :D.
жасу ;)

Srđana Milivojvića sam pre par godina video kako se vozi autobusom. Jednom sam ga video na stanici, a jednom u busu. Tako da deluje kao čoveč iz naroda. Glasao bih za DS jer se nisu prodali.
генерално... тај потез да подрже студенте је и добра реклама ! :)

Srđana Milivojvića sam pre par godina video kako se vozi autobusom. Jednom sam ga video na stanici, a jednom u busu. Tako da deluje kao čovek iz naroda. Glasao bih za DS jer se nisu prodali.
Bucko je jako simpatičan stalno ga viđam ovde kod mene u ulici uvek je vedar i raspoložen. Zna on dobro kako su radikalima prodali srbiju pre 13 godina.

Poslednja izmena:
Jedini preostali Drugosrbijanac u Srbiji je jadnik, kukavica, ucenjeni sluga i izdajnik u pokušaju Aco Usaid Vučić koji služi u svetu za podsmeh gde god se pojavi
Pogledajte prilog 1781867Pogledajte prilog 1781878Pogledajte prilog 1781886Pogledajte prilog 1781882Pogledajte prilog 1781896Pogledajte prilog 1781887Pogledajte prilog 1781888

Jednostavno Vučićev drugosrbijanski podanički mentalni sklop je neuporediv sa gosn.Milivojevićem koji ima drugačiji stav
Pogledajte prilog 1781901 Pogledajte prilog 1781903 Pogledajte prilog 1781900

Вучић је нихилиста, ништак !

Нема он политички идентитет, засењује сиротињу да је све, а у ствари је ништак који поништава и српску државу и српско друштво.

Тај би поништио и већа царства - геније ништавила на путу зла !

Како ћеш то да урадиш када су они узурпирали институције и браниће своју покрадену имовину својом полицијом, војском, судијом и тужилаштвом?

Ми још немамо своју полицију, војску, судове уи тужилаштво!

Разумеш ли позицију њих и нас ?? :namcor:

Cekaju da unovce politicku aktivnost,kao i ovi iz sns,sps,ndss,poks,zgubidani,caciji,cedo,canak,zika,mika....
За ту странку је најбоље да се распусти и створи простор за нешто ново, без баласта издаје и колаборације са западом, чиме је обележена и уништена, са трајном забраном учлањења за комплетан састав до сад.

Како ћеш то да урадиш када су они узурпирали институције и браниће своју покрадену имовину својом полицијом, војском, судијом и тужилаштвом?

Ми још немамо своју полицију, војску, судове уи тужилаштво!

Разумеш ли позицију њих и нас ?? :namcor:
oni nemaju poziciju
samo gledaju da iza dupeta imaju zid, po mogustvu betonski

ko milosevic sto je pazio od prvog dana
pa mu nije pomoglo jer mu zivan nije dosao s ledja no spreda

Back