Nogo treba da prestane da poziva, i da oformi skupstinu i vladu!
Nogo je to trebalo da uradi 20. juna u 19h kada je imao najvise ljudi.
Ponavaljam vec 100-ti put - bio sam na svim protestima od ukidanja zabrane kretanja, znaci od Nogova dva protesta 8. i 9. maja pa do ovih 20. juna.
SVAKI PONOVLJENI PROTEST, znaci ako se organizuje dva dana za redom, DRUGI DAN IMA DUPLO MANJE LJUDI.
AKO SE PROTEST PRODUZI I TRECI DAN I DALJE, ostaje 10% ljudi od inicijalnog broja, sa tendencijom smanjivanja nadalje.
Znaci NEMA VISE NIKOGA KO CE DA MU IZLAZI. Ljudi su mu izasli na poziv, udostojili ga, dali mu poverenje, dosli iz cele Srbije, neki i iz inostranstva, i dobili QRCINU!
Znam da ce sad mnogi da me napadaju da sam agresivan ali napisao sam vec sta je trebalo da uradi Nogo - da kaze policiji da odluce za koga rade, jer sa njima narod nema nista, vec sa Vucicem i njegovim banditima, i da udje u Skupsinu. Ne znam cak ni zasto mu je trebalo da se udje u zgradu, to je potpuno irelevantno, trebalo je zapravo da idemo na RTS, i to kako je objasnio Popara iz Dostojnih Srbije na KOSUTNJAK jer je tamo studio, a ne u Takovsku!
Eto to je trebalo da uradi Nogo. Ovako mogu slobodno da izjavim DA JE IZDAO. A moram da priznam da sam to sumnjao prosto zato sto je uzeo poslednji dan pred izbore - sto znaci da ako ista podje lose NEMA VREMENA ZA KOREKCIJE.
I to je to narode. Sad cete da uzivate u vlasti Nazadnjaka. Nadam se da ce vam vec sutra uvesti zabranu kretanja, ali 24h pa tako mesec dana, i nadam se da vec sutra necete imati plate i penzije vi sto ste na budzetu. Pa mozete onda lepo na miru da se veselite sto je pobedio Vucic a vi sedeli kuci ceo mesec kad su ljudi zvali da protestvujete protiv izdajnicke i lopovske vlasti.
Nogu su takodje mnogi nudili da se udruze ali nije hteo a sad kuka i moli da se ujedini opozicija - hoce, kao sto je i on hteo da se ujedini.
Znaci Srbi su takve dudukcine sto se tice politike da me stvarno ne bi iznenadilo da nam za godinu dana Vladu prave migranti. A izgleda da smo to i zasluzili.
Inace ja imam gde da zbrisem cisto za rekord.