Srđan Nogo

Darthe nekad me iznenadis. Previse je ekstreman, kao sto je bio i Vucic. Kada bi dosao na vlast bio bi evropejac. U buducnosti ga ne vidim nigde.

Prevarant.

To je ovaj tip ljudi

Neko mora ovo sve da izvede pred lice pravde i kanališe narodni bes da ne bi došlo do haosa u Srbiji.
Ja verujem da bi Nogo to uradio.

Neko mora ovo sve da izvede pred lice pravde i kanališe narodni bes da ne bi došlo do haosa u Srbiji.
Ja verujem da bi Nogo to uradio.
Verovali su mnogi u mnoge od 1990. i svi redom su se razocarali. Sud moze da donese samo rulja i linc, na zalost.
Vidis kako je Bosko oteo stranku (niske pobude?), vidis kako se Bosko brzo dogovorio sa Djilasom i postao pevacica.

Darthe nekad me iznenadis. Previse je ekstreman, kao sto je bio i Vucic. Kada bi dosao na vlast bio bi evropejac. U buducnosti ga ne vidim nigde.

Prevarant.

To je ovaj tip ljudi

Вучић је био љига од самог почетка, имао је ту фацу и понашање још као Шешељев потрчко. Разлика између њега и Нога је огромна. Тотално другачије физиономије и понашање. Није свако способан за преокрете, заокрете и љигавштине за које је способан Вучић. Нико као Вучић.

Вучић је био љига од самог почетка, имао је ту фацу и понашање још као Шешељев потрчко. Разлика између њега и Нога је огромна. Тотално другачије физиономије и понашање. Није свако способан за преокрете, заокрете и љигавштине за које је способан Вучић. Нико као Вучић.
Ne delim misljenje da je izgled vezan sa karakterom. Najveci prevaranti izgledaju cool.

Kao Sloba da mu lice bude kao doope a obraz kao djon.

Е, такав се за нашег живота, НАЖАЛОСТ, неће родити! И ти чак то НЕ СМЕШ да признаш, а ЗНАШ да је тако!!!

Slobodan Milosevic, hag -.jpg
"Слободан Милошевић је свакако највећи државник кога је Србија имала, владао је у злехудо време када се читава половина човечанства рушила, када је уместо међународног права почео да влада закон дивљег запада."

Poslednja izmena:
Ovo uopšte nije stvar politike.Morate prestati sa tim.
Sa ovolikom učinjenom nepravdom i nanetim zlom ne može da se preživi.To što je vama lako nikako ne znači da je i drugima.To što vas nešto ne dotiče dotiče nekog drugog.
Sa ovim ne može da se živi.

Е, такав се за нашег живота, НАЖАЛОСТ, неће родити! И ти (@ Droid ) чак то НЕ СМЕШ да признаш, а ЗНАШ да је тако!!!

Slobodan Milosevic, hag -.jpg
"Слободан Милошевић је свакако највећи државник кога је Србија имала, владао је у злехудо време када се читава половина човечанства рушила, када је уместо међународног права почео да влада закон дивљег запада."

Back