- Poruka
- 50.831
Ne zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.

ЛДП - ћеда му наручио хашиш
![]()
biće puna arena. srbi nikad neće naučiti.
Sta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
ne, nego da budu dostojanstvenii i postuju svoje principeSta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
Zasto ne bi bila puna?
Nama izSrbije su uvek bile pomalo strane te tugovanke sa primesom religioznih elemenata....
Sta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
Zar postoji uopste neka razlika izmedju njega i tih iz Granda? 
tako je, ja sam esteta i meni bi on prilicno smetaoNe zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.
A njegova muzika je prava?Zar postoji uopste neka razlika izmedju njega i tih iz Grnda?
![]()
nema...i jedni i drugi zavijaju i arlaucu...
Halid invalid halid je sluzavi bosanceros koji hvata na jeftinu patetiku, tipicno za tu skolu.Svi koji misle da je to muzika su zaostali u razvoju.

ma nemoj? srbi i albanciKaže Dino u jednoj pjesmi sljedeće: "Srbi, Bosanci, Crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci...". Eto demanti na ove gluposti tipa: "zabranjeno za pse i Srbe"
Kaže Dino u jednoj pjesmi sljedeće: "Srbi, Bosanci, Crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci...". Eto demanti na ove gluposti tipa: "zabranjeno za pse i Srbe"
''DANI: A da li biste, i pod kakvim uslovima, otišli u Beograd? Ko zna koliko bi se desetina hiljada ljudi tamo skupilo na Merlinovom koncertu?
DINO: Moram biti iskren i reci da to nije tako jednostavno pitanje. Dopalo se nekom ili ne, postoje razlozi zbog kojih bih ja možda trebao otići u Beograd, jer ja nisam od onih koji sve stavljaju u isti tor. Ja pišem pesme, i postoje uslovi pod kojima bih otišao u Beograd. Srbi bi brzim koracima trebali početi postajati Nemci: trebao bi se pojaviti srpski Vili Brant, trebali bi uzeti lekove za svoje bolesti, jer evidentno su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bih trebao u Beograd. Jer, bolesnici se obilaze. Drugi razlog je da kao žrtva imam pravo na prvi korak. Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, ja sam rekao da ću doći tamo kad budu padale granate'', navodi se u peticiji.
http://www.dinomerlin.com/intervju/?intervju=12
sta da postoji?Naravno da postoji.
Иди, е ако то каже у песми онда ништа...
A njegova muzika je prava?Zar postoji uopste neka razlika izmedju njega i tih iz Granda?
![]()
dobro drugar, oprastam ti jaGreška, citirao sam pogrešni post![]()

Kakav sad Halid?
A šta je, po tvom mišljenju, muzika?