- Poruka
- 50.831
Ne zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.
ЛДП - ћеда му наручио хашиш
![]()
biće puna arena. srbi nikad neće naučiti.
Sta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
ne, nego da budu dostojanstvenii i postuju svoje principeSta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
Zasto ne bi bila puna?
Sta nece nauciti,da ne slusaju Grand vec pravu muziku...
tako je, ja sam esteta i meni bi on prilicno smetaoNe zbog politke nego iz estetskih razloga,ovom kreletu treba zabraniti nastup u Beogradu.Imamo dovoljno domaćeg đubreta.
A njegova muzika je prava?Zar postoji uopste neka razlika izmedju njega i tih iz Grnda?
![]()
nema...i jedni i drugi zavijaju i arlaucu...
Halid invalid halid je sluzavi bosanceros koji hvata na jeftinu patetiku, tipicno za tu skolu.Svi koji misle da je to muzika su zaostali u razvoju.
ma nemoj? srbi i albanciKaže Dino u jednoj pjesmi sljedeće: "Srbi, Bosanci, Crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci...". Eto demanti na ove gluposti tipa: "zabranjeno za pse i Srbe"
Kaže Dino u jednoj pjesmi sljedeće: "Srbi, Bosanci, Crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci...". Eto demanti na ove gluposti tipa: "zabranjeno za pse i Srbe"
''DANI: A da li biste, i pod kakvim uslovima, otišli u Beograd? Ko zna koliko bi se desetina hiljada ljudi tamo skupilo na Merlinovom koncertu?
DINO: Moram biti iskren i reci da to nije tako jednostavno pitanje. Dopalo se nekom ili ne, postoje razlozi zbog kojih bih ja možda trebao otići u Beograd, jer ja nisam od onih koji sve stavljaju u isti tor. Ja pišem pesme, i postoje uslovi pod kojima bih otišao u Beograd. Srbi bi brzim koracima trebali početi postajati Nemci: trebao bi se pojaviti srpski Vili Brant, trebali bi uzeti lekove za svoje bolesti, jer evidentno su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bih trebao u Beograd. Jer, bolesnici se obilaze. Drugi razlog je da kao žrtva imam pravo na prvi korak. Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, ja sam rekao da ću doći tamo kad budu padale granate'', navodi se u peticiji.
http://www.dinomerlin.com/intervju/?intervju=12
sta da postoji?Naravno da postoji.
Иди, е ако то каже у песми онда ништа...
A njegova muzika je prava?Zar postoji uopste neka razlika izmedju njega i tih iz Granda?
![]()
dobro drugar, oprastam ti jaGreška, citirao sam pogrešni post![]()
Kakav sad Halid?
A šta je, po tvom mišljenju, muzika?