"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto sto produhovi coveka, nesto sto ga izdigne iznad njega samog, pokaze mu da bozansko zivi u njemu, a ne ova ljiagava bolestina emotivno nezrelih brdjana.Dodje ti da im skratis muke kad ih cujes ako patetisu.

Pa mislim da bi trebao da shvatiš da nema svako isti ukus i da ne reaguje svako isto na određenu vrstu muzike. Imam nekih prijatelja koji na onaj punk doživljavaju emotivne naboje, koje to dotiče, ili produhovi što ti kažeš, a na mene ta muzika nema apsolutno nikakvog uticaja, osim što me smori ko ništa. Tako je i sa svim ostalim žanrovima i umjetnicima.

Kaže Dino u jednoj pjesmi sljedeće: "Srbi, Bosanci, Crnci i Albanci nikad u mom gradu nisu bili stranci...". Eto demanti na ove gluposti tipa: "zabranjeno za pse i Srbe"

''DANI: A da li biste, i pod kakvim uslovima, otišli u Beograd? Ko zna koliko bi se desetina hiljada ljudi tamo skupilo na Merlinovom koncertu?
DINO: Moram biti iskren i reci da to nije tako jednostavno pitanje. Dopalo se nekom ili ne, postoje razlozi zbog kojih bih ja možda trebao otići u Beograd, jer ja nisam od onih koji sve stavljaju u isti tor. Ja pišem pesme, i postoje uslovi pod kojima bih otišao u Beograd. Srbi bi brzim koracima trebali početi postajati Nemci: trebao bi se pojaviti srpski Vili Brant, trebali bi uzeti lekove za svoje bolesti, jer evidentno su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bih trebao u Beograd. Jer, bolesnici se obilaze. Drugi razlog je da kao žrtva imam pravo na prvi korak. Kad su počela granatiranja Sarajeva i kad me je Nele Karajlić zvao na veliki miting mira u Beogradu, ja sam rekao da ću doći tamo kad budu padale granate'', navodi se u peticiji.

http://www.dinomerlin.com/intervju/?intervju=12

Фашистима на концерте не треба одлазити.

Али наравно, ако је неко, како сам Дино наводи, болестан, на тај концерт ће и отићи.

Pa ***, to je ratno vrijeme... Srbi su mu rušili grad u kojem je odrastao, možda mu je neko i poginuo u ratu. Ne kažem da je ispravno to što je rekao, ali jeste razumljivo u tom vremenu.

http://www.dinomerlin.com/intervju/?intervju=12

МАЈ 2001. ратно време?
А где сте Ви живели?
Кликните на линк.

U ovoj pjesmi se pjeva o Srbiji:

Kako se piše ljubav
dali kao jedna rijec
ili su to uvijek barem dvije najmanje
ljudi se oduvijek sastaju, vole i
još uvijek rastaju

oprosticu joj sve nisam ja supermen
pa da mogu to na ledjima da ponesem
ugostit cu joj sne bolje im je kod mene
neka spavaju sve dok se ne promjene

like to the dearest friend

ljubav se ne piše tako
oko za oko zub za zub
o ne, ja nemogu više
ja sam stigao na rub
svaka mi rec stražu dobija
svaki mi most na drini èuprija

šta je to sveto noèas i vjecno
život je sivi
sveto je ono pred cime drhtiš a cemu se diviš

oprosti cu joj sve nisam ja supermen

neka spavaju
Like to the dearest friend

Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo... :)
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije jer sa nacionalnom manjinom mozemo da cinimo sta nam je volja. :D
Idi negde da provezbas samoubilacki napad . Opasi se dinamitom pa idi negde u planinu detoniraj se , ako nekim cudim prezivis ponovi postupak sve dok ga ne uvezbas savrseno .

Za one koje ne znaju da je ovaj sljam donirao novac tokom rata za naoruzavanje mudzahedina u B&H...a vi dalje trpajte pare u njegovu kasicu...covek koji je otvoreno rekao da nikad nece da ide u Srbiju zato sto je mrzi kao i narod...ali kako je krenulo uskoro cemo i onog tomsona videti u Srbiji

"Čujte srpski dobrovoljci, bando četniciiiiiiiiiii, stići će vas naša ruka i u Srbijiiiiiiiii" :mrgreen::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back