"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne pomenu da je u tom periodu napisao pesmu i za suprugu kriminalca i ratnog profitera, za srpsku majku Svetlanu Ražnatović...

Znam za jedan grad zove se Beograd
Znam za jedno ime al' ga ne spominjem
Znam za jedan grad gdje si vječno mlad
Znam I jedno srce što ga proklinje

Jednom sam probala pred tvoje usne od čemera
I ko će ovo ludilo da otjera
Jednom sam probala iz srca da te izbrišem
Al' svako proljeće na tebe miriše

Znam mu boju košulje, ja je kupila
Znam mu ukus usana, ja ih ljubila
Znam I s kime vino noćas pije
Znam da I on zna kako mi je

Jednom sam probala pred tvoje usne od čemera
I ko će ovo ludilo da otjera
Jednom sam probala iz srca da te izbrišem
Al' svako proljeće na tebe miriše

Ovo sjećanje ruši meni sne
Moj Beograde zagrli me
Ovo sjećanje ruši meni sne
Moj Beograde zagrli me…

E, jel' si normalan bre ti, sta si odlucio da nas sve potrujes bolestinama ovde?

"U zagrebackom "Slobodnom tjedniku" Dino Merlin je svojevremeno izjavljivao da je "Beograd leglo fasizma", a na pitanje novinarke "Globusa" da li je moguc zajednicki zivot sa Srbima, on '94. ostro odgovara:

- Ma, kakav suzivot sa Srbima! U BiH neze biti mira sve dok Radovan Karadzic i drugi ne budu u Hagu na sudu. Vjerujem da ce se to dogoditi uskoro, kao i u Hrvatskoj, jer je to prirodan poredak stvari, to je prirodno stanje. Bog ne voli one koji siju nered i on ce ih pomocu nasih pusaka ukloniti. Jos treba doci jedna bosanska "oluja", a onda sigurno sledi bonaca... Ja sam radikalan i ne zelim biti kukavica. Moje su omiljene pjesme "Cavoglave", "Kad jurisnik bije" i druge slicne njima. Danas je u modi sirenje zaborava, osjecam to u Zagrebu i Sarajevu. To znaci toboze mir, mir, mir... Pa, dobro, nitko nije kriv: mi bismo sad malo Bajage i tonove s istoka... E, pa, ne moze! Ja sam izgubio iluzije i zaboravio neke pjesme. "

"U zagrebackom "Slobodnom tjedniku" Dino Merlin je svojevremeno izjavljivao da je "Beograd leglo fasizma", a na pitanje novinarke "Globusa" da li je moguc zajednicki zivot sa Srbima, on '94. ostro odgovara:

- Ma, kakav suzivot sa Srbima! U BiH neze biti mira sve dok Radovan Karadzic i drugi ne budu u Hagu na sudu. Vjerujem da ce se to dogoditi uskoro, kao i u Hrvatskoj, jer je to prirodan poredak stvari, to je prirodno stanje. Bog ne voli one koji siju nered i on ce ih pomocu nasih pusaka ukloniti. Jos treba doci jedna bosanska "oluja", a onda sigurno sledi bonaca... Ja sam radikalan i ne zelim biti kukavica. Moje su omiljene pjesme "Cavoglave", "Kad jurisnik bije" i druge slicne njima. Danas je u modi sirenje zaborava, osjecam to u Zagrebu i Sarajevu. To znaci toboze mir, mir, mir... Pa, dobro, nitko nije kriv: mi bismo sad malo Bajage i tonove s istoka... E, pa, ne moze! Ja sam izgubio iluzije i zaboravio neke pjesme. "

Doslo pseto da polize sto je izbljuvalo?

FIn neki, gospodin covek.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back