- Poruka
- 706
Ja lično više volim ovu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drgi moji Merlin je musliman i normalno je bilo da podržava svoje pa i da im daje novac za naoružanje. Prije ću otići na njegov koncert jer je bar iskren nego na koncert čovjeka kao što je Balašević!
Drgi moji Merlin je musliman i normalno je bilo da podržava svoje pa i da im daje novac za naoružanje. Prije ću otići na njegov koncert jer je bar iskren nego na koncert čovjeka kao što je Balašević!
U ovoj pjesmi se pjeva o Srbiji:
Kako se piše ljubav
dali kao jedna rijec
ili su to uvijek barem dvije najmanje
ljudi se oduvijek sastaju, vole i
još uvijek rastaju
oprosticu joj sve nisam ja supermen
pa da mogu to na ledjima da ponesem
ugostit cu joj sne bolje im je kod mene
neka spavaju sve dok se ne promjenePokojni Duško Trifunović, jedan od naj-pjesnika Srba iz Bosne i Hercegovine je prvo bio šloser = bravar, a da ne spominjem Najvećeg Sina Svih Naših Naroda da je i on to bio.koji si ti sloser........
Ovo je za mene pohvala, da sam ''šloser''.
Pjesmu "Da te nije Alija" je snimio za svog najboljeg druga iz djetinjstva koji se zvao Alija.
Pa valjda je vrijeme da se konačno prevaziđu te gluposti koje traju još od rata.
Ti si taj koji lazeŠto lažeš. napiso je za izetbegovića
Treba da klekne kao kad čita dnevni avaz pa da se izvini o moli za oproštaj sve Srbe
Dzukac!Sve za lovu...fuj...fuj...imam averziju na skotinuJel to onaj vojvođanski džukac,koji na koncertu
u Hrvatskoj pljuje po svojoj otadžbini i kaže kako govori nekom
iskvarenom varijantom hrvatskog jezika ?
Smradina neviđena taj !
Ovo je bilo pre tri godine,nece covek
Evo ga sad hoce,samo ako ga Srbi puste u Srbiju![]()
Ko to znaZnaci ipak Srbomrzac,klerofasista i fundemantalista dolazi u Beograd.
Zasto mislis da je Balasevic neiskren?Drgi moji Merlin je musliman i normalno je bilo da podržava svoje pa i da im daje novac za naoružanje. Prije ću otići na njegov koncert jer je bar iskren nego na koncert čovjeka kao što je Balašević!
"Peticije24.com" su objavile: Ako si Srbin ili Srpkinja, ako voliš Srbiju potpiši peticiju
Širom Srbije pokrenuta je velika kampanja kako bi se što više ljudi odlučilo bojkotovati decembarske koncertne nastupe Dine Dervišhalidovića u Beogradskoj areni.
''Ovaj umjetnik je veliki 'srbomrzac'. Pored pjesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio ratnom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama, izdao je i album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše na stranici "peticije24.com".
U potpisu stoji da je inicijator peticije izvijesna Dragana.
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.
Da li će pomračeni umovi uspjeti u svojoj nakani, iako istovremeno trećerazredne srbijanske pjevaljke nesmetano ordiniraju BiH uzduž i poprijeko, ostaje da se vidi. Koncerati u Beogradu zakazani su 7., 8. i 9. decembra.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz...na-u-beogradu-ovaj-umjetnik-je-srbomrzac.html