"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drgi moji Merlin je musliman i normalno je bilo da podržava svoje pa i da im daje novac za naoružanje. Prije ću otići na njegov koncert jer je bar iskren nego na koncert čovjeka kao što je Balašević!

Jel to onaj vojvođanski džukac,koji na koncertu
u Hrvatskoj pljuje po svojoj otadžbini i kaže kako govori nekom
iskvarenom varijantom hrvatskog jezika ?
Smradina neviđena taj !

U ovoj pjesmi se pjeva o Srbiji:

Kako se piše ljubav
dali kao jedna rijec
ili su to uvijek barem dvije najmanje
ljudi se oduvijek sastaju, vole i
još uvijek rastaju

oprosticu joj sve nisam ja supermen
pa da mogu to na ledjima da ponesem
ugostit cu joj sne bolje im je kod mene
neka spavaju sve dok se ne promjene
koji si ti sloser........
Pokojni Duško Trifunović, jedan od naj-pjesnika Srba iz Bosne i Hercegovine je prvo bio šloser = bravar, a da ne spominjem Najvećeg Sina Svih Naših Naroda da je i on to bio.
Ovo je za mene pohvala, da sam ''šloser''.

Pjesmu "Da te nije Alija" je snimio za svog najboljeg druga iz djetinjstva koji se zvao Alija.

Što lažeš. napiso je za izetbegovića

Pa valjda je vrijeme da se konačno prevaziđu te gluposti koje traju još od rata.

Treba da klekne kao kad čita dnevni avaz pa da se izvini o moli za oproštaj sve Srbe

Dino Merlin neće pevati u Beogradu!
Dino Merlin ipak neće održati koncert u Beogradu 21. oktobra, kako su neki mediji najavljivali. Ovo je bosanskim i hrvatskim medijima saopštio menadžment sarajevske zvezde. Iz nezvaničnih izvora “Alo”saznaje da do spektakla u „Areni“ ili nekom većem prostoru neće doći jer se Merlin nije dogovorio oko novca sa ovdašnjim organizatorima. “Dino je uvek bio skup, ali sada je preterao. U doba velike svetske ekonomske krize niko ne može da napravi koncert pod tim materijalnim uslovima. Jedino ako želi da ode u minus”, otkrio je za „Alo!“ jedan od viđenijih beogadskih organizatora. Tako će, po svemu sudeći, bar ove jeseni, Beograđani ostati uskraćeni za koncert velikog estradnog maga.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Znaci ipak Srbomrzac,klerofasista i fundemantalista dolazi u Beograd.
Ko to zna :) Ima jos vazda do decembra :) Tadic ga zvao na 300 000 evrica,pitanje gde ce i Tadic biti u decembru;)
075-4.jpg

"Peticije24.com" su objavile: Ako si Srbin ili Srpkinja, ako voliš Srbiju potpiši peticiju
Širom Srbije pokrenuta je velika kampanja kako bi se što više ljudi odlučilo bojkotovati decembarske koncertne nastupe Dine Dervišhalidovića u Beogradskoj areni.

''Ovaj umjetnik je veliki 'srbomrzac'. Pored pjesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio ratnom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama, izdao je i album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše na stranici "peticije24.com".

U potpisu stoji da je inicijator peticije izvijesna Dragana.

Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.

Da li će pomračeni umovi uspjeti u svojoj nakani, iako istovremeno trećerazredne srbijanske pjevaljke nesmetano ordiniraju BiH uzduž i poprijeko, ostaje da se vidi. Koncerati u Beogradu zakazani su 7., 8. i 9. decembra.

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz...na-u-beogradu-ovaj-umjetnik-je-srbomrzac.html

da...poznata je stvar kako ovde ne nastupaju trecerazredni pevci i pevaljke iz svih okolnih bivsih republika...da, da, da... i ne samo sto nastupaju nego ovde grade karijere, i napasu se para.... cuti... kako li te samo nije sramota....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back