frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Nastavak teksta o ,,Juznom toku ,, ....
А ја никако нисам успевао. Већ сам почео да сумњам да ми Зорана и ИстВестБридге тројанишу по вајлесу

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavak teksta o ,,Juznom toku ,, ....

За опште информације:
Спољнотрговинска размјена Русиjи са Холандијом у 2010, према руској царинске статистике, износио је 58,4 милијарди долара.
Према подацима ФТС Русије, у 2010 Холандија је рангирана 2 место на промет страних трговинских партнера Русије, укључујући и 1 место - за извоз и 14 - за увоз.
Позитиван салдо у корист Русије у 2010 износио је 49,5 милијарди долара.
Русиjа: Главни извозни производи / више од 96 одсто свих порођаја /: сирова нафта, нафтни деривати, сирови никл и алуминијум, природни гас, бакарне катоде, феро легура, угљена смола.
Холандија: Прехрамбени производи и пољопривредни - 39,2 одсто, хемијских производа / 26,7 одсто / машине, опрема и возила / 25,6 одсто /
http://www.himsnab-spb.ru/announce/19-10-2011_2/
Кидање односа - стоп трговање. И.... ??????![]()
.. Znas sta je posle bilo ... 
А ја никако нисам успевао. Већ сам почео да сумњам да ми Зорана и ИстВестБридге тројанишу по вајлесу![]()

I neka bude kao onda kad su u Kataru napali Ruskog ambasadora ...... Znas sta je posle bilo ...
![]()

....
...

.voz ko voz ...Мени се баш свиђа. Подсећа ме на ону дивну стару песму: Боја маслинасто зелена, то ме подсећа...... bezobrazno zelena nije bas prikladna...

Ono kako stvari stoje može i u Pariz, London ili Berlin. 
Holandjanima bre isteko rok... gde je objasnjenje?
Bilo bi dobro izbombardovati Holandiju.
Братва, кто понимает, здесь какие-то подпиндосники кучкуются, вынюхивают все, крос скриптовые атаки проводят... Пора принимать меры.
Pora.
Nuzno takovih atakovat srazu i nakazat bezzalostno !
Хвала Богу, такви празноглавци Русији и нису потребни. Руско-Српској империји још мање.Evo, zvanicno priznajem da mi je Putinovka ogadila Rusiju na neko vreme.. Gora je od one Utah. Toliko kica i budalastog obozavanja je previse za moj stomak.

Ce gaje sami lale u Sibiru, sta ce im pa cvece, nego od kud to da Rusi piju olandsko mleko? Sta ti Rusi uopste proizvode.Kompetan izvoz mleka i mlecnih proizvoda iz holandije u Rusiju je danas obustavljen, zbog higijensko - mikrobiloske neispravnosti ... holandija gubi milijarde evra posle ove odluke Ruski sanitarnih sluzbi .....
Ovo je tek prvi korak - i piva su im neispravna, kao i povrce i cvece ....
]
Kompetan izvoz mleka i mlecnih proizvoda iz holandije u Rusiju je danas obustavljen, zbog higijensko - mikrobiloske neispravnosti ... holandija gubi milijarde evra posle ove odluke Ruski sanitarnih sluzbi .....
Ovo je tek prvi korak - i piva su im neispravna, kao i povrce i cvece ....
Молочная продукция Нидерландов не прошла проверку Россельхознадзора
09.10.2013, 12:55 | «Газета.Ru»
Предварительные итоги проверки поставщиков молочной продукции из Нидерландов в России неудовлетворительные, сообщает «Интерфакс» со ссылкой на заявление главы Россельхознадзора Сергея Данкверта.
В частности, необходима срочная актуализация списка поставщиков со стороны голландской ветслужбы. «Как оказалось, ветслужба этой страны подписывает документы, не видя продукции… С другой стороны, при Минэкономики Нидерландов есть служба, которая проверяет качество молока. Получается, что ветеринары проверяют молоко меньше, а мы принимаем гарантии не ветслужбы, а другой структуры — мы этого не понимаем», — пояснил Данкверт, добавив, что теперь российская ветслужба будет тщательнее проверять молочную продукцию страны.
На сегодняшний день в список поставщиков включено 71 предприятие. «Но желание поставлять свою продукцию в Россию не является основанием для включения в список поставщиков, основанием является выполнение российских ветеринарно-санитарных требований», — заявил глава Россельхознадзора.
http://www.gazeta.ru/business/news/2013/10/09/n_3240741.shtml