Forumasi u politickom trileru

Ovim bezobrazlukom zaradio si uriniranje po islamu svom ljubljenom. :cool:
pogodila te istina iz skorzievog remek dela :lol:

sta da radim, takvi ste mi vi svi iz sns sekte. moje vidjenje, stavi ti mene da te podsecam na kingkonga ili na nekog sabahudina :lol: znas koliko ce da me potrese misljenje nekog ko ide ulicom i vitla istom mapom :lol:

a dadaoh mu prekogniciju poznavaoca umetnosti sta vredi šanirati...al njega pogodilo sto je..... pepe. :)

pogodila te istina iz skorzievog remek dela :lol:

sta da radim, takvi ste mi vi svi iz sns sekte. moje vidjenje, stavi ti mene da te podsecam na kingkonga ili na nekog sabahudina :lol: znas koliko ce da me potrese misljenje nekog ko ide ulicom i vitla istom mapom :lol:

a dadaoh mu prekogniciju i poznavaoca umetnosti sta vredi šanirati...al njeg pogodilo sto je..... pepe. :)
Meni se čini da je tebe pogodilo kad ti neko urinira na Kur'an, pa ga klevetaš najgore... :mrgreen:

OndaK sve u redu.

:sad2:

Njegove papaje, sok od neprcane visnje (pardon, ne prskane) i mleko od jos neparene koze...

voli da glumata...
:mrgreen:

Ma nije, čitao sam tu na forumu neke upise, zna taj i mesinu dobru spremiti.
Vidi moje prekjučerašnje šapa djelo, chilli con carne:

PXL-20251024-153056759.jpg

🐈

Што би ти фалило да си Марко Ђурић Тапшач? Обојица хвалите жвалегу. Буквално му вирите из ... :mrgreen:
Gospodin Dragan Vulin hrabri je heroj, dok je Đurić najobičnija ulizica.
Iako, prevario se ako misli da će se nakrasti para u SNS-u, tamo se svaki dinar dvaput okreće i sve ide narodu.
Trebao se u tu svrhu učlaniti kod Đilasa.

Gospodin Dragan Vulin hrabri je heroj, dok je Đurić najobičnija ulizica.
Iako, prevario se ako misli da će se nakrasti para u SNS-u, tamo se svaki dinar dvaput okreće i sve ide narodu.
Trebao se u tu svrhu učlaniti kod Đilasa.
Bruka, mačko, da ne znaš da je Vulin Aleksandar, a ne Dragan.
Dragani su Đilas i Vučićević. :mrgreen:

Jel sa halapenjosima? :njam:
Nažalost ne.
Koristio sam neke svježe talijanske chilli papričice.
Jalapenos sam našao samo ukiseljene, u staklenci, to mi nije to, ali što se tiče smjese začina, sam sam pravio, npr. papar i korijander je prvo tostiran, a nakon toga sam ih drobio u mužaru.
Pitam se da li bi halapenose mogao uzgojiti u vrtu, zato što plastenik nemam, ili barem na terasi.

Back