- Poruka
- 8.155
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OndaK sve u redu.Спрема по рецептима чувене @Pinocchio светски познатог шефа кухиње.
Mislim da taj itekako zna dobro kuhati.

ali koje on face pravi.. kao dete kad se upiski a tata ga grdi![]()
pogodila te istina iz skorzievog remek delaOvim bezobrazlukom zaradio si uriniranje po islamu svom ljubljenom.![]()

znas koliko ce da me potrese misljenje nekog ko ide ulicom i vitla istom mapom 

tema je stala..... skidaju se masovno torenti da se vidi sta to ima u filmu sto je rostiljdziju podsetiloŠto neko reče - Smrzo se ko jelen pred farovima.

Meni se čini da je tebe pogodilo kad ti neko urinira na Kur'an, pa ga klevetaš najgore...pogodila te istina iz skorzievog remek dela
sta da radim, takvi ste mi vi svi iz sns sekte. moje vidjenje, stavi ti mene da te podsecam na kingkonga ili na nekog sabahudinaznas koliko ce da me potrese misljenje nekog ko ide ulicom i vitla istom mapom
a dadaoh mu prekogniciju i poznavaoca umetnosti sta vredi šanirati...al njeg pogodilo sto je..... pepe.![]()

OndaK sve u redu.
Njegove papaje, sok od neprcane visnje (pardon, ne prskane) i mleko od jos neparene koze...
voli da glumata...

To ti je naš Kurki. Iznervirao sam ga ne nekoj desetoj temi, a on onda smisli najbesmisleniju klevetu da se osveti. Kao da mu je Vučić brat.

Ma nije, čitao sam tu na forumu neke upise, zna taj i mesinu dobru spremiti.
Vidi moje prekjučerašnje šapa djelo, chilli con carne:
![]()
![]()

Gospodin Dragan Vulin hrabri je heroj, dok je Đurić najobičnija ulizica.Што би ти фалило да си Марко Ђурић Тапшач? Обојица хвалите жвалегу. Буквално му вирите из ...![]()
Naglasak je na tome da niko od nabrojanih nije nikakav bot,već ljudi imaju drugačije stavove i poglede od njega.
Šta misliš ko je veća paljevina kurki ili Darth?To ti je naš Kurki. Iznervirao sam ga ne nekoj desetoj temi, a on onda smisli najbesmisleniju klevetu da se osveti. Kao da mu je Vučić brat.![]()

Bruka, mačko, da ne znaš da je Vulin Aleksandar, a ne Dragan.Gospodin Dragan Vulin hrabri je heroj, dok je Đurić najobičnija ulizica.
Iako, prevario se ako misli da će se nakrasti para u SNS-u, tamo se svaki dinar dvaput okreće i sve ide narodu.
Trebao se u tu svrhu učlaniti kod Đilasa.

Nažalost ne.Jel sa halapenjosima?![]()
Kurki. Taj Dart glumata.Šta misliš ko je veća paljevina kurki ili Darth?![]()
Jao da, Dragan Vulin je onaj lik iz Glavaševe stranke.Bruka, mačko, da ne znaš da je Vulin Aleksandar, a ne Dragan.
Dragani su Đilas i Vučićević.![]()
Znači, Šešelj i Vulin imaju rođake u hrvatskoj desnici.Jao da, Dragan Vulin je onaj lik iz Glavaševe stranke.
![]()

Mačak je samo simpatizer,ali ne i član SNS.Bruka, mačko, da ne znaš da je Vulin Aleksandar, a ne Dragan.
Dragani su Đilas i Vučićević.![]()

Jel i Rade Leskovac s njima u ekipi?Jao da, Dragan Vulin je onaj lik iz Glavaševe stranke.
![]()

Evo ga, bivšt Glavaševac, danas u HDZ-u:Znači, Šešelj i Vulin imaju rođake u hrvatskoj desnici.![]()
Otkud ti on pao na pamet, o tom liku nisam ništa čuo, ima sigurno 10 godina.Jel i Rade Leskovac s njima u ekipi?![]()

Mačak i ti biste mogli da igrate u osevremenjenoj Bici na Neretvi, kao Bata i Boris!Mačak je samo simpatizer,ali ne i član SNS.![]()