Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Sad ce da izglasaju nove nacisticke zakone,odobre ratove,napune fema kampove...![]()
Pa jasno .... samo jos koja da pukne ...
Helikopter evakuise ranjene ....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ce da izglasaju nove nacisticke zakone,odobre ratove,napune fema kampove...![]()
Pa jasno .... samo jos koja da pukne ...
Helikopter evakuise ranjene ....
![]()
Pucnjava u Vasingtonu , ispred Kapitol Hila ..... Zasto me to ne cudi ....
![]()
Osvald ce biti uhapsen !![]()
![]()
![]()
![]()
To Klinton demokracki priprema sebi tezgu za Belu Kuću.A što vole da džogiraju.
http://2.***************/-AKeQiuR-SZ8/UYfQ5r6PEAI/AAAAAAAAFzk/5f-vkrSi-pU/s1600/gifs_993dp.gif
![]()
To Klinton demokracki priprema sebi tezgu za Belu Kuću.![]()
Imamo mi lobi, rade oni na tome vec 17 godina ( Lepi Bora, Tihi, Komunistkinja, Putinovka) nego lobisti ko lobisti.Pod hitno ujedinjenje Srbije I Ruske Imperije!
Imamo mi lobi, rade oni na tome vec 17 godina ( Lepi Bora, Tihi, Komunistkinja, Putinovka) nego lobisti ko lobisti.
Maznjavaju pare, a zapravo samo vunovlacare po forumu obmanjujuci nas.
Ne moras otporu... Otpor se toliko nakupio para od amera da je to bruka.. Eno ga vodja otpora uziva u vili na majami bicuSve pare koje sam dobio od Rusa poklanjam organizatorima Parade ponosa i ,,Otporu ,, !
p.s. Rusi nisu hteli ni da mi posalju tipove sportske prognoze za Ruski fudbalski sampionat , sto im NIKAD necu oprostiti ... a stalno ih promasujem !![]()
Imamo mi lobi, rade oni na tome vec 17 godina ( Lepi Bora, Tihi, Komunistkinja, Putinovka) nego lobisti ko lobisti.
Maznjavaju pare, a zapravo samo vunovlacare po forumu obmanjujuci nas.
Simpatican Rus, ali ce ga majstor Klicko srediti![]()
Nisi se valjda stvarno kladio na Rusa?Klicko pada u 4 rundi !
p.s. Ne malerisi mi tiket !!!![]()
Nisi se valjda stvarno kladio na Rusa?
Ti bre nisi normalan
Aj necu da malerisem, neka pobedi ovaj tvoj ( ne umem ni ime da mu zapamtim).
- - - - - - - - - -
@Dulesrbenda
pa vec smo prezvakavali Putina i Nobela, dali smo mu svi Nobela. Bas si bre dosadan.
Interesantno .
1. Kompnija iz amerika kupila u Rusiji 1 MILIJARDUmetaka za kalasnjikov . Najveci deo za privatne vlasnike tog oruzja .
2. Vlada amerike je kupila jos 1,6 milijardi metaka - za potrebe treninga specijalnih agenata Departmana nacionalne bezbednosti . Za usporedbu , u spicu ratova u Iraku i Avganistanu americki vojnici su trosili oko 6 miliona metaka dnevno . Dakle, ovolika kolicina metaka je dovoljna za 20 godisnji gradjanski rat - s oszirom da ih kupuje agencija koja obezbedjuje unutrasnju bezbednost zemlje . !
3. Ali tu nije kraj - Departman nacionalne bezbednosti planira da kupi jos 750 miliona metaka - sa eksplozivnim zrnom , a tokom ove godine vec su kupili 450 miliona takvih metaka .
4. Ali ni tu nije kraj - administracija socijalne sluzbe (Social Security Administration ), ciji je resor isplata penzija , invalidnina, raznih socijalnih davanja za trudnice i druga lica koja imaju pravo na socijalnu podrzku vlade narucila je 174 miliona metaka sa ekspanzivnim punjenjem !
5. Ali ni tu nije kraj - Nacionalna agencija za izucavanje okeana i atmosfere ugovorila je kupovinu 46 000 metaka sa ekspanzivnim punjenjem !
![]()
Zivela americka demokratija !![]()
Pa kalaš je najpopularnije oružje u svetu, a najviše u Americi.Interesantno .
1. Kompnija iz amerika kupila u Rusiji 1 MILIJARDUmetaka za kalasnjikov . Najveci deo za privatne vlasnike tog oruzja .
2. Vlada amerike je kupila jos 1,6 milijardi metaka - za potrebe treninga specijalnih agenata Departmana nacionalne bezbednosti . Za usporedbu , u spicu ratova u Iraku i Avganistanu americki vojnici su trosili oko 6 miliona metaka dnevno . Dakle, ovolika kolicina metaka je dovoljna za 20 godisnji gradjanski rat - s oszirom da ih kupuje agencija koja obezbedjuje unutrasnju bezbednost zemlje . !
3. Ali tu nije kraj - Departman nacionalne bezbednosti planira da kupi jos 750 miliona metaka - sa eksplozivnim zrnom , a tokom ove godine vec su kupili 450 miliona takvih metaka .
4. Ali ni tu nije kraj - administracija socijalne sluzbe (Social Security Administration ), ciji je resor isplata penzija , invalidnina, raznih socijalnih davanja za trudnice i druga lica koja imaju pravo na socijalnu podrzku vlade narucila je 174 miliona metaka sa ekspanzivnim punjenjem !
5. Ali ni tu nije kraj - Nacionalna agencija za izucavanje okeana i atmosfere ugovorila je kupovinu 46 000 metaka sa ekspanzivnim punjenjem !
![]()
Zivela americka demokratija !![]()