Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

Ovo studenti trebaju spriječiti......ovi iz Gane ne samo da su dobri inžinjeri,arhitekti,liječnici,statičari etc......veći je problem što su im alatke sve preko 20....doći će do tektonskih poremećaja u RS.
Znaš li, da kad ameriški nosači aviona i ostali ratni brodovi dolaze u posetu Hrvatskoj, crnački mornari svaki put obrade nekoliko tisuća Hrvatica, otprilike 6K hrvatskih žena i devojaka.

To je još jedna podvala ovih što hoće da nasele Evropu migrantima. Treba da se pruže koliko mogu, ako su u demografskom padu jednog dana će se oporaviti a ne dovlačiti kojekakve ništarije. Nemačku jesu velikim delom izgradili Balkanci ali šta im je trebalo sve ovo sa Turcima i Arapima?

Ne zaboravi da je tvoja Alisa lezbejka i da joj je ženska ciganka. Ne zaboravi da ti Afd glorifikuje izrael iako znaju da jevreji finansiraju Migrante prema Evropi.

Ne zaboravi da je tvoja Alisa lezbejka i da joj je ženska ciganka. Ne zaboravi da ti Afd glorifikuje izrael iako znaju da jevreji finansiraju Migrante prema Evropi.
Znam ja bolje od tebe da AfD hoće da se mejnstrimuje i šalje poruku lgbt i ujedno legalnim migrantima da nije protiv njih i da privuče njihove glasove. Možemo da raspravljamo o tome da li se to svidja glasačima AfDa (meni ne) ali sigurno je da je AfD patriotska stranka kakve nema u Nemačkoj. I da neće da odstupi od svoje politike prema islamizaciji Evrope.

Ovo za Izrael nemam komentara. Koliko znam, migranti u Srbiji su vidjeni kako u western unionu podižu novac koji im stiže iz Saudijske Arabije

Znam ja bolje od tebe da AfD hoće da se mejnstrimuje i šalje poruku lgbt i ujedno legalnim migrantima da nije protiv njih i da privuče njihove glasove. Možemo da raspravljamo o tome da li se to svidja glasačima AfDa (meni ne) ali sigurno je da je AfD patriotska stranka kakve nema u Nemačkoj. I da neće da odstupi od svoje politike prema islamizaciji Evrope.

Ovo za Izrael nemam komentara. Koliko znam, migranti u Srbiji su vidjeni kako u western unionu podižu novac koji im stiže iz Saudijske Arabije

Ko drži humanitarne NVO organizacije, Vehabije? Jel i Soroš to ?

Poslednja izmena od moderatora:
Možda je Turčin.
1000018579.jpg

Back