FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.880
Ne dao Bog.Ganci imaju fantastičan reproduktivni potencijal i ako Srbija ovo pravilno odigra za 3-5 god može se roditi do 350 000 novih žitelja Srbije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dao Bog.Ganci imaju fantastičan reproduktivni potencijal i ako Srbija ovo pravilno odigra za 3-5 god može se roditi do 350 000 novih žitelja Srbije.
Znaš li, da kad ameriški nosači aviona i ostali ratni brodovi dolaze u posetu Hrvatskoj, crnački mornari svaki put obrade nekoliko tisuća Hrvatica, otprilike 6K hrvatskih žena i devojaka.Ovo studenti trebaju spriječiti......ovi iz Gane ne samo da su dobri inžinjeri,arhitekti,liječnici,statičari etc......veći je problem što su im alatke sve preko 20....doći će do tektonskih poremećaja u RS.
Demografskoj obnovi Kosove.Први корак ка демографској обнови је укидање капитализма.
To je još jedna podvala ovih što hoće da nasele Evropu migrantima. Treba da se pruže koliko mogu, ako su u demografskom padu jednog dana će se oporaviti a ne dovlačiti kojekakve ništarije. Nemačku jesu velikim delom izgradili Balkanci ali šta im je trebalo sve ovo sa Turcima i Arapima?
Znam ja bolje od tebe da AfD hoće da se mejnstrimuje i šalje poruku lgbt i ujedno legalnim migrantima da nije protiv njih i da privuče njihove glasove. Možemo da raspravljamo o tome da li se to svidja glasačima AfDa (meni ne) ali sigurno je da je AfD patriotska stranka kakve nema u Nemačkoj. I da neće da odstupi od svoje politike prema islamizaciji Evrope.Ne zaboravi da je tvoja Alisa lezbejka i da joj je ženska ciganka. Ne zaboravi da ti Afd glorifikuje izrael iako znaju da jevreji finansiraju Migrante prema Evropi.
Znam ja bolje od tebe da AfD hoće da se mejnstrimuje i šalje poruku lgbt i ujedno legalnim migrantima da nije protiv njih i da privuče njihove glasove. Možemo da raspravljamo o tome da li se to svidja glasačima AfDa (meni ne) ali sigurno je da je AfD patriotska stranka kakve nema u Nemačkoj. I da neće da odstupi od svoje politike prema islamizaciji Evrope.
Ovo za Izrael nemam komentara. Koliko znam, migranti u Srbiji su vidjeni kako u western unionu podižu novac koji im stiže iz Saudijske Arabije
Izraelu fali još samo islamizovana EvropaKo drži humanitarne NVO organizacije, Vehabije? Jel i Soroš to ?
U al ce da se u Srbiji masovno radjaju mali Kara DjordeviciGana je u poodmaklim pregovorima sa Republikom Srbijom kako bi obezbedila deo od 100.000 radnih dozvola koje Srbija planira da izda ove godine, javljaju tamošnji mediji.
https://n1info.rs/biznis/srbija-izdaje-100000-radnih-dozvola-gana-zeli-da-posalje-svoje-mlade/
Ok, da li Srbiji čestitati na ovolikom enormnom uvozu profesionalaca, ili je žaliti ?
Kosher desnica...
Mislim da se na kraju ipak ispostavilo da je Italijan.
Zasto ovo ne moze u Srbiji? Zasto Srbima nije dozvoljeno da se brane?
И мени овај ''Швајцарац'' личи на Шипца.Šuška se da ga je Albanac doveo u red
Možda je Turčin.Crna kosa, balkanske crte lica i karakter koji pokazuje da nije nešto nežan i osetljiv za prava manjina govori da baš jeste, još činjenica da ih je Švajcarska puna.
Ova garava verovatno lepša od tebeEvo je i Alisa, ljuta Germanka, Evropljanka i antimigrantkinja sa njenom tamnom i ne preterano germanskom polovinom:
TotalnoZasto se u Srbiji odmah dobije prijava ako patosiras nasilnika ili lopova?
Jeste vi nenormalna drzava?
Ovo je logički zaključak trećesvetskog jugoslavenstva. Ni sovjetizam nije mogao da ovakav efekat učini u zapadnjačkim periferijama tipa Poljska, a anti western antifascists su svi za crne SrbeNe dao Bog.
Nacionalboljsevizam. Hteli su, eto im ga.Ovo je logički zaključak trećesvetskog jugoslavenstva. Ni sovjetizam nije mogao da ovakav efekat učini u zapadnjačkim periferijama tipa Poljska, a anti western antifascists su svi za crne Srbe