Srbija predala svoje zlato

Ja hoću ali ne vidim kako će se do toga doći. promena vlasti ne znači i promenu sistema ..To da li će da vlada Petar ili Savo je manje bitno
sa autokratama nece doci do demokratije, to je valjda jasno? sistem se nece sam do sebe zameniti, lustracija nije targetovanje ili osveta, ali videcete da nismo mi postavili stvari: ILI MI ILI ON, vec da se neko drugi krije iza te postavke da mi ne trebamo da postojimo, i "kome se ne svidja pasos u ruke, i aus"

sa autokratama nece doci do demokratije, to je valjda jasno? sistem se nece sam do sebe zameniti, lustracija nije targetovanje ili osveta, ali videcete da nismo mi postavili stvari: ILI MI ILI ON, vec da se neko drugi krije iza te postavke da mi ne trebamo da postojimo, i "kome se ne svidja pasos u ruke, i aus"
Daj bože ali sumljam da postoji svest ..Kako da uredis nešto a ne znaš kako to izgleda ..Srbija ide iz revolucije u revoluciju baš iz tog razloga

Pa to je tajna zivota u Srbiji , dodju lideri glupima, oni se naguze i budu poebani , malo uzdaha i kasnije buka, pa se sve smiri...odu ebaci , i ostane trudnjaca...

Nasilje je srz zivota, ne pamet, ....
sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli - dajte ljudi da mi najbolji od najboljih,. elita i plemstvo uredimo stvari, a vi manje sposobni se sklonite da ne smetate,. jer vidite da nista ne mozete da ucinite, samo trucate o nasilju

dakle, ovo je stivo koje ste propustili vi, a ne mi - samo trebate da nas pozovete, i kazete - DA, VI STE PRAVI, SA VAMA NECEMO POGRESITI... mi ionako preuzimamo ceo svet, nego je meni zao da srbija i dalje pati

ovo je dakle nas ideolog, nista ne krijemo ceo svemir je nas, a ne jedna planeta zemlja, drz'te se dobro, djavolisanje se nece isplatiti nikome

VLADATI MORAJU NAJBOLjI

1753639411736.png
Нови Стандард
https://standard.rs › 2015/01/05

·Translate this page

Jan 5, 2015 — IVAN ILjIN.

Poslednja izmena:
sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli - dajte ljudi da mi najbolji od najboljih,. elita i plemstvo uredimo stvari, a vi manje sposobni se sklonite da ne smetate,. jer vidite da nista ne mozete da ucinite, samo trucate o nasilju

dakle, ovo je stivo koje ste propustili vi, a ne mi - samo trebate da nas pozovete, i kazete - DA, VI STE PRAVI, SA VAMA NECEMO POGRESITI... mi ionako preuzimamo ceo svet, nego je meni zao da srbija i dalje pati

ovo je dakle nas ideolog, nista ne krijemo ceo svemir je nas, a ne jedna planeta zemlja, drz'te se dobro, djavolisanje se nece isplatiti nikome

VLADATI MORAJU NAJBOLjI

Pogledajte prilog 1762181
Нови Стандард
https://standard.rs › 2015/01/05

·Translate this page

Jan 5, 2015 — IVAN ILjIN.
Uuuuu pre ce voda da potekne uzbrdo nego sto ce to da se desi...

Ja znam kako to moze da se desi , nije da ne znam, ali sam trenutno nemocan da to odradim jer nesvesno vecina ometa da bas to uradim...a na sasvim desetom mestu...ako uspem da ih iscimam, onda cu moci da odradim to ...da voda potekne uzvodno..

Usput to je moguce, ali ne mislim na bukvalnu stvar...

Uuuuu pre ce voda da potekne uzbrdo nego sto ce to da se desi...

Ja znam kako to moze da se desi , nije da ne znam, ali sam trenutno nemocan da to odradim jer nesvesno vecina ometa da bas to uradim...a na sasvim desetom mestu...ako uspem da ih iscimam, onda cu moci da odradim to ...da voda potekne uzvodno..

Usput to je moguce, ali ne mislim na bukvalnu stvar...
slusaj: tropa si, samo se makni da ne smetas, i super

Back