savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.619
Српски црнци ће имати дуже милоклизе од хрватских.Crni Srbin, ne Balkanac
Sjaj gimnastičar i lanac
Duva se crna kara više neg Rakiju Šarac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Српски црнци ће имати дуже милоклизе од хрватских.Crni Srbin, ne Balkanac
Sjaj gimnastičar i lanac
Duva se crna kara više neg Rakiju Šarac
Nije zaštitilo od rasne degradacije pod nepismenim bravarom i klikom obućaraРешење је да се Срби откаче од капитализма, потрошачког друштва и западњачке декаденције.
Ali neće biti Srbi nego crnci.Српски црнци ће имати дуже милоклизе од хрватских.
Јесте у извесној мери.Када би се вратили на стопе наталитета од пре 40 година, могли би да певамо, и уопште нам не би требали страни радници.Nije zaštitilo od rasne degradacije pod nepismenim bravarom i klikom obućara
To je još jedna podvala ovih što hoće da nasele Evropu migrantima. Treba da se pruže koliko mogu, ako su u demografskom padu jednog dana će se oporaviti a ne dovlačiti kojekakve ništarije. Nemačku jesu velikim delom izgradili Balkanci ali šta im je trebalo sve ovo sa Turcima i Arapima?Да су Немци у СР Немачкој имали већи фертилитет, не би им били потребни страни радници.Први гастарбајтери у Немачкој су били Италијани, Португалци , Турци, Курди из Турске.Касније су долазили Југословени и други.
Немачка је имала велики демографски губитак у Другом светском рату, али им је досељено још више Немаца из Чешке, Пољске, Румуније и Југославије, али се због лошег наталитета брзо указала потреба за страним радницима.
Ovo kao smešno?Српски црнци ће имати дуже милоклизе од хрватских.
Komunizam u SFRJ je digao natalitet samo Šiptarima.Јесте у извесној мери.Када би се вратили на стопе наталитета од пре 40 година, могли би да певамо, и уопште нам не би требали страни радници.
Dobra mi je ova njegova logika. "Kapitalizam nas je urnisao, kapitalistu Vučića podržati jer uvodi strane radnike da potisnu domaće, a strani radnici su loše! Ali su potrebni."Ovo kao smešno?
Counterpoint:
Apsolutni debilizam, neshvatljivo. Ne možemo da se učimo na tudjim greškama?Dobra mi je ova njegova logika. "Kapitalizam nas je urnisao, kapitalistu Vučića podržati jer uvodi strane radnike da potisnu domaće, a strani radnici su loše! Ali su potrebni."
Pa ako su loši šta će ti
Не можеш у капитализму да се пружиш колико можеш, мора стално да се више производи, иначе долази до рецесије и кризе.To je još jedna podvala ovih što hoće da nasele Evropu migrantima. Treba da se pruže koliko mogu, ako su u demografskom padu jednog dana će se oporaviti a ne dovlačiti kojekakve ništarije. Nemačku jesu velikim delom izgradili Balkanci ali šta im je trebalo sve ovo sa Turcima i Arapima?
Još jedna zabluda.Не можеш у капитализму да се пружиш колико можеш, мора стално да се више производи, иначе долази до рецесије и кризе.
Цена учења на туђим грешкама је прилично висока.Да би нацију демографски обновио, мораш прво да се одрекнеш потрошачког друштва, и да се садашње генерације жртвују за постојање будућих.Велики број људи би био против тога, и стално би се бунили, а тај процес обнове би морао да траје неколико деценија, и у тако дугом периоду постојала би велика вероватноћа да тај систем буде свргнут.Apsolutni debilizam, neshvatljivo. Ne možemo da se učimo na tudjim greškama?
Ако си ти заиста разоткрио ову "заблуду", онда је то нова макроекономска теорија која заслужује Нобелову награду.Još jedna zabluda.
Није то мазохизам, него конзумеризам.Ne znam koji je to mazohizam pa da voliš da ti se zemlja pretvori u Mogadiš ili Bejrut i još se sprdaš sa time.
Delom jesi u pravu, prvi put. Put ka demografskoj obnovi jeste težak, skoro neverovatan u ovom trenutku vladavine zapadne oligarhije. Ali ničija nije gorela do zore, doživljavali smo i mnogo veće obrte, samo u dvadesetom veku.Цена учења на туђим грешкама је прилично висока.Да би нацију демографски обновио, мораш прво да се одрекнеш потрошачког друштва, и да се садашње генерације жртвују за постојање будућих.Велики број људи би био против тога, и стално би се бунили, а тај процес обнове би морао да траје неколико деценија, и у тако дугом периоду постојала би велика вероватноћа да тај систем буде свргнут.
Ничија није горела до зоре, али и нашем народу истиче време.Delom jesi u pravu, prvi put. Put ka demografskoj obnovi jeste težak, skoro neverovatan u ovom trenutku vladavine zapadne oligarhije. Ali ničija nije gorela do zore, doživljavali smo i mnogo veće obrte, samo u dvadesetom veku.
Први корак ка демографској обнови је укидање капитализма.Dobra mi je ova njegova logika. "Kapitalizam nas je urnisao, kapitalistu Vučića podržati jer uvodi strane radnike da potisnu domaće, a strani radnici su loše! Ali su potrebni."
Pa ako su loši šta će ti
To su oni isti koji te ubedjuju da je naseljavalje Evrope migrantima neophodnost, da je sasvim u redu, poželjno da gej parovi usvajaju decu... itd itdАко си ти заиста разоткрио ову "заблуду", онда је то нова макроекономска теорија која заслужује Нобелову награду.
Ne možeš da uništiš moje pravo da imam radnike koji rade za mene i koje ja plaćam za taj rad. To je već ispričana priča sa Lenjinom, Staljinom i ostalima.Први корак ка демографској обнови је укидање капитализма.
Па онда мора да изумремо.Ne možeš da uništiš moje pravo da imam radnike koji rade za mene i koje ja plaćam za taj rad. To je već ispričana priča sa Lenjinom, Staljinom i ostalima.
Ti izumri, mi se još držimoПа онда мора да изумремо.