Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li biste prihvatili ponudu Gane ako umesto 100.000 crnaca posalju 100.000 crnkinja?
Ja Dalmatinac da nešto radim, da se potrudim? Jes ti normalan? Ako neće sama, neću je ja tjerati. Uostalom, imam suprugu, old school tip žene, više gledam za sina
Na stranu šale i zaebancije,ali dovođenje velikog broja ljudi druge rase,nacije i kulture u malu državu kao što je Srbija je suludo.
Naročito iz siromašnih zemalja u koje vjerovatno većina neće imati namjeru da se vrati nikada.
Ma šta mi mislili o Srbiji i kako se zivi,ona je Svajcarska u odnosu na neke druge drzave u svijetu.
I to nije rasizam nego zdrav razum.
Podržavam inicijativu, pogotovo ako bi postojala komisija čiji bi član bio i ja koja bi na licu mesta određivala koja kandidatkinja je prihvatljiva za odlazak u Srbiju a koja nije. Pri tome ne bih pravio diskriminaciju po debljini i veličini dupeta. Te ostavite na stranu i napišite "Za čika Suavea" a ja ću već nekako izaći na kraj sa njima. Spreman sam da se žrtvujem za Srbiju po tom pitanju.