Srbija pozvala svoje građane da ne putuju u Hrvatsku

Pazi, niko ne može da negira onaj silan broj ljudi na tompsonovom koncertu, ali o desničarima u svojoj zemlji treba da brinu kroati, mi kanda imamo prečeg posla od gledanja u komšijsko dvorište, vožde
Zanimljiva filozifija…
19AC1106-3198-4B66-9096-5424F91DD93F.jpeg

Ako cemo posteno Istra je uvek bila drugacija i tolerantnija. Ako bih isao u HR onda bi to bila Istra.

i ja kazem neka uzivaju u odmoru ali dovoljna je jedna budala da ti upropasti godisnji...sto mi to treba.
Tamo su se zapamtili Musolinijeva Italija, njegovi crnokošuljaši i Pavelićevo držanje povodom toga.

ODLUKA Srbije da svojim građanima preporuči da početkom kolovoza ne putuju u Hrvatsku vođena je "unutarnjopolitičkim motivima" Beograda, priopćilo je danas Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Hrvatske (MVEP).

Ministarstvo vanjskih poslova Srbije jučer je preporučilo državljanima da se "od 1. do 10. augusta 2025. suzdrže od putovanja u Republiku Hrvatsku". Ako se u tom razdoblju ipak nađu u Hrvatskoj, ministarstvo im preporučuje da "izbjegavaju skupove i druga javna okupljanja koja nose rizik od incidentnih situacija".

Detaljniji razlozi ove preporuke se u priopćenju srbijanskog ministarstva ne navode, ali se mogu dovesti u vezu s manifestacijama kojima će u Hrvatskoj u tom razdoblju biti obilježena obljetnica vojno-redarstvene operacije Oluja.

https://n1info.ba/regija/srbija-pozvala-svoje-gradjane-da-ne-putuju-u-hrvatsku/

Da li se to odnosi i na Srbe iz Srbije koji rade u Hrvatskoj cca njih oko 40.000?

Ne vidim sta je tu cudno. Ko je lud da putuje u neprijateljsku zemlju i da bude izlozen maltretiranju od strane nacista?
:D

Ne vidim sta je tu cudno. Ko je lud da putuje u neprijateljsku zemlju i da bude izlozen maltretiranju od strane nacista?
:D
Sad sam malo zbunjen jer trebam putovati za Srbiju za cca 10 dana.
Ako je RH neprijateljska država Srbiji, da li je i Srbija onda nužno neprijateljska država Hrvatskoj?
Tj, vrijedi li komutativnost?
Hoće li me maltretirati nacisti?

Sad sam malo zbunjen jer trebam putovati za Srbiju za cca 10 dana.
Ako je RH neprijateljska država Srbiji, da li je i Srbija onda nužno neprijateljska država Hrvatskoj?
Tj, vrijedi li komutativnost?
Hoće li me maltretirati nacisti?
Srbija je mafijaska diktatura; samim tim, ona je neprijateljska drzava i Srbima, a kamoli pa Hrvatima.

Hrvatska sa druge strane, je jedno 5 puta slobodnija drzava, i 10 puta sigurnija za Srbe danas, od Srbije. Koja je mafijaska diktatura.

Svi stranci koji dolaze u Srbiju, ulaza u nju na sopstvenu odgovornost, kao i kod Rusije, mi smo diktatorsko udbasko dno dna od drustva.

Back