leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.588
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda bi mnogima trebalo ukinuti pravo glasanja.u redu
ali im ukinuti pravo glasanja.
Niko nije kriv mladjima sto ne izlaze na izbore,a penzioneri porane i prvi su na birackim mjestima.one su svoje ispucale da prostis. nemoj neko pred grobom i ko je ispusena mustikla da mladjim narastajima pred kojima je zivot usere motku...
nije u redu.
tu bi moralo zakonom da se to uvede.
Ne znam...i covjek od pedeset pet valjda ima pravo da zivi,a time i da bude birac.maksimum do 60 godina da se glasa, mada bih ja sekao to na 55 plafon.
logika a i posteno.
nisu maloumne. ali oko izbora, vise nemaju sta da odlucuju. imaju penzije, aj zdravo.
Onda bi mnogima trebalo ukinuti pravo glasanja.
Ili da glasaju samo oni koji poznaju politicku situaciju.
Niko nije kriv mladjima sto ne izlaze na izbore,a penzioneri porane i prvi su na birackim mjestima.
Ne znam...i covjek od pedeset pet valjda ima pravo da zivi,a time i da bude birac.
Valjda ne glasas samo za svoju buducnost,vec i za buducnost svoje djece.
Nisam za tu starosnu diskriminaciju.
Osim toga,onda bi trebalo zabraniti i da politicari i kandidati budu stariji od pedeset.
Mozda bi ta opcija bila bolja.
Kad izbacimo stare,mlade,glupe,neupucene...bojim se da ce ostati malo biraca.Pa zato i rekoh da ne bi bilo lose da se uvede onda i neki starosni minimum sto se tice glasanja.
nemoj da izokreces. uostalom najmanje politicku situaciju i istinu poznaju stari ljudi.Onda bi mnogima trebalo ukinuti pravo glasanja.
Ili da glasaju samo oni koji poznaju politicku situaciju.
kojetsarije, rekoh sta je zdrava logika ostalo me ne zanimas oko ovoga, jasna si mi po tom pitanju.endeNiko nije kriv mladjima sto ne izlaze na izbore,a penzioneri porane i prvi su na birackim mjestima.
Ne znam...i covjek od pedeset pet valjda ima pravo da zivi,a time i da bude birac.
Valjda ne glasas samo za svoju buducnost,vec i za buducnost svoje djece.
Nisam za tu starosnu diskriminaciju.
Osim toga,onda bi trebalo zabraniti i da politicari i kandidati budu stariji od pedeset.
Mozda bi ta opcija bila bolja.
prekini da spinujes!Kad izbacimo stare,mlade,glupe,neupucene..
pa on je za sada na 18Ako cemo tako kapetane onda se mora i uvesti neki "minimum" godina da se moze glasati.
Kako vam je na Hvaru i Porecu?I za vreme njihovog obeležavanja 30 godina oluje, nacionalistička retorika će biti pojačana od strane hrvatskih političara što će uzburkati nacionalne strasti kod određenog broja populacije Hrvatske jer uvek je budala koje će se primiti na zapaljive govore, a malo će se i popiti, tako da neko sa srpskim tablicama ko boravi u HR, rizikuje da mu se ošteti auto. Ja da sam vlast, ne bih ni izdavao upozorenje. Nek idu ove naše budale tamo, nimalo ih ne žalim.
Kome to nama? Kada pisem, onda pisem u svoje ime. Mozda mislis ovdje na neke od forumasa koji su botoviHrvati nam jesu krvni neprijatelji, bez obzira na to šta radikali pričaju.
I za vreme njihovog obeležavanja 30 godina oluje, nacionalistička retorika će biti pojačana od strane hrvatskih političara što će uzburkati nacionalne strasti kod određenog broja populacije Hrvatske jer uvek je budala koje će se primiti na zapaljive govore, a malo će se i popiti, tako da neko sa srpskim tablicama ko boravi u HR, rizikuje da mu se ošteti auto. Ja da sam vlast, ne bih ni izdavao upozorenje. Nek idu ove naše budale tamo, nimalo ih ne žalim.
nemoj da izokreces. uostalom najmanje politicku situaciju i istinu poznaju stari ljudi.
logika je da neko sa 60 70 80 godina i ne treba da bira kakav ce zivot biti nekome ko ima 18 20 25 30 35 pa i 40 godina. LOGIKA zar ne, jer je njegovo isprduckalo da prostis.
Nije moja noga kročila na hrvatsko tle, niti će. Pomešao si me sa nekim.Kako vam je na Hvaru i Porecu?
Srpskoj populaciji generalno. A incidenti poput, oštećenja automobila srpskim državljanima koji tamo letuju, uništavanju I iscrtravanju ustaških na nadgrobnim spomenicima upokojnih Srba koji su živeli u nekadašnjoj Krajini, lomljenja dvojezičnih tabli na kojima je ispisana ćirilica, kao i nedavni ustaški koncert na kojem je prisustvovalo pola miliona Hrvata, mi je dovoljan dokaz da zaključim da nama Srbima Hrvatska neprijateljska zemja.Kome to nama? Kada pisem, onda pisem u svoje ime. Mozda mislis ovdje na neke od forumasa koji su botovi
Seruckaju i Hrvati na ovom forumu, i to daleko gore stvari, ali meni to ne smeta, niti pridajem tome bilo kakav značaj.Seruckas, seruckas i ne stajes. Kako to da su onda sigurni Srpski radnici koji rade godinama sezonski diljem jadranske obale?
Nikad više Srba i kao radnika i kao turista kao u zadnjih par godina u Hrvatskoj. Valjda bi Informer i TV Pink obavijestili cjelokupnu javnost o razbijanju srpskih automobila da se to dogodilo. 90 % onih na koncertu Thompsona sluša srpske cajke. To su ljudi iz BiH i iz ruralnih krajeva Hrvatske. ne slušaju oni Rock & Roli, Techno ili slično. Pa pevaljka Prijovička je napunila ZG Arenu 5 puta po 20.000 ljudi.Srpskoj populaciji generalno. A incidenti poput, oštećenja automobila srpskim državljanima koji tamo letuju, uništavanju I iscrtravanju ustaških na nadgrobnim spomenicima upokojnih Srba koji su živeli u nekadašnjoj Krajini, lomljenja dvojezičnih tabli na kojima je ispisana ćirilica, kao i nedavni ustaški koncert na kojem je prisustvovalo pola miliona Hrvata, mi je dovoljan dokaz da zaključim da nama Srbima Hrvatska neprijateljska zemja.
Sa Srbima sam te pomesao?Nije moja noga kročila na hrvatsko tle, niti će. Pomešao si me sa nekim.
Srpskoj populaciji generalno. A incidenti poput, oštećenja automobila srpskim državljanima koji tamo letuju, uništavanju I iscrtravanju ustaških na nadgrobnim spomenicima upokojnih Srba koji su živeli u nekadašnjoj Krajini, lomljenja dvojezičnih tabli na kojima je ispisana ćirilica, kao i nedavni ustaški koncert na kojem je prisustvovalo pola miliona Hrvata, mi je dovoljan dokaz da zaključim da nama Srbima Hrvatska neprijateljska zemja.
Seruckaju i Hrvati na ovom forumu, i to daleko gore stvari, ali meni to ne smeta, niti pridajem tome bilo kakav značaj.
A što se tiče Srba koji rade tamo, oni su sigurni iz razloga jer biraju reči koje izgovaraju da se ne bi zamerili svome poslodavcu, kolegama i mušterijama. Lično govoreći, prema tim Srbima imam 0 poštovanja, ali to je njihova stvar gde će i šta će da rade.
Potcjenjujes babe,one su mozda pametnije od tebe.
Nase babe,iako nepismene su bile itekako mudre.
Ti ih izjednacavas sa maloumnima.
Meni zvuči fer. Imamo dogovor.Nadam se da ni neće kročiti tvoji prljavi opanci u Hrvatsku.
Nek idu, ko im brani. Samo se uvek glasno nasmejem kada im lokalne ustaše izlupaju kola ili kada ih bace u vodu na rekreativno plivanje.Nikad više Srba i kao radnika i kao turista kao u zadnjih par godina u Hrvatskoj.
Dešavalo se godinama unazad, postoji bezbroj medijskih članaka o napadu na Srbe koji su letovali u Hr.Valjda bi Informer i TV Pink obavijestili cjelokupnu javnost o razbijanju srpskih automobila da se to dogodilo.
Ne pratim unutrašnje stvari u Hrvatskoj. Ne bih ispratio ni Tompsonov koncert da se o tome nije izveštavalo 24/7 po srpskim televizijama. Ne interesuje me ko šta sluša međ' hrvatskom populacijom, ko je sve bio tamo na Tompsonovom koncertu, niti ove srpske estradne ličnosti koje guraju priču bratstvo-jedinstvo ne bi li prodavali karte svojih koncerata po zemljama ex-yu.90 % onih na koncertu Thompsona sluša srpske cajke. To su ljudi iz BiH i iz ruralnih krajeva Hrvatske. ne slušaju oni Rock & Roli, Techno ili slično. Pa pevaljka Prijovička je napunila ZG Arenu 5 puta po 20.000 ljudi.
Ne bih se postavio nikako.Imam pitanje za tebe @narezak? Da kojim slucajem upoznas nekog, pricas s njime i nakon nekog vremena shvatis da je iz Hrvatske kako bi se postavio?
Okej.Osobno po meni ovdje na forumu i jedni i drugi seruckate. Ne treba nama Srbija za neprijatelja kao sta ni Srbiji ne treba Hrvatska za neprijatelja. Mi smo sami sebi neprijatelji.
Ti si tu pa sam te pitao cisto onako, a pises da su Hrvati, Srpskoj populaciji generalno neprijatelji.Ne bih se postavio nikako.
Valjda bih po govoru odmah zaključio da je iz Hrvatske. Jedino ako priča ekavski i pokušava da me izmanipuliše, ali nema veze. Ako kojim slučajem sretnem Hrvata u Srbiji, okej, ispričali smo se lepo se provedi ovde i onda svako na svoju stranu. Ja sam niko i ništa da branim nekome bilo šta, i ne znam zbog čega ti je mišljenje jednog random forumaša koji ima pseudonim "narezak" uopšte važno?
Osećam stravičan bol u preponama zbog Srba koji misle da im je Hrvatska neprijateljska zemlja, kao i zbog Hrvata koji misle da im je Srbija neprijateljska zemlja.mi je dovoljan dokaz da zaključim da nama Srbima Hrvatska neprijateljska zemja.
prekini da spinujes!
dovoljno je reci kad sa izbora odstranimo stare.
one preko 60 godina i cao zdravo.
a to sad dal je neko glup ili neupucen, upucen nije bitno njegova stvar.
bitno je da sebi bira zivot a onaj preko 60 70 80 ga je odprduckao i nije vise bitan ali moze da usere mladima i onima koji imaju 40 50 60 godina da zive jos..
uostalom, brini o glasanju uREP SRPSKOJ
ko tebi daje pravo uopste da se raspravljas oko nasih izbora u srbiji. ja u tvoje dvoriste po tom pitnaju ne turam nos!
pa te molim da o tome sa nama iz srbije uopste i ne raspravljas jer te niko nece ni pitati po bilo kakvom pitanju u srbiji...
sad se vratimo na temu
i mene mnogo boli patka sta ti mislis.Osećam stravičan bol u preponama zbog Srba koji misle da im je Hrvatska neprijateljska zemlja, kao i zbog Hrvata koji misle da im je Srbija neprijateljska zemlja.
mislim da je gore menjati carape poput nikova.Da botuješ za mene tačno bih ti zakonom zabranila da me igde pomeneš.
Ti si ustvari i najveća podrška sns-u ne bi me čudilo ni da si gorljivi član jer ovim baljezganjima rasteruješ ljude koji imaju iole pozitivno mišljenje o drugoj strani po onom:
- ako ovakvi zagovaraju promene, pu pu daleko bilo da me neko poistovećuje sa njima.