- Poruka
- 42.301
Smells like jeaolousy.
?
Mislim isto i za crnce, mislim muške primerke. Jel sam i na njih ljubomorna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smells like jeaolousy.
Sta je onda problem u odnosima izmedju nasih ljudi??
Nisam o tome ni pisala, samo sam rekla da se osećaju jače, što ja ne volim.Sta je onda problem u odnosima izmedju nasih ljudi?
Ja jesam ljubomoran na crnce. Imaju veće kitice od bijelaca. Nama muškima nikad dosta centimetara.?
Nisam ja na to aludirao, na nesto drugo sam mislio.Nisam o tome ni pisala, samo sam rekla da se osećaju jače, što ja ne volim.
Ja jesam ljubomoran na crnce. Imaju veće kitice od bijelaca. Nama muškima nikad dosta centimetara.
Ti da proveriš svakog ponaosob?a ako svakom uradimo test i primamo samo zdrave?
Они нису као ми.
Лењи су и глупи.
Навући ћемо беду на врат.
Неће долазити квалификована радна снага, него они које држава Гана не жели у свом атару.
.Svi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.
Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane
A sta npr ako zatrazimo od Gane da nam posalje 100.000 crnkinja ili lapo lapo?
Piram za druga @Alter_Ego_
Da li bi ste to podrzali?
autorska
Неко лаже, или Марко Ђурић, или Тихи.Svi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.
Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane
A sta npr ako zatrazimo od Gane da nam posalje 100.000 crnkinja ili lapo lapo?
Piram za druga @Alter_Ego_
Da li bi ste to podrzali?
autorska
Na dorcolu i zvezdari i starom gradu...gde bi stanovali ganci ?
a gde, kad je sve puno ?Na dorcolu i zvezdari i starom gradu...
Da vidis kad pocnu da dobacuju , da salecu klinkice, da prate u grupi po 10 neku zenu , mladica ili dete...brzo se napravi seljenje..a gde, kad je sve puno ?
ma tihi bot pali niske strasti, tuziti ga zeniBrate, ako ćete da se ženite samo zbog doopeta, ne znam šta bih rekla.
a tek ganjanke, kako samo mesaju, sta se sada foiiras kada si u naslovu sve rekao, bote sns-ovski, uzeli ste mito od sorosa, sad marko djuric kada je biomislim da su vredniji od mnogih Srba
svašta se izdešavalo u bivšoj jugi za ovih 40 godina ... mislim na mentalni sklop...gankinje su možda ženstvenijeBrate, ako ćete da se ženite samo zbog doopeta, ne znam šta bih rekla.
Bure?neka hvala, rasisti kojima su do pre 30 godina crnci skoro dzabe zemlju radili. Lako je tako biti jak farmer.Djuric je jevrej, a od toga ne može gore.
Ima belaca koji dolaze da žive u Srbiji, čak i anglosaksonaca.
https://youtube.com/@atticlife
Na ovom yt kanalu možeš videti dosta njih. Ljudi kojima su se smučili globohomo poredak i sve čari multikulturalizma. Takođe, idealno bi bilo uvesti Bure iz juznoafričke republike, dati im debele podsticaje i dobiješ najjače farmere na planeti. Ali to nije imigracija kakva je poželjna jevrejčinama i EU.
Vodi ih kući.mislim da su vredniji od mnogih Srba