Da li biste prihvatili ponudu Gane ako umesto 100.000 crnaca posalju 100.000 crnkinja?

Они нису као ми.

Лењи су и глупи.

Навући ћемо беду на врат.

Неће долазити квалификована радна снага, него они које држава Гана не жели у свом атару.

mislim da su vredniji od mnogih Srba

1000032103.jpg

Svi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.

Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane

A sta npr ako zatrazimo od Gane da nam posalje 100.000 crnkinja ili lapo lapo?

Piram za druga @Alter_Ego_

Da li bi ste to podrzali?

autorska
.
Глупост.

Срби *ебу само у хашким оптужницама и пресудама.

Иначе би нас овде било педесетак милиона...

.

Svi znamo koliko u Srbiji ima neozenjenih.

Vidim mnogi su besni zbog dolaska 100.000 crnaca iz Gane

A sta npr ako zatrazimo od Gane da nam posalje 100.000 crnkinja ili lapo lapo?

Piram za druga @Alter_Ego_

Da li bi ste to podrzali?

autorska
Неко лаже, или Марко Ђурић, или Тихи.

Treba hitno prekinuti proteste , sad kad nam dolaze Ganci na rad....niko ne ume sa njima kao vladajuci SNS....tako da sta je to 15 poginulih , ili koliko se sprema za prokop, kad nam dolazi 100 000 Gancija...

Igrali smo se malo oko protesta, videli da ne ide, vecina voli korupciju , mrze ginjenje, ali korupciju obozavaju , i tako , nasli smo zajednicki jezik na Gancijima...

Brate, ako ćete da se ženite samo zbog doopeta, ne znam šta bih rekla.
ma tihi bot pali niske strasti, tuziti ga zeni
mislim da su vredniji od mnogih Srba
a tek ganjanke, kako samo mesaju, sta se sada foiiras kada si u naslovu sve rekao, bote sns-ovski, uzeli ste mito od sorosa, sad marko djuric kada je bio

Djuric je jevrej, a od toga ne može gore.

Ima belaca koji dolaze da žive u Srbiji, čak i anglosaksonaca.

https://youtube.com/@atticlife

Na ovom yt kanalu možeš videti dosta njih. Ljudi kojima su se smučili globohomo poredak i sve čari multikulturalizma. Takođe, idealno bi bilo uvesti Bure iz juznoafričke republike, dati im debele podsticaje i dobiješ najjače farmere na planeti. Ali to nije imigracija kakva je poželjna jevrejčinama i EU.
Bure?neka hvala, rasisti kojima su do pre 30 godina crnci skoro dzabe zemlju radili. Lako je tako biti jak farmer.

Back