Srbija izdaje 100.000 radnih dozvola: Gana želi da pošalje svoje mlade

img_1_1755791290131.jpg

Долазак страних радника је неминован.Млади Срби су "деца" и са 22,23 и 25 година, маме им бришу дупе до 35-те или 40-те године, по правилу немају порода до средине 4 деценије живота или почетка 5 деценије.С друге стране, његов вршњак из Гане није дете у 20-тим годинама, има своју децу, и мора да ради да би их издржавао, па је спреман да оде у неку далеку земљу, да тамо ринта као коњ, једе паштету цео месец, и већи део плате пошаље својој породици у Гани.

Долазак страних радника је неминован.Млади Срби су "деца" и са 22,23 и 25 година, маме им бришу дупе до 35-те или 40-те године, по правилу немају порода до средине 4 деценије живота или почетка 5 деценије.С друге стране, његов вршњак из Гане није дете у 20-тим годинама, има своју децу, и мора да ради да би их издржавао, па је спреман да оде у неку далеку земљу, да тамо ринта као коњ, једе паштету цео месец, и већи део плате пошаље својој породици у Гани.
Ti se sine drogiraš? Afrikanac da rinta i jede paštetu. Vidiš i zmajeve i bele miševe?

Другари, хтели сте капитализам, па сада уживајте.Сваки капиталиста би радије радника који хоће да ради за 50-60 хиљада него радника којем мора да плати 100 хиљада.Капиталисти је свеједно да ли је тај радник из Африке или Србије.

Зато капиталисти врше притисак на власти да се овде доводе радници из сиромашних земаља.Тај притисак ће бити и после Вучића, а ако власти неће да се повинују том захтеву, домаћи и страни капиталисти лако могу да их приморају да то учине.Они контролишу привреду и ниједна власт им се неће замерати.

Danas sam opet video kako dosada ubija domace klinke koje su kivne na svoije oceve, ebiga ona vidi afgana kao priliku da proba zabranjeno plus inat prema caletu , plus stalno je tu mutav, a zeli slaninu kao macak..

I sad ona moze da da nekom domacem, pa da se nervira sto je ne postuje, nece da je zeni posle 20 karanja...
A moze da da odmah ovom koji ce da se isprazni u nju i da je napumpa ali nema ljutnje, ne moze da ocekuje od njega da je zeni , sve je na njoj....i tako lepa resenja...

Ja ne pisem iz zavisti , cudno ali nikad nisam nikome zavideo sto ebe neku devojku , ni kad sam zeleo tu da ebem, ima razloga zasto je sa drugim a ne sa mnom, tako da ama bas nikad nisam bio zavidan, na pichoku , i to je lose jer kad mi zenska koja me interesuje mahne time da izazove ljubomoru , ja se ocas posla okrenem, napravi karambol, umesto ocekivanog rivaliteta i da me vise interesuje, to se desilo desetak puta ...interesuje me i da me jos vise nalozi ona odradi tako neku stvar na nagovor drugarica, i ja se ekspres udaljim, znaci nemam cak ni aftertaste....nemam cak ni inat ili kazem zavist...ni ljutnju ni nista...
Cak je bilo posle da druzi ili sta je vec bila namera, totalno prirodno je prihvatim, pa postujem ja zene, nema tu uslovljavanja ili ces mene ili neces nikoga...izabrala si , super, ja mogu da ti budem drug...

Crni Srbin, ne Balkanac
Sjaj gimnastičar i lanac
Duva se crna kara više neg Rakiju Šarac

Како је код вас у Гранкфурту? Има ли Сиријаца, турака, Афгана, мароканаца, шиптара и осталих африканаца добре воље?
Ja sam na Ost. Uvaljuje ih i ovde nemačka vlada ali još uvek podnošljivo.
Sede u besplatnim stanovima, žive na socijali i od dečijih dodataka. Mi radimo za njih.
Im Westen nichts neues.

Другари, хтели сте капитализам, па сада уживајте.Сваки капиталиста би радије радника који хоће да ради за 50-60 хиљада него радника којем мора да плати 100 хиљада.Капиталисти је свеједно да ли је тај радник из Африке или Србије.

Зато капиталисти врше притисак на власти да се овде доводе радници из сиромашних земаља.Тај притисак ће бити и после Вучића, а ако власти неће да се повинују том захтеву, домаћи и страни капиталисти лако могу да их приморају да то учине.Они контролишу привреду и ниједна власт им се неће замерати.
Vidi se koliko su crnje vredne kada gledaš dokumentarac Imperija od Prašine
A što se tiče kapitalizma ti glumiš da ovi proizvodi pokreta nesvrstanih tamne puti i suve kovrdžave kose nisu bili jel

Ja sam na Ost. Uvaljuje ih i ovde nemačka vlada ali još uvek podnošljivo.
Sede u besplatnim stanovima, žive na socijali i od dečijih dodataka. Mi radimo za njih.
Im Westen nichts neues.
To mi je uvek bilo najjače, kako su u Ostdeutschland nekako komunisti očuvali bar neku nacionalnu svest dok su Nemci kolabirali na zapadu

To mi je uvek bilo najjače, kako su u Ostdeutschland nekako komunisti očuvali bar neku nacionalnu svest dok su Nemci kolabirali na zapadu
Немцу у СР Немачкој су дуже под утицајем капитализма и потрошачког друштва.Немцима из ДДР-а су власти забрањивале да иду у СР Немачку, па је тај утицај капитализам био мањи.

Без обзира на то, потрошачко друштво је утицало и на социјалистичке земље, нарочито на СФРЈ, а у мањем делу и на СССР, ДДР, Чсср и друге социјалистичке земље.

Немцу у СР Немачкој су дуже под утицајем капитализма и потрошачког друштва.
Genetika je kriva, ne abstrakcije. Američka okupacija ih je degermanizovala radi interesa državne bezbednosti. Čim se Nemački identitet digne, postavlja se pitanje zašto je Hitler bio problem

Istok je za vreme DDR-a bio poštedjen naseljavanja Turaka, Arapa i Crnaca.
Sad kad vide u šta se pretvorio Zapad logično je da ne žele džunglu i divljake u svom dvorištu.

Vidi se koliko su crnje vredne kada gledaš dokumentarac Imperija od Prašine
A što se tiče kapitalizma ti glumiš da ovi proizvodi pokreta nesvrstanih tamne puti i suve kovrdžave kose nisu bili jel
Ствар је врло проста.Ко се не размножава, он изумире и на његово место долази неко други.Тај што долази уопште не мора бити вредан, културан, паметан, он постоји а ти више не постојиш, и ту се све приче завршавају.

То је тужно, мени није драго због тога, али је то чињеница.

Ствар је врло проста.Ко се не размножава, он изумире и на његово место долази неко други.Тај што долази уопште не мора бити вредан, културан, паметан, он постоји а ти више не постојиш, и ту се све приче завршавају.

То је тужно, мени није драго због тога, али је то чињеница.
Koga treba da zanima to što ti ne želiš da imaš decu ili imaš samo jedno? Da li ja onda imam pravo da dodjem i da ti ženi napravim još četiri?

Sad kad vide u šta se pretvorio Zapad logično je da ne žele džunglu i divljake u svom dvorištu.
Nemci za razliku od ostatka varšavskog pakta nisu periferni narod koji se može pretvoriti u patetična zanatlijska derišta tipa Poland

Znači rešenje je da dobrovoljno izumru Srbi bahaahahahh

Да су Немци у СР Немачкој имали већи фертилитет, не би им били потребни страни радници.Први гастарбајтери у Немачкој су били Италијани, Португалци , Турци, Курди из Турске.Касније су долазили Југословени и други.

Немачка је имала велики демографски губитак у Другом светском рату, али им је досељено још више Немаца из Чешке, Пољске, Румуније и Југославије, али се због лошег наталитета брзо указала потреба за страним радницима.

Back