Danas sam opet video kako dosada ubija domace klinke koje su kivne na svoije oceve, ebiga ona vidi afgana kao priliku da proba zabranjeno plus inat prema caletu , plus stalno je tu mutav, a zeli slaninu kao macak..
I sad ona moze da da nekom domacem, pa da se nervira sto je ne postuje, nece da je zeni posle 20 karanja...
A moze da da odmah ovom koji ce da se isprazni u nju i da je napumpa ali nema ljutnje, ne moze da ocekuje od njega da je zeni , sve je na njoj....i tako lepa resenja...
Ja ne pisem iz zavisti , cudno ali nikad nisam nikome zavideo sto ebe neku devojku , ni kad sam zeleo tu da ebem, ima razloga zasto je sa drugim a ne sa mnom, tako da ama bas nikad nisam bio zavidan, na pichoku , i to je lose jer kad mi zenska koja me interesuje mahne time da izazove ljubomoru , ja se ocas posla okrenem, napravi karambol, umesto ocekivanog rivaliteta i da me vise interesuje, to se desilo desetak puta ...interesuje me i da me jos vise nalozi ona odradi tako neku stvar na nagovor drugarica, i ja se ekspres udaljim, znaci nemam cak ni aftertaste....nemam cak ni inat ili kazem zavist...ni ljutnju ni nista...
Cak je bilo posle da druzi ili sta je vec bila namera, totalno prirodno je prihvatim, pa postujem ja zene, nema tu uslovljavanja ili ces mene ili neces nikoga...izabrala si , super, ja mogu da ti budem drug...